![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolejny mój wymiankowy, xs/s. Zapraszam!WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Witam w kolejnym moim wątku wymiankowym! ![]() Najchętniej w zamian przyjmę: wszystko to, co wpadnie w oko. ![]() Zapraszam serdecznie! ![]() Edytowane przez Kina Marcepanowa Czas edycji: 2010-11-11 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolejny mój wymiankowy, xs/s. Zapraszam!
1. Golf w paski Bershka, r. z metki S, ale to raczej XS/XXS.
2. Fioletowe spodenki MOTO XS, r. z metki W25. 3. Płaszczyk/parka Diverse z kapturem, beż/camel, r. S. (Mały defekt- plamka, pokazana na drugim zdjęciu). nie ma, wymieniony 4. Szare rurki w kratkę Bershka, r. z metki 32, ale to raczej 34. 5. Fioletowa bluzeczka Asos r. S, z metki 8. nie ma 6. Różowa bluzeczka Atmosphere XS/S, z metki 36/38. 7. Długi czarny sweterek Tally Weijl, XS. nie ma, wymieniony Edytowane przez Kina Marcepanowa Czas edycji: 2010-10-29 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
8. Różowa pomadka do ust Manhattan Perfect Creamy&Care, odcień 57D. Muśnięta zaledwie parę razy, ślicznie pachnie. Kolor w rzeczywistości bardziej różowy.
![]() 9. Balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski Avon, 3/4 na pewno zostało. 10. Nowy złoty eyeliner ColorTrend, Avon. 11. Szczotka do włosów Avon, użyta raz czy dwa, parę zarysowań powstałych podczas przenoszenia z miejsca na miejsce. 12. Różowe korale. 13. Długi naszyjnik z New Yorker'a. 14. Długi srebrny naszyjnik z H&M, nienoszony. 15. Długi naszyjnik łańcuch. nie ma Edytowane przez Kina Marcepanowa Czas edycji: 2010-10-19 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dokładka 20.10. 16. Torebka w kratkę, No Name. Nie mieści a4.17. L'Oreal HotLiss Krem wygładzający Termo ochrona. (Została się niecała połowa.) 18. Paski wybielające blend-a-med Whitestrips (brakuje 4 pasków: 2 na górne i 2 na dolne zęby, czyli w sumie są 24 paski). nie ma 19. Spódniczka ciemny jeans Tally Weijl, r. XXS/XS. 20. Żółta bluzeczka Zara, r. z metki S, bardziej jednak XS. nie ma Dokładka 25.10 21. Atlantyda, David Gibbins nie ma, wymieniona22. Błękitna krew, Harlan Coben nie ma, wymieniona 23. DKNY Red Delicious, zostało ok. 1/4 (pierwotnie 30ml). nie ma, wymienione Edytowane przez Kina Marcepanowa Czas edycji: 2010-10-30 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
24. Bluzeczka H&M, rozmiar 32.
25. Brązowa w kropeczki Amisu, New Yorker, r. XS. 26. Płaszczyk Amisu w czerwoną jodełkę, New Yorker, r. 34. 27. Praktycznie nowa torebka Reserved. Nie mieści a4. 28. Jasnokremowa bluza Zara, rozmiar S. Stan db, lekkie przybrudzenia na rękawku. Dokładka 02.11.
29. Balerinka Zara w panterkę, stan bdb, rozmiar 36 (wkładka 22,5 cm). Dokładka 05.11.30. Czerwone botki Pull&Bear, kilka razy założone, r. 36 (wkładka 23 cm). 31. Czarna nowa bluzka/tunika Atmosphere, bez metek. Rozmiar z metki 8-36, pasuje na XS/S. 32. Czarna bluzka Topshop, oryginalne rękawki, r. z metki 38, ale pasuje na XS/S. Edytowane przez Kina Marcepanowa Czas edycji: 2010-11-05 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bym byla za taka wymianka, a perfum jest nowa?
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za 4. Szare rurki w kratkę Bershka, r. z metki 32, ale to raczej 34.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jakim cudem, ale link w twoim podpisie prowadzi do starego, nieaktualnego wątku
![]() w nowym podobają mi się spodnie... ten rozmiar 32 to chodzi o taki W32L... czy 32=xxs?...
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
ta, mam go jeszcze. a moglabym prosic o wymiary spodni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ajajaj czyli ja tam swojego zadka nie wcisne
![]() hmm podoba mi sie tez u ciebie jeszcze łańcuch https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287418578 i pomadka manhatan, co ty na to? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- dobra tam, niech bedzie ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za paski?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
halo
![]() moze podoba ci sie cos u mnie? bo mi wpadla w oko torebka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.