![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mary Kay, Clarins, LRP, Clinique, Bioderma, Guhl
Uwaga!
Wszystkie kosmetyki, które wymieniam są świeże i oryginalne. Znaczna większość ich to nietrafione zakupy/prezenty, tylko testowane. Poszukuję Nie szukam niczego konkretnego, tylko co mi wpadnie w oko. Na pewno nie pogardzę świeżym tuszem do rzęs, lakierem do włosów (zwiększającym obiętość, ale niekoniecznie), dobrą odżywką do paznokci, fioletową kredką do powiek (szukam intenssywnego fioletu, nie jasnego w stylu lila ale też nie "przybrudzonego"). Poza tym jestem otwarta na propozycje ![]() Moje kosmetyki na wymianę 1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 2. Tołpa Pedi Energic, peeling do stóp, nieużywany, 60ml. 3. Clinique Redness Solutions, Daily Protective Base SPF 15, zielonkawa baza na naczynka, nowa, nieużywana, 15ml. 4. ELF Cosmetics, cienie do powiek, odcień Ethereal, użyte po razie. 5. Mary Kay mineralne cienie do powiek. Użyte po razie w celach testowych.Odcienie: Precious Pink (różowy) oraz SIenna (brąz). 6. Guhl Langzeit Volumen Blauer Lotus, spray do modelowania włosów zwiększający objętość. Ubytek widoczny na zdjęciu.Pierwotna pojemność 125ml 7. Sephora puder nabłyszczjąco - brązujący, paskowy. Ubytek 5-10%. 8. La Roche Posay, Effaclar Duo, użyty 2 razy. 9. Schwarzkopf Professional BlondMe Shine Magnifying Spray 200ml Spray nablyszczający do modelowania włosów blond, użyty raz. 10. L'OREAL Professionnel Play Ball Design Web 110g. Pasta/wosk do modelowania włosów krótkich i półdługich. Używa 2 razy. 11. Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel 100ml, peeling do twarzy do cery tłustej/trądzikowej. Użyty 3 razy. 12. Scott Barnes puder rozświetlająco-nabłuszczający, odcień diamond dust, użyty raz. 13. Beauty Formulas Dry Shampoo, suchy szampon do włosów, 2 razy użyty. 14. Kredki do powiek Gosh, temperowane po razie. Odcień Cool Mint (turkusowa zieleń) oraz Blueberry Ice (jasny fiolet). 15. Everyday Minerals cień do powiek, odcień Mystic Night (ciemniejszy fiolet z drobinkami), użyty raz.
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2010-03-19 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Mary Kay, Clarins, LRP, Clinique, Bioderma, Guhl
interesuje mnie Clarins
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414492 Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-03-18 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
tak brąz - ale dosc jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za któreś/wszystkie z poniższych?
8. La Roche Posay, Effaclar Duo, użyty 2 razy. 9. Schwarzkopf Professional BlondMe Shine Magnifying Spray 200ml Spray nablyszczający do modelowania włosów blond, użyty raz. 11. Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel 100ml, peeling do twarzy do cery tłustej/trądzikowej. Użyty 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za peeling do stop, maseczke clarinsa, cien fioletowy everyday minerals i baze kliniczka?
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
oto i on
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
14. Kredki do powiek Gosh, temperowane po razie. Odcień Cool Mint (turkusowa zieleń) oraz Blueberry Ice (jasny fiolet).
15. Everyday Minerals cień do powiek, odcień Mystic Night (ciemniejszy fiolet z drobinkami), użyty raz. 11. Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel 100ml, peeling do twarzy do cery tłustej/trądzikowej. Użyty 3 razy. 8. La Roche Posay, Effaclar Duo, użyty 2 razy. cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za peeling Toupa, Clarinsa i bazę Clinique?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie peeling Biodermy oraz maseczka Clarins, moze cos znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hej,moze coś za 8. La Roche Posay, Effaclar Duo, użyty 2 razy.?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 2. Tołpa Pedi Energic, peeling do stóp, nieużywany, 60ml. 3. Clinique Redness Solutions, Daily Protective Base SPF 15, zielonkawa baza na naczynka, nowa, nieużywana, 15ml.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
10. L'OREAL Professionnel Play Ball Design Web 110g. Pasta/wosk do modelowania włosów krótkich i półdługich. Używa 2 razy. Jaki on daje efekt?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś za effaklar?
