![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenne porządki, ciuszki, kosmetyki i inne ;) zapraszamNIEAKTUALNY Z okazji wiosennych porządków w szafie mam trochę rzeczy na zbyciu Witam na moim wątku ![]() KOSMETYKI post nr 9,10 ZDJĘCIA WYSZŁY DOŚĆ BLADO, W RZECZYWISTOŚCI KOLORY UBRANEK SĄ MOCNIEJSZE ![]() Oferowane przeze mnie ubrania są w większości w większych rozmiarach (ale nie wszystkie, będzie też napewno dokładka mniejszych choćby od mojej siostry ![]() ![]() Rzeczy są dość zróżnicowane rozmiarowo, dlatego poza rozmiarem z METKI podaję wymiar (ubrania mierzone na płasko, rozłożone) Jeśli chodzi o moje warunki: * Przed wysyłką ubrania są prane i tego też wymagam od drugiej strony (w kwestii wyprasowania możemy się dogadać ![]() * Nie wysyłam pierwsza osobom które mają mniej przekupek albo niewiele, albo jakieś negatywy * Bardzo proszę o nie pisanie- w miarę możliwości- wiadomości o treści "coś u mnie?" Chciałabym konkretniej wiedzieć co Ci wpadło w oko, co ułatwi mi szukanie u Ciebie i oszczędzi nam trochę czasu. No chyba że serio podoba Ci się połowa wątku ![]() * Specjalnie wprowadziłam ułatwienie w postaci numerków, więc po prostu zamiast kopiować opisu lub wklejać linku do zdjęcia pisz numerek który Cię zainteresował ![]() * Noszę duży rozmiar. Najbardziej sprawdzona numeracja to angielska- noszę 14, lub 16 lub 18. Inne numerówki bywają różne, więc jak coś będę sprawdzać wymiary. Ale mój rozmiar to nie 40 czy 42 (chyba że akurat wymiarowo się sprawdza). Zdarzyło mi się już, że mówiąc duży rozmiar proponowano mi 42 (i to dość małe). Niespodzianka, są ludzie więksi niż 42 * Mile widziane większe wymianki. Ale małe też nie są takie złe ![]() * Odpisuję w Twoim wątku i Ciebie proszę o odpisywanie w moim ![]() WISHLISTA: Najmilej widziane wszelkie ubrania w moim rozmiarze. Co mnie interesuje najbardziej: - tuniki (najchętniej odcinane pod biustem i luźne na dole szerokie u dołu ze ściągaczem lub gumką) - spódnice do kolan - szmizjerka - butki typu peep toe - balerinki - duże torby - cienki szaliczek w paski oraz w ogóle apaszki - dżinsy proste (nie rury!) - długie paski - rzeczy ze smokiem (tutaj dowolny rozmiar, ale najlepiej akurat mały) - rzeczy z wisienkami - wszelkie opaski - duże kolczyki - kosmetyki: - Ava, Zielona herbata z koenzymem Q10 + R, Intensywnie nawilżający krem z ekstraktem z zielonej herbaty 24-godzinne nawilżenie - Uroda, Melisa, Tonik bezalkoholowy z zieloną herbatą, wyciągiem z melisy, alantoiną i prowitaminą B5 (łagodny + nawilżający) - Ziaja, Oliwkowa, Żel oczyszczający - szminka/ błyszczyk intesywny róż, no nie wiem, taki ala fuksja - amor amor sunshine ![]() - tusz lancome fatale - oddam wiele inne też mile widziane, pozatym nie szukam niczego konkretnego ale jak mi coś wpadnie w oko to spoko - i wszystko co mi się spodoba ![]() Będę ewentualnie dopisywać jak mi sie coś umyśli, pozdrawiam ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2010-04-23 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne porządki, zapraszam do mnie ;)
