![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Smakołyki spod lady :-)
NIEAKTUALNE
Kolejny raz zakładam wątek ![]() MAC,Prep&Prime - puder biały, ubytek ok. 10%, z wymiany z Habibkiem ![]() Givenchy, mini pryzmy Soft White - prasowane, ubytek ok. 5%, pouzywalam moze ze 3-4 razy,nie widać ubytku, z wymiany z UrbankiemPingwinek Givenchy Photo Perfexion - podkład, kolor 04 Perfect Vanilla, dla mnie juz za ciemny, ubytek ok. 30-40%, z wymiany z thelilką Chanel, Mat Lumiere - podkład, kolor 05 Faience, najjaśniejszy w palecie, raczej dla tłustych cer, ubytek ok. 20%, z wymiany z Olcia WalczakHabibek YSL, Blush - kolor Bordeaux Faux, nr 13, kostkowy różyk, ubytek ok. 10%, z mojej kolekcji Givenchy, Mister Light - korektor, kolor 02, uzywany sporadycznie, ubytek ok. 5-10% MAC, Technakohl - kredka do oczu, automatyczna, kolor Photogravure,uzyta raz.All Givenchy, Eye Fly - tusz do rzęs, kolor 15 Praline, uzywany, ubytek ok. 40%, tuszyk jest mokry i swiezy. Givenchy, Lip Pulp - blyszczyk do ust, w kolorze Lady Brown, nieuzywany, wersja testerowa Lip Fusion - błyszczyk, kolor Clear, bezbarwny, powiększający usta, ubytek ok. 5% Clarins - Daily Energizer Cream-Gel - nowosc, dla mlodych kobiet, praktycznie bez ubytkunoseknosek Będą dokładki ![]() ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-04-01 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smakołyki spod lady :-)
Reniu oddaj to:
![]() MAC,Prep&Prime - puder biały, ubytek ok. 10%, z wymiany z Habibkiem ![]() Givenchy, mini pryzmy Soft White - prasowane, ubytek ok. 5%, pouzywalam moze ze 3-4 razy,nie widać ubytku, z wymiany z Urbankiem Chanel, Mat Lumiere - podkład, kolor 05 Faience, najjaśniejszy w palecie, raczej dla tłustych cer, ubytek ok. 20%, z wymiany z Olcia Walczak MAC, Technakohl - kredka do oczu, automatyczna, kolor Photogravure,uzyta raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
chcesz swoj puderek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
chcialabym bazę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- a co ty chcesz Urbanku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze byc ciezko
![]() Najbardziej mi zalezy na puderku i chanelku ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Urbanek sio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
kolor bardzo mi osobiscie odpowiada i bylam baaaaardzo zadowolona z ego podkladu dopoki nie mialam suchych skorek - bo ten podklad lubi to uwidaczniac. a zwlaszcza po kuracjach kwasowych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Givenchy, mini pryzmy Soft White - prasowane, ubytek ok. 5%, pouzywalam moze ze 3-4 razy,nie widać ubytku, z wymiany z Urbankiem
a ja to, bo mi do sypańca będą pasować ![]() dziewczyny sio od mojego puderku ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mat lumierka znaju ![]() ![]() no i co ja mam teraz zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
Lip Fusion - błyszczyk, kolor Clear, bezbarwny, powiększający usta, ubytek ok. 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Co mnie wyganiacie
![]() Ja bym chciala puderek Maca, ale tak tylko sobie wzdycham, bo: a) tu juz sie zebralo pelne stadko krwiozerczych wyludzaczy b) do wyprowadzki zostalo mi 11 dni, wiec wysylanie czegokolwiek byloby ryzykowne. ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze moja paka dojdzie ![]() ![]() ![]() Pingwin - dawaj korektor ![]() No i Ranka - jak to zrobic noo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
habibolku, o Twoja pake sie nie martwie ani troszke
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam nadzieje, ze szimer dojdzie caly i zdrowy i puderos... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz osiwialam ![]() Dobra spadam z Reni watku, bo nas pogoni i nic nie da ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za blyszczyk bezbarwny, podklad, korektor i tusz givenchy oraz blush ysl?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś za puder MAC?
![]() |
#23 |
Kici kici miau miau
|
Habibku ja bym chciala bazę.. a i licze na Ciebie w kwestii propozycji " jak by to zrobic"?
drei , czy masz moze Terracote poza wątkiem jeszcze? ![]() reflection podobaja mi sie OPI ale chyba nie za puderek, zreszta widzisz.. chetnych wielu ![]() jamestown, XNyaaX - niesttey nic mis ie nie przyda ![]() Urbanku dostalas jz tą bazę ? ps. wczoraj z emocji poszlam spac ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-03-17 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
chcialabym probeczke kremu Guerlaina
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- pingwinku chetnie oddam pryzmy za jakas mala odsypke kulek albinoskow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() ![]() ![]() ![]() A cos konkretnego z zapachow Cie interesuje? Na bank mam stelle, voluspe z watku, angela od Pingwinka (fiolek chyba) i lookne co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
nie cierpie Stelli
![]() Angela tez nie ![]() jestem wybredna ![]() aha.. wiesz co, dojrzalam do rozstania z Mandarynka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Mandarynke chce ![]() No to mamy prawie dila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
a masz jakas Aqua alegorie do sprobowania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.