|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
start 29 sierpnia :)
hej dziewczyny
![]() mam plan zaczynac odchudzanie od 29 sierpnia ![]() od tego czasu przez 4 tygodnie bede cwiczyc "brazil butt fit" ![]() i ogolnie jesc mniej itd i tak chyba do studniowki xDale ogolnie mam zamiar schudnac 2 - 3 kg niby malo ale i tak trudno to zrzucic kto sie przylacza?? ![]() trzeba wziasc sie za siebie ![]() iformacje o brazil butt fit znajdziecie na tym watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433088 ja juz sciagnelam z internetu te cwiczenia i plan cwiczen i wydawaje sie to ciekawe ![]() zobaczymy czy dotrwam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: start 29 sierpnia :)
W zasadzie ja mogłabym zrobić coś dla siebie, ale chyba musimy plan działania ustalić jakiś, bo robiąc wszystko, zazwyczaj nie robi się nic. Zamierzam wziąć się za A6W.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
A6W cwiczylam przed wakacjami
![]() troche to nudne robic ciagle to samo... no ale kazdy lubi co innego ![]() ogolnie przez A6W mnie kark bolal a nie brzuch chociaz po cwiczeniach tych brzuch mialam nawet twardszy
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile w ogóle ważysz i przy jakim wzroście? ;D ja też chciałabym zrzucić kilka kg, myślę, że 5 było by okej ;D
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2011-08-20 o 21:25 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
52 kg przy wzroscie ok. 163 cm
![]() ale chce zrzucic te 2 kilo a ty?? ogolnie nie narzekam na wage no ale ten cellulit nieszczesny ale ogolnie to nie schudlam ani jeden cm z talii mi nie zrzedl po A6W ![]() i tak jak mowilam wczesniej kark od tego boli.. |
|
|
|
|
#6 |
|
♥
|
A6w nie służy do odchudzania brzucha . kark bolał bo źle wykonywałaś ćwiczenie - ręce na karku mają delikatnie go dotykać , nie wolno ciągnąć za kark
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
♥
|
a jak robisz zwykłe brzuszki też boli Cię kark ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
nie
|
|
|
|
|
#10 |
|
♥
|
w takim razie musisz źle wykonywac a6w. przeanalizuj dokładnie położenie rąk , jak i ciała przy a6w jak i przy normalnych brzuszkach
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
mozliwe ale ja juz A6W nie cwicze:P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A dlaczego od 29?? nie lepiej od dzisiaj?? to aż calutki tydzień
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
predzej nie dam rady
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- a chcesz sie przylaczyc??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dołączam!
29 to idealny dzień, będę po imieninach, więc nie będę jadła słodyczy
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta to głównie ograniczenie słodyczy, od których jest uzależniona
raz w tygodniu jakiś batonik i nic więcej I zamierzam jeść częściej, ale mniej ![]() A co do ćwiczeń, to nie wiem jeszcze, też myślałam o brazil butt fit i o 6 Weidera...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
aha rozumiem
![]() ja co do diety to tak samo - mniej ale czesciej i zero slodyczy i fast foodow![]() i duuzo salaty hehehehmm to mozesz sprobowac to cwiczyc ![]() jeszcze polecam cwiczenia Mel B , Tamelee Webb, 10 minute solution ![]() jest tez tam taniec i boks ![]() tez polecam taniec ZUMBA ![]() bede cwczyc po tamtym jak skoncze ![]() bo narazie to jeszcze nie zaczelam ale 29 jest tuz tuz
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z fast foodami to nie problem, bo jesm je dwa-trzy razy na rok, gorzej z lodami z McDonald's....uwielbiam je!
I tu jest pies pogrzebany ![]() Taniec Zumba?! Co to?! |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
zumba to taniec w ktorym najbardziej ruszasz biodrami
tu masz linki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne!
Już wiem co tańczę od poniedziałku!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() zapraszam nastepne osoby
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też! ja też!
![]() Jestem w tej samej sytuacji - studniówka Też mam 163cm,z tym, że 54 kg i zrzucić chcę 4 ![]() 29 jest dniem idealnym, bo będę po 18 kolegi, więc pootem zaczynamy dietę! ![]() Zrezygnuje z Brazil Butt Lift, ale będę ćwiczyć na hula-hopie i być może wrócę do A6W, chociaż strasznie mnie męczyło .Nie wiem tylko, jak wytrwam bez słodyczy
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy! ![]() Ja się jeszcze zastanawiam nad Brazil Butt Lift....hmmm... Tak, tez tak mam, że w czasie szkoły jem mniej... Prawie w ogóle, ale nie ćwiczę i dlatego ani nie tyję ani nie chudnę...![]()
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo inaczej to cała dieta pójdzie na marne ![]() Spojrzałam na twoj podpis i z ciekawości spytam, ile masz wzrostu?
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj..niziutka jestem, bo 163.... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To tak jak ja! jestem na etapie pogodzenia się z moim wzrostem, jest coraz lepiej Ale nie jest łatwo, jak ma się znajomych, którzy mają minimum 185cm każdy -.- Wyglądam z nimi jak karzeł . Chociaż koleżanki mają średnio tyle co ja, więc to jest spoko Zawsze sobie grupowo narzekamy na wzrost
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, też mam wrażenie, że wyglądam jak karzeł przy moich znajomych aż mi czasem głupio, bo jak dzieciak wyglądam...a jak kumpele zalożą szpilki to w ogóle...dwulatek ![]() Ej...a po co Ty się odchudzasz?! Przecież jak na wzrost to masz idealną wagę...
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od dłuższego czasu poszukuje jakichś prostych, ślicznych koturn, ale bez skutku . Nie chce ciągle w trampkach chodzić, bo malutka jestem Waga może i jest idealna, jeśli patrzeć na BMI, ale chce pozbyć się troche tłuszczu z brzucha, boków i ud. Nie moge nosić obcisłych bluzek, a jeśli już je założę, to chodze ciągle wciągnięta . Także te 3-4 kg i będzie cudownie![]() ![]() ps. no i moje łydki, które są obwisłe, galaretowate i nie ma tam totalnie mięśni xD jedynie w szpilkach wyglądają dobrze
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stwierdziłam, że nauczę się i w przyszłe wakacje będę biegać na 18 cm! Koturn szukałaś w CCC albo Deichmann? Tam zawsze mają ich pełno ![]() Aa...rozumiem, dla lepszego samopoczucia chcesz schudnąć Na łydki najlepsza skakanka! Po tygodniu już widać efekty! Ale musisz skakać na palcach
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale są tak śliczne, że i tak je czasem zakładam ![]() Tam właśnie nie, bo nie ma nigdzie u mnie w pobliżu . Chociaż jak byłam jakiś czas temu w CCC to nie było zupełnie nic ![]() Hahahaha, ze skakanką też miałam już przygodę w szkole potrafie zrobić 300 podskoków, a jak chciałam niedawno poskakać, to umierałam po kilku minutach ale to może głównie dlatego, że skakałam po powrocie z rolek kiedy nie nadawałam się do życia Muszę do niej wrócić w końcu, chociaż nie mam gdzie skakać bo pokój mam na piętrze a nie chciałabym spaść na dół
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

raz w tygodniu jakiś batonik i nic więcej
.

aż mi czasem głupio, bo jak dzieciak wyglądam...a jak kumpele zalożą szpilki to w ogóle...dwulatek