BLUZKI vol.1 RÓŻOWE 1. Rozpinana, krótki rękaw YADOU rozm: M /176 wymiary: dł 53 cm szer pachy 48 cm szer dół 49 cm uwagi: stan dobry 2. T- shirt s. Oliver z nadrukiem rozm: 40 wymiary: dł- 53 cm szer pachy- 45 cm szer dół- 45 cm uwagi: stan dobry 3. Bluzeczka z długim rękawem i dekoltem MADONNA rozm: L wymiary: dł- 50 cm szer pachy- 47 cm szer dół- 49 cm uwagi: stan dobry 4. Top na ramiączkach z katalogu Bon Prix palony róż rozm: 18/20 wymiary: dł z ramiączkami- 60 cm szer pachy- 54 cm szer dół- 52 cm uwagi: stan idealny, nie noszona 5. Seksowny top na ramiączkach z koronką LINDEX rozm: 40 wymiary: dł z ramiączkami- 62 cm szer pachy- 45 cm szer dół- 57 cm uwagi: stan dobry, na zdjęciu nie chce wyjść rzeczywisty kolor(blady róż) tylko jakiś taki brzydki się robi. Z boku zameczek
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
BLUZKI vol.2 CZARNAi ZIELONE 6. Czarna przewiewna elegancka bluzka New Fashion rozm: XL wymiary: dł- 57 cm szer pachy- 46 cm szer dół- 44 cm uwagi: stan bardzo dobry, założona ze 2 razy 7. Czarna wiązana u dołu z wisienką BAY rozm: 16 wymiary: dł 50cm szer pachy- 45cm szer dół- od 47cm (bo wiązanie jest) uwagi: stan dobry 8. Zielona na ramiączkach YEAH, z przodu naszyte mieniące koraliki rozm: XL wymiary: dł z ramiączkami- 58 cm szer pachy- 38cm (z tyłu gumka)szer dół- 44cm uwagi: stan bardzo dobry, założona raz 9. Top udający bokserkę i bluzkę łódkę na sobie firmy HERE&THERE rozm: 158/164 wymiary: dł- 52cm szer pachy- 44cm szer dół- 46cm uwagi: stan bardzo dobry, super wygląda 10. Krótki topik mogący być samodzielną bluzką lub ala bolerko, z dużym dekoldem rozm: brak info wymiary: dł z ramiączkami- 40cm szer pachy- 43cm szer dół- 44cm uwagi: stan bardzo dobry, praktycznie nie noszona 11. Ciekawa jasnożółtozielona (na zdjęciu wygląda na żółtą ![]() rozm: s 36/38 wymiary: dł- 58cm szer pachy- 46cm szer dół- 44cm uwagi: stan dobry
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-05-08 o 02:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
BLUZKI vol.3
FIOLETY i BEżE 12. Fioletowa w kropki tuniczka z wiązaniem rozm: XXXL wymiary: dł- 65cm szer pachy- 50cm szer dół- 53cm uwagi: stan idealny, jeszcze ma metkę. Ona jest prosta, do zdjęcia tak ułożona tylko ![]() 13. Śliczna tunika AMISU na ramiączkach rozm: L wymiary: dł- 85cm (w tym najdłuższym miejscu) szer pachy- 37 cm szer dół- brak uwagi: stan bardzo dobry, lekko puszczony szew z boku,ale to jest sekunda roboty 14. ANN SUMMERS cudna tunika bladofioletowa, wiązana na szyi z cekinami. Nie jestem pewna czy chcę oddać rozm: 14-16 wymiary: dł- 78cm szer pachy- 40 cm szer dół- 60 cm uwagi: stan 15. Bokserka na ramiączkach Skin to Skin rozm: L 44/46 wymiary: dł- 61 cm szer pachy- 48cm szer dół- 51cm uwagi: stan dobry 16. Z wszytym bolerkiem rozm: 16 wymiary: dł- 60 cm szer pachy 48 cm szer dół 52 cm uwagi: stan dobry 17. Z nadrukiem Here&There rozm: 170/176 wymiary: dł 47 cm szer pachy 42 cm szer dół 41 cm uwagi: stan dobry Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-05-09 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
BLUZKI vol.4 NIEBIESKIE 18. Tunika wiązana z długim rękawem rozm: xl wymiary: dł 64 cm szer pachy 47 cm szer dół 49 cm uwagi: stan bardzo dobry, założona z 2 razy ![]() 19. Tunika tuba DIVIDED, z jednej strony u dołu przedłużona, z drugiej można ściągnąć za sznureczek, tak asymetrycznie rozm: 16 wymiary: dł 49cm szer pachy 45cm szer dół 62 cm uwagi: stan bardzo dobry 20. Granatowo biała bluzeczka SABRA, cudne ozdoby i krój, nie wiem czy chcę oddać rozm: L wymiary: dł 55cm szer pachy 43cm szer dół 46cm uwagi: stan idealny, założona raz 21. Turkusowa bez rękawów z cekinami przy dekoldzie rozm: - wymiary: dł 58 cm szer pachy 50 cm szer dół 54 cm uwagi: stan dobry, brak paru cekinów na dekoldzie 22. Bladoniebieska Editions rozm: 10/12 wymiary: dł 51cm szer pachy 43 cm szer dół 43cm uwagi: stan dobry, na dole mała plamka 23. Niebieściutka ATMOSPHERE nie wiem czy chcę oddać rozm: 12/14 wymiary: dł 54cm szer pachy 39 cm szer dół 42cm uwagi: stan bardzo dobry, śliczna ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-06-03 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
