![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Hollister & Zara & H&M & Stradivarius & Bershka & Tally Weijl & Mohito ~Czerwiec '15
Wysyłamy poleconym wyprane ciuszki.
Jeśli masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza, chyba że ustalimy inaczej. Możliwa wymiana osobista na terenie 3miasta. Zapraszam serdecznie do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Hollister & Zara & H&M & Stradivarius & Bershka & Tally Weijl & Mohito ~Czerwie
Nie wiem dlaczego Wizaż przewraca mi fotki ;o jeśli ktoś wie proszę o pomoc
1. sweterek z bufkami, z metki 12, ale to xs/s 2. fishbone z bufkami, xs/s 3. zara z bufkami, m/s 4. fishbone/amisu (nie pamiętam, ale new yorker), xs/s 5. butik z kokardą i wycięciem na plecach (2 foto), m/s 6. polo ralph lauren, dziecięca m (10-12), ja nosiłam jako xs Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-24 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Hollister & Zara & H&M & Stradivarius & Bershka & Tally Weijl & Mohito ~Czerwie
1. butik s/xs
2. pepco, s 3. cropp z koronkowym sercem na plecach, xs/s 4. bokserka fishbone, xs/s 5. bokserka z koronkowym tyłem, tally weijl, xs 6. panterka, odcinana pod biustem, xs/s/m Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-22 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. boskera mohito, xs/s, z tyłu też ma kokardkę na samej górze
2. georgie, xs/s 3. bluzka h&m xs/s 4. butik xs/s (z metki m) 5. hollister, s 6. wycięta metka i nie pamiętam skąd bluzka ;d rozmiar xs/s/małe m Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. h&m beżowy sweterek xs
2. h&m xs sweterek w paski 3. sweter pulower, xs/s 4. cropp xs/s tunika lub sukienka (w zależności od wzrostu) swterekowa Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. bluza adiddas z metki m, ja noszę xs/s i jest idealna
2. bluza z kotem z metki m ale to zdecydowane xs/s 3. bluza pudrowa h&m 32 ale na 34 też jest dobra Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. rurki cubus 32, na 34 są dobre, skracane do dł na 160
2. stradivarius tregginsy xs 3. rurki tally weijl xs 4. c&a 34 rurki (podwinięcia nie są na stałe, można odwinąć) Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. mohito xs, do kolan
2. dresy rurki tally wijl xs 3. shorty terranova xs Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
koszulka nocna nowa, nietrafiony prezent, rozmiar raczej uniwersalny
Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-21 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. sukienka koralowa nowa bez metek, xs, nie chcę jej oddawać, ale za mała na mnie w biuście więc będę marudzić
2. sukienka river island xs/s, podszewka z panterka i falbanką (foto 2), była zszywana z boku (foto 3) na zbliżeniu to widać, ale w rzeczywistości w ogóle nie rzuca się w oczy 3. sukienka w stylu boho, xs/s/m Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-22 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. mohito w pepitkę xs
2. mohito w kwiatki xs/s, sukienka/tunika, ja przy wzroście 160 nosiłam jako sukienkę 3. nowa bez metek house, xs/s 4. sukienka koralowa na guziczki bershka, xs/s 5. czerwona, rozmiar raczej uni dobry na xs/s/m, miałam na sobie tylko raz na weselu Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-24 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. koszula zielona xs/s
2. marynarka taliowana moro xs/s z new yorkera 3. bolerko/koszula w kartkę 36 to rozmiar uni xs/s/m 4. w panterkę z wszytym stanikiem xs/s 5. marynarka h&m xs/s 6. marynarka boyfriend blezer, Next, z metki 12, ale w tali przeszyłam guzik i jest dobra na osobę xs/s/m (lub można przeszyć sobie z powrotem) Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-22 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. nike capri 36
2. szpilki panterka 35 3. balerinki parfois 36 4. open toe na koturnie 36 5. różowe klapeczki 37 ale to 36 Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-22 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
nowe botki catwalk rozmiar 36 z metkami, ich wysyłka będzie droga więc za coś konkretnego
Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2015-06-22 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
jhh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ghh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
bjhm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
mvnb
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie widzę napisu u góry więc piszę
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
czy coś u mnie za tunikę/sukienkę cropp z sercem ?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jeszcze baleriny z parfois mi wpadly w oko
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos umnie?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dzięki bardzo, ale taka wymiana mi się niestety nie opłaca
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za nike capri https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1434970415 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1434924039 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1434923945 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1434924102 (czy ona ma bufki na ramionach) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1434924291 (czy to na pewno rurki, bo na zdjęciu wyglądają jakby miały szeroką nogawkę) ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- A mogę prosić o wymiary tych spodni? Bo tuniko/sukienka z Croppa odpada - nie lubię bufek :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś za polo ralpha?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
34 cm pas minimum, naciąga się, 38cm biodra minimum, naciągają się, długość 89 cm, nogawka na dole 12 cm, nogawki juz sie w ogole naciagaja
skórkowe spodnie ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- długość 89 cm,
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oki mogła bym wymienić za bluze aztec ale prosze o wymiary polo bo moge się nie zmieścić
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.