![]() |
#17 | |||||
Zakorzenienie
|
W takim razie muszę podziękować, zdecydowanie za jasny
![]() A czy za korektor Givenchy dobralabyś sobie coś jeszcze? Cytat:
Podobają mi się buty Tommy H. Czy dobrałabyś sobie jeszcze coś za nie? ![]() Cytat:
Niestety nic Niestety nic nie znalazłam Cytat:
Cytat:
![]() Niestety nic nie znalazłam ![]() Podoba mi się cień Mac fioletowy. Czy jest w regularnej sprzedaży czy to limitowanka? Daje intensywny kolor? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- niestety nic, pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za
1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 2. Tołpa Pedi Energic, peeling do stóp, nieużywany, 60ml. 3. Clinique Redness Solutions, Daily Protective Base SPF 15, zielonkawa baza na naczynka, nowa, nieużywana, 15ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
witam, cos u mnie za :
Schwarzkopf Professional BlondMe Shine Magnifying Spray 200ml Spray nablyszczający do modelowania włosów blond? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Cień MACa jest w regularnej sprzedaży. Kolor...hmm... według mnie daje dzienny efekt, ale kolor jest wyraźny fioletowy, oddaję go bo mam zbyt dużo fioletów a praktycznie ich nie używam.
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic innego nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 8. La Roche Posay, Effaclar Duo, użyty 2 razy. 9. Schwarzkopf Professional BlondMe Shine MagnifyiSpray 200ml, użyty raz 11. Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel 100ml, 12. Scott Barnes puder rozświetlająco-nabł, odcień diamond dust, użyty raz. Zapraszam do wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 3. Clinique Redness Solutions, Daily Protective Base SPF 15, zielonkawa baza na naczynka, nowa, nieużywana, 15ml. Beauty Formulas Dry Shampoo, suchy szampon do włosów, 2 razy użyty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za jedną z tych rzeczy (lub obie
![]() 1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. lub/oraz 3. Clinique Redness Solutions, Daily Protective Base SPF 15, zielonkawa baza na naczynka, nowa, nieużywana, 15ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Zakorzenienie
|
No szkoda, pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- peeling do twarzy Amande Pomme Compote Exfoliante L’Occitane (miniatura 15 ml) NOWY, - szampon do włosów siwych i rozjaśnianych BC Bonacure Color Save Silver Schwarzkopf Professional (użyty 3 razy), na: 1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 9. Schwarzkopf Professional BlondMe Shine Magnifying Spray 200ml Spray nablyszczający do modelowania włosów blond, użyty raz. Do wymianki mogę dorzucić: - system 3 kroków Clinique step 2 (pełny program na 2 dni stosowania w kapsułkach z książeczką) + dodatkowo te same produkty w saszetkach, lub - miniatury kosmetyków francuskiej firmy Elene (ze zdjęcia zostały krem nawilżający i tonik). linki do tych kosmetyków: tonik http://pl.strawberrynet.com/skincare.../18637/#DETAIL krem nawilżający http://pl.strawberrynet.com/skincare.../19757/#DETAIL Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
W takim razie decyduje się na :
- peeling do twarzy Amande Pomme Compote Exfoliante L’Occitane (miniatura 15 ml) NOWY, - szampon do włosów siwych i rozjaśnianych BC Bonacure Color Save Silver Schwarzkopf Professional (użyty 3 razy), - system 3 kroków Clinique step 2 (pełny program na 2 dni stosowania w kapsułkach z książeczką) + dodatkowo te same produkty w saszetkach, W zamian za : 1. Clarins Beauty Flash Balm, znana wszystkim kultowa maseczka z efektem rozswietlającym. Miniatura 15ml, w pudełeczku, świeża, nieużywana. 9. Schwarzkopf Professional BlondMe Shine Magnifying Spray 200ml Spray nablyszczający do modelowania włosów blond, użyty raz. Jeśli wszystko sie zgadza to czekam na PW ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że Clarins już wymieniony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
witam, a co masz poza watkiem do oddania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.