BLUZKI vol. 5
24. Pomarańczowa C&A rozm: - wymiary: dł 50 cm szer pachy 42 cm szer dół 48cm uwagi: stan dobry 25. Bordowo czarna Hennes rozm: L wymiary: dł 54 cm szer pachy 49 cm szer dół 47cm uwagi: stan bardzo dobry, zdjęcie nie oddaje jej elegancji, słabo widać też zaszewkę idącą w okolicy wszytych kwiatów w dół, a jest bardzo efektowna i optycznie wyszczupla. No i jest bardziej bordowa niż foto
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
SPODNIE
26. E-vie rybaczki rozm: 18 wymiary: dł 78cm szer pas 100 cm szer biodra 104 cm uwagi: stan dobry 27. E-vie rozm: 20 wymiary: dł 92 cm szer pas 106cm szer biodra 110 cm uwagi: stan bardzo dobry, można podwinąć i nosić jak rybaczki lub jeśli długość odpowiada zostawić 28. Bermudy Old Port Cream. Fajnie uszyte, gumki w pasie dają więcej możliwości rozmiarów, nogawki super optycznie wyszczuplają uda. Może na fotce nie wyglądają zbyt fajnie, ale naprawdę super się prezentują na ciele. Nie wiem czy chcę oddać rozm: 48 wymiary: dł 53 cm szer pas od 80 cm szer biodra od 94 cm uwagi: stan bardzo dobry, założone parę razy 29. Grafitowe jeansy Bon Marche z wszytymi koralikami przy kieszeniach. Dyskretnie ale uroczo rozm: 18 wymiary: dł105 cm szer pas 100cm szer biodra 106cm uwagi: stan bardzo dobry, tylko brakuje guziczka
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
BUTY BOKSERKI, 30. PRAKTYCZNIE NIE NOSZONE ROZMIAR 40-41
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI
31. Krem NIVEA VISAGE REGENERUJĄCY KREM NA NOC DO CERY NORMALNEJ I MIESZANEJ Chyba zmienili opakowanie bo w internecie w takiej szacie graficznej tego rodzaju kremu nie ma. Wklejam stare opakowanie także, coby było wiadomo o co kaman. Krem użyty parę razy przy pomocy patyczka, więc nówka jak nic ![]() 32. ZIAJA KREM DO RĄK I STÓP GŁĘBOKO ODŻYWCZY, poj całkowita 50 ml, zużycie około 2/3 33. AVON CARE SUMMER KREM DO TWARZY Z WIT E I ALOESEM, SPF 15 pojemność całkowita 125 ml, zużycie niespełna 10% 34. AVON NATURALS PAPAYA & KIWI OCHRONNA JOGURTOWA MASKA DO WŁOSÓW, całkowita pojemność 125 ml, zużycie około 10% 35. ORIFLAME FOOT CARE CHŁODZĄCY ŻEL DO STÓP, pojemność 100 ml., nowy nieużywany 36. ORIFLAME SWEDISH SPA MINERALS ŻEL WYSZCZUPLAJĄCY, poj. 150 zostało ok 20% 37. LIRENE BODY COLOUR KREM DO STÓP PRZESUSZONYCH poj 75 ml, zużycie spore, stan kremu tak do palców w tej stópce na opakowaniu ![]() 38. Antyperspirant Northen Lights Oriflame Nowy, nieśmigany 39. Z bólem serca ale wszystkie ujędrniacze do biustu mnie uczulają ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-05-08 o 05:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dokładka:
40. Oriflame Lip Spa therapy 3 razy maźnięta 41. Bielenda Sunny Skin mleczko+ tonik brązujące użyte dosłownie parę razy 42. Henna Treatment Wax do blondu (ja się odblondziłam i leży), około połowy z 240 g
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-05-09 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!
