![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek, suhada, avon, Rhea
nieaktualne
COLOR="Red"]dokładka masło do ciała[/COLOR] - opierajcie sie na opisach a nie na zdjęciach bo bo nie wszystko mam co jest na zdjęciach -Wysyłka poleconym lub priorytetem -raczej nie rezerwuje -osoby z ilościa przekupek mniejszą niż 10 wysyłają pierwsze (lub które mają negatywa) -nie wysyłam pierwsza -ja was nie ignoruje - wy mnie też nie ignorujcie -jeżeli na czyms ci zależy z mojego wątku a ja niczego u ciebie nie widze dla siebie to możemy się umówić ze kupisz mi coś co jest mi potrzebne ![]() ![]() dokładka Masłodo ciala 400ml Cien czekoladowe, raz użyte (zachwalane na wątku o Lidlu) ZAPACHY Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml - zużycie ok 1/5-1/6 - prezent od szwagra przywieziony zza granicy - najlpiej na Euphorie C.K PIELĘGNACJA Dezodorant antiperpirant w kulce Avon Aromadisiac - nowy, nieotwierany Pianka oczyszczająca z wyciągiem z gingo i ogórka KWC dobre recenzje pozostało 85% Krem do mycia twarzy Avon Planet Spa - seria śródziemnomorska, zostało 60-70% Krem nowość Vichy aqualia antiox spf 15, zostało ok 30ml/40ml Krem ochronny na zimę na dzień Avon, ważny do 11.2012, zostało 60% Krem witalność natury spf 20 Liiv botanicals Avon, wkład, zostało 90%, ważny do 08.2011 Mydełko ręcznie robione glicerynowe, zafoliowane Krem na dzień i na noc BIO Yves Rocher, miniaturki po 15ml, zużycie 130%, kupione ok 6 miesiący temu Krem samoopalający przeciwzmarszczkowy Bronze nature, Yves rocher, zostało 60%, ważny do 03. 2011 Szampon Hammamelis Yves Rcoher, nie ma daty a trochę już leżał, małe zużycie Chłodząca mgiełka do twarzy Wody islandii Avon, po termine, została połowa KOLORÓWKA] Podkład Synergen Rossman, kolor 03 Sand (naturalnie opalony), zostało 50%, kupiony 3 miesiące temu, dobre opinnie na KWC Cień pyłkowy mineralny Yves Rocher, kolor Popielaty - odsypka po połowie Lakiery: (wszystkie rzadkie bez dolewanego zmywacza) Dwa lakiery Luminelle YR- opalizujący róż i zniewalająca malwa, użyte po jednym razie Rimmel French Manicure, kolor 433, została połowa i trzy bezfirmówki ( wtym opalizujący błekitno-fioletowy) Tabletki Prenatal dla kobiet w ciąży i karmiących, nie pamiętam ile zużyłam, napewno pozostała wiecej niż połowa ze 100 tabletek Nospa Calperos wapń w kapsułkach 500mg zostało 6 kapsułek
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-29 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek, suhada, avon, Rhea
Cień pyłkowy mineralny Yves Rocher, kolor Popielaty - odsypka po połowie
Dwa lakiery Luminelle YR- opalizujący róż i zniewalająca malwa, użyte po jednym razie coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() cos za baze lumene i cos z pielęgnacji? http://pretty.wizaz.pl/forum/showpos...postcount=2743 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Hawajska maseczka z parafiną do dłoni i stóp Planet Spa Avon, zostało 50%, ważna do 05. 2011 Baza pod cienie LUMENE, podzielę się połową (w org. opakowaniu), już dawno bym to zrobiła gdybym wiedziała że jest taka niezużywalna, kupiona 2 lata temu, dalej ma swoje właściwości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
5 próbek w saszetkach cien rhea - Suitry silver, Lolita, Plum dream, Mahogany, Suitry blue - kolory na zdjęciach, jakby co pytać
cień czarny migoczący sypki cień grafitowy/czarny w płynie, podróbka (chyba) chanel cos zA?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Księzniczka, Mirelkaa nic nie znalzlam
Anitka i Emilcia odpisałam u was |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie znajdziesz?
