|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przesylka z usa pomocy
witam zamowilam na pewnej stronie w usa pewną rzecz.. wlasciwie to pieniadze ide wplacic jutro lub po jutrze.
i odkrylam jeden blad w moich danych kiedy skladalam zamowienie... w "state" nie wpisalam nazwy województwa... wpisalam miasto, adres, kod pocztowy i kraj... czy przesylka dojdzie mimo to, ze województwo nie jest podane? mysle by napisac do nich maila ale nie wiem czy sie dogadam...;/ strasznie sie boje, ze kiedy wysle kase i nie bdzie podane to województwo to z polski to odeślą do usa... i wgl ktos orientuje sie ile pieniądze będą szły z pko do tego amerykańskiego banku;(? pomocy ; (; ( ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ninoh Czas edycji: 2010-04-07 o 01:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przesylka z usa pomocy
Wiesz, zaczęłam pisać maila, którego mogłabyś im wysłać, ale byłoby mi dużo łatwiej, gdybyś mi podała linka do tej strony, na której zamówiłaś. Bo ciężko jest napisać tak uniwersalnie, nie wiedząc, co to za strona.
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dojdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dojdzie.
Podałaś miasto z kodem? Gdy wysyłam np. kartki na święta to nigdy nie piszę "woj. .." i zawsze dochodzą. USA prześle do Polski, a w Polsce pracownicy firmy przesyłkowej już sobie poradzą. Ale dla świętego spokoju, na wszelki wypadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie podaję województwa i zawsze przesyłki dochodzą - i z Polski i zza granicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dziękuje wam ; *
![]() Edytowane przez ninoh Czas edycji: 2010-04-07 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pewnie, ze dojdzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.