Z góry przepraszam za jakoś zdjęć, ale nie mam dostępu do aparatu na razie ![]() Kolory przekłamane, dlatego w opisie piszę jaki jest na żywo. 1. POMARAŃCZOWA BLUZECZKA NA GRUBYCH RAMIĄCZKACH brak rozmiaru, jak dla mnie M lub L 2. BLADONIEBIESKA BLUZECZKA Z KOŁNIERZEM I RĘKAWAMI Z INNEGO MATERIAŁU , ALA ZAKŁADANA Z OZDOBNYM SZNURKIEM Yessica rozm z metki 16 3. CZERWONA BLUZECZKA CIAO BABY rozmiar z metki s, stan 3, zacignieta w jednym miejscu (ale dziury nie ma)za drobiazg 4. RÓŻOWA CASUAL CLUB rozmiar z metki 14, stan 3, miejscami odrobinkę (widać po dokładnym przyjrzeniu się) wyblakła 5. ŻÓŁTO- CZERWONO- BIAŁA H&M rozmiar z metki M, myślę, że na L będzie dobre też. 6. MUSZTARDOWA NA RAMIĄCZKACH DIVERSE rozmiar z metki L, prawie nie noszona
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-06-01 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
OKULARY SŁONECZNE DUUUŻE prawie nie noszone
CZARNE BUTY 41 BIAŁE SZPILKI 40 nie ma SZORTY W WISIENKI NOWE (kolor na zdjęciu jest paskudny,w rzeczywistości są zwyczajnie czarne) rozmiar z metki S, myślę że na M też będą
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-06-03 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
a co bys chciała za bluzeczkę zieloną nr 8 ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
COS U MNIE ZA
39. Z bólem serca ale wszystkie ujędrniacze do biustu mnie uczulają ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
32. ZIAJA KREM DO RĄK I STÓP GŁĘBOKO ODŻYWCZY, poj całkowita 50 ml, zużycie około 2/3 34. AVON NATURALS PAPAYA & KIWI OCHRONNA JOGURTOWA MASKA DO WŁOSÓW, całkowita pojemność 125 ml, zużycie około 10%
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A co byś chciala u mnie?
bo nie wiem czego szukac
![]() Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572556 Wymiana sukienki studniówkowej: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30888526 Kosmetyki i biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30889146 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
5. Seksowny top na ramiączkach z koronką LINDEX rozm: 40 16. Z wszytym bolerkiem rozm: 16 Oriflame Perfect Body emulsja ujędrniająca do biustu,
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
piżamka jest w rezerwacji
wymiary bluzki : szer na dole 70 szer u góry może sie rozciągnąć do 63 mogłabyś mi wkleić linki do bolerek, będzie mi łatwiej
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic już chyba nie znajdę, może masz coś z mojej listy?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to jest miniatura naturalnego włoskiego balsamu do ciała z oliwą z oliwek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A masz moze cos poza wątkiem? Bo nie znalazlam nic dla siebie
![]()
![]() Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572556 Wymiana sukienki studniówkowej: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30888526 Kosmetyki i biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30889146 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
6. ATMOSPHERE fioletowy long 44
guzik jest - przyszyje ![]() wyciągniete boki kolor nie tak intensywny jak na fotce, z wiekszym dodatkiem rozu szerokosc: - ramiona 38x2 - na lini 49x2 - na dole 77x2 długość= ok 69 1.biały szeroki pas z ogromna klamrą szerokosc: min=7,5 max=14,5 cm długosc: - min 71 ( od poczatku białego do 1 dziurki) - max 91 cm do ostatniej dziurki całkowita( z klamra i do końca paska)=115 cm plamy bolerka widac sukienke oddam tylko za perfumy u ciebie znalazłam to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1210212572 ma intensywne kolory czy wyblakłe? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1210214839 35. ORIFLAME FOOT CARE CHŁODZĄCY ŻEL DO STÓP, pojemność 100 ml., nowy nieużywany
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Puki Co Tylko Bokserki Wpadły Mi W Oko I Ew Serum Oriflame Do Biusty
Chyba Ze Amsz Cos Poza Wtakiem Z Mojej Listy?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.