Balsam do ciała Soraya Antycellulit i wyszczuplanie, uzyty dwa razy, ważny do 06.2011 peeling do twarzy Rice Bamboo Suhada, zostało 80%, kupiony parę miesięcy temu Suhada - lakier regeneracyjny i wypełniacz nierówności, ważne do 12.2011 - rozowy -paletka ta 3 kolorowa ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje jeszcze
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1268394246 to jest na odsypki? Suhada - lakier regeneracyjny i wypełniacz nierówności, ważne do 12.2011 Color trend avon kolor Berry plum, jest 80%, ważny do 10.2010 i Sally Hansen kolor lakieru identyczny jak na zdjeciu spodniczka 2 ma moze mniej w pasie o jakies 3 cm ale ma gumke i z latwoscia sie rozsciaga ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- wiec napisze ogolnie co ja bym chciala: -5 próbek w saszetkach cien rhea - Suitry silver, Lolita, Plum dream, Mahogany, Suitry blue - kolory na zdjęciach, jakby co pytać -cień czarny migoczący sypki -te cienie zielone jesli oddasz cale jesli nie to odsypki i odsypki calej reszty ![]() Suhada - lakier regeneracyjny i wypełniacz nierówności, ważne do 12.2011 Color trend avon kolor Berry plum, jest 80%, ważny do 10.2010 i Sally Hansen czerwona szminka jesli czego nie chcesz wymienc to ok ![]() ile za to chcesz moich rzeczy? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
lakieru uzylam moze ze 3 razy, nic sie z nim nie stalo
![]() jedynie co to sukienka rozowa, ona jest polarowa to jest troszke mzechacona tak jakby pod pachami. poza tym ciuszki sa w stanie bardzo dobrym, nie maja plam itd co do firm to fioletowa bluzeczka to Next a zielone spodenki to cherokke, reszta marek mi nic nie mowi
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Numer 12
to moze szampon bambino, puder pierre rene i maseczka be beuty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tak napisalam ogolnie o wszystkich rzeczach bo nie chce mi sie ciagle sprawdzac co wkoncu chcesz, nie pamietam numerkow
![]() ok, to bez lakieru ![]() to ile rzeczy za to chcesz?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cziki - a to szkoda, bo sama nie wiem czy chę puder YR
Iwcia - nic nie wybrałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() kurcze swieci mi slonce w monitor i nie widze zbytnio kolorow:P http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1268394246 na fioletowym i tym obok http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1268394246 zlotym? miedzinym i reszty kolorw zbytnio nie widze. powiesz mi w jakie kolory wpadaja?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Eyeliner Avon CT, kolor Berry nice (fiolet, zdj.) - raz uzyty
Sally Hansen Star opal, kolor Rose gold opal Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Puder 03 (soft honey)
Torba... poszukam zdjęć w komputerze, jeśli nie to będzie mały problem, bo mam zepsuty aparat. Ale coś wymyślę. A mi się podoba: Krem na dzień Rice Ginger Suhada, ważny do 09.2010 - bdb. lubiany na wątku o Lidlu, zostalo ok 60% peeling do twarzy Rice Bamboo Suhada, zostało 80%, kupiony parę miesięcy temu Hawajska maseczka z parafiną do dłoni i stóp Planet Spa Avon, zostało 50%, ważna do 05. 2011 Pachnący krem do skórek Avon, ważny do 04. 2012, zostało 70% I 3 lakiery
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- kurcze tak wlasciwie to wszystkie mi sie podobaja ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Najbardziej interesuje mnie: Krem samoopalający przeciwzmarszczkowy Bronze nature, Yves rocher, zostało 60%, ważny do 03. 2011 Czy rozważasz może jakąś odlewkę? No chyba, że dobierzesz sobie coś z mojego wątku jeszcze i wtedy chętnie przygarnę cały słój ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Podobaly ci sie u mnie rzeczy z watku ciuszkowego. Ja u ciebie w ubraniach nie znalazlam nic, ale za to w kosmetykach sporo. Najbardziej zalezalo by mi na bazie pod cienie Lumene (polowie). Poza tym spodobal mi sie peeling do twarzy Rice Bamboo Suhada (80%) oraz ewentualnie krem na dzień Rice Ginger Suhada (60%) <- tylko chcialabym wiedziec jakie byly wyjsciowe pojemnosci? Poza tym jeszcze: Suhada - lakier regeneracyjny i wypełniacz nierówności, ważne do 12.2011 i Infinity,kolor 106, beżowy, 90%, ważny do 2010. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz w moim watku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, ciesze sie, ze rozmiary pasuja.
No wiec tak-mi u ciebie podobaja sie nastepujace rzeczy: - krem na dzień Rice Ginger Suhada 60% - peeling do twarzy Rice Bamboo Suhada 80% - baza pod cienie LUMENE-pol - podkład w sztyfcie Ruby Rose, kolor b.jasny, zuzycie nieduże Rozumiem, ze lakiery Suhada juz wymienione. Z lakierow podoba mi sie ten bez pierwszy z prawej na gorze, duza buteleczka. Napisz co z tych rzeczy jest dostepne i ile bys byla w stanie oddac ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- O, to fajnie. Mi najbardziej zalezy na bazie i podkladzie, bo wlasnie mi sie konczy. Krem do buzi na pewno mi sie przyda, calkiem duzo zostalo, a peelingu jestem bardzo ciekawa ![]() Tak, moge ci oddac obie rzeczy. Ta zielona to bardziej jako tunika. Jest z cieniutkiego, sweterkowego materialu. Miekko sie uklada. Mialam do niej kilka podejsc, ale nie mam odpowiedniej bluzki pod spod-uwazam, ze dobrze wygladalaby z obcisla np. czarna bluzeczka albo polgolfikiem i do legginsow badz rurek. Na dole jest sciagana troczkiem, przez co mozna ja nosic jak bombke albo jak luzniejsza tunike. Byla troszke przerabiana przez moja mame, ktora dobrze szyje ![]() Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2010-03-18 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Balsam do ciała Soraya Antycellulit i wyszczuplanie, uzyty dwa razy, ważny do 06.2011 Dwa lakiery Luminelle YR- opalizujący róż i zniewalająca malwa, użyte po jednym razie ? odp. u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.