|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jakie ćwiczenia przy chorobie serca..?
Bardzo chciałabym zrzucić parę kg... Mam 160cm wzrostu i ważę 55kg. Może i waga nie najgorsza.. Ale przeszkadza mi oponka na brzuchu i grube uda. Poza tym skóra po ciąży jest trochę mniej elastyczna i jak siedzę to na brzuchu robią się fałdki. Ale na szczęście brzuszek bez rozstępów ;] Bardzo chciałabym ćwiczyć ale nie za bardzo mogę, ponieważ mam problemy z sercem (jeszcze w tym roku czeka mnie zabieg). Oczywiście nie mogę się zbyt mocno męczyć. Może znacie jakieś ćwiczenia, dzięki którym będę mogła bez większego wysiłku pozbyć się tłuszczyku? Jakieś propozycje?? Oczywiście jeśli ćwiczenie jakie (mam nadzieję) zaproponujecie będzie niezbyt odpowiednie dla mojego serca to przestanę ćwieczyć. Najwyżej zabiorę się za to po zabiegu. W końcu zdrowie ważniejsze...
|
|
|
|
|
#2 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Jakie ćwiczenia przy chorobie serca..?
oj kochana, lepiej zapytaj lekarza, zeby nie zrobic sobie krzywdy przez niefachowa porade.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt Ci tu nic nie zaproponuje, to sprawa dla lekarza.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedyne ćwiczenia, które znam, a nie wymagają większego wysiłku, to izometryczne, ale nie wiem, jak to ma się do chudnięcia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.