![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
--------> Ciuszki u Moni <-------- Wszystkie rozmiary !!!!
Witam w mojej ciuszkolandii
![]() Za niektóre rzeczy mogę być bardzo wybredna Prosze nie oferować mi ubrań XS i S !!! To nie mój rozmiar. Nie szukam nic konkretnego raczej, musi mi coś wpaść w oko, kilka rzeczy wypiszę: - botki 39-40 !!!! - trencz, plaszczyk 38-40 - sweterki najchetniej w szpic, raczej nie pasiaste, dl. min. 60 cm - kardigany, sweterki na guziczki, dl. min. 60 cm - spodnie r. 30 lub 38/40 - proste, rurki, ew. delikatnie rozszerzane - rybaczki, spodnie 3/4 BERMUDY - ogolnie raczej nie styl sportowy, bluzki dopasowane dekolt - kosmetyki apteczne do cery mieszanej, tłustej - kosmetyki naturalne, z mazideł gotowe, BU, Biolander - ziemia wulkaniczna - spódnica ołówkowa Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2008-04-07 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: --------> Ciuszki u Moni <-------- Wszystkie rozmiary !!!!
1-2. sweterek rozmiar uniwersalny, sliwkowy, pierwsze zdjecie pozyczone z allegro, drugie moje
dl. 52 przez srodek, szer. 38. bardzo rozciagliwy. moj ma inne guziki tez duze i 3 a nie 2 ----> agniese79 3-4. Blend She wyjątkowa bluzeczka, bardzo cienki, delikatny zwiewny material rozmiar z metki M wymiary: szerokość ok. 38 cm długość ok. 56 5-6. sliczna bluzeczka brazowy material troche przeswitujacy w kwiatki, naprawde urocza, na mnie za mala troche, rozmiar około M Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
7.VERO MODA r. 38, PRZÓD PLISOWANY, TYŁ GŁADKI ZAPINANA NA ZAMEK.
WYMIARY: PAS: 38CMX2, DŁUGOŚĆ: 32CM. 8. bluzeczka czarna. top na ramiaczkach a na tym przeswiutujacy material z naszytymi z przodu czarnymi koralikami. chyba VILA. dł. 62 cm, 40 szerokosc ---> seti85 9. spodniczka mini dresowa duzy rozmiar - 16 10. cekinowe bolerko 11. biała bluzeczka w serek z czarnymi lamówkami 12. AMISU, polo, rozmiar około M Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
13-14. sukienka brazowa rozmiar M. sliczna kupiona na allegro na mnie za mala, trzeba przeprasowac
15. Green House sukienko-tunika przewiazywana w pasie, odcienie zieleni, rozm. 38 16. jeansowa kamizelka 17. KappAhl jeansowa klasyczna rozmiar 38 18. H&M, śliczna bluzeczka ,kolor śliwkowy, ciemniejszy niż na zdjęciu długość 48 cm szerokość 34-35 Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
19-21. plaszczyk delikatny sztruks, bardzo fajnty, można odpiąć kaptur, dwa ostatnie zdjęcia zrobione bez lampy
dl. 95 pach 48-0 rekaw wew. 45 22-23. bluzka w odcieniach szarosci z kapturem, bardzo fajna, rozmiar z metki s, wymiarki szerokosc ok 44, dl. ok 52, rozciaga sie 24. bluzeczka szara w lodke, fajnie się nosi, mysle ze ok m na L też będzie ok Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
25. mini Aeropostale
ROZMIAR Z METKI - 3/4 WYMIARY DŁUGOŚĆ PRZÓD 32 CM DŁUGOŚĆ TYŁ 35 CM SZEROKOŚĆ W PASIE OPUSZCZANYM NA BIODRA 40 CM SZEROKOŚĆ W BIODRACH 45 CM 26. spodniczka jeansowa mysle ze rozm. 40 27.bezowa bluzeczka w lodke, rozmiar wydaje mi sie uniwersalny, bardzo się rozciaa 28.polo edc by Esprit ok. 40 29-30. bluzka nietoperz ONLY kolor brazowy, przeswityjaca, rozmiar L, extra! brak Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
31-32. spódniczka mini. w Kolorze beżowym, piaskowym, sztruksowa, plisami. Rozmiar z metki 7/8, moim zdaniem ok 38,
długość 35 pas ok. 39 biodra 49-52 w zależności w którym miejscu są mierzone 33. fantastyczne bolerko george, koronki, bufki, zapinane na 3 guziczki MAM TEŻ TAKIE W KOLORZE BIAŁYM 34. spodniczka Atmosphere rozm 40 pas 39 ale jest na gumce, rozciagnie sie spokojnie do 50 dl. ok 38 35.bluzeczka biala w kwiatki, rozmiar chyba uniwersalny, od m wzwyz, po bokach troczki 36. bluzeczka rekawki z siateczki po bokach sciagana troczkami ok. m-l Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
37. bolerko koronkowe
38. bluzeczka-narzutka przeswitujaca zapinana na guziczki 39-40. Cherokee fajne naszynte niby guziczki, na mnie niestety troszke za mala 41-42. super sweterek Dorothy Perkins na metce r. 42 Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
43-44. koronkowa czarna bluzeczka M/L
45. brązowy ciepły golfik, na dole i przy rekawach zlocona nitka, kolor braz zdjecie musialam rozjasnic 46. niebieski golf bez rękawów, gruby i ciepły ok.M 47-48. biala bluzka z węzłem, myśle, że ok. L, M Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
49-51. fantastyczny top VILA, bordo z czarnym, naprawde przesliczny, r. M
52. morska bluzeczka z marszczeniem na środku, L wg mnie na M będzie super też 53. koszulka GAP 54-55. bluzka z bufkami, r. M ---> kasia0987 Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
56. Bluzeczka zawiązywana z tyłu, duży dekolt, CUDOWNA
57-58. spodnie r.30 pas 40-41 biodra na wysokości kroku 54 stan 21 udo w najszerszym miejscy 30 dł. wew. 81 dł. zwe 108 59.sweterek niebieski uniwersalny, ale wg mnie L maX 60.golfik cieplutki ok.L 61. bluza fishbone zamek rozpinany z gory i dołu M/L Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
62. Colloseum bardzo miły w dotyku i ciepły golf L, zdjecie musialam rozjasnic koler jest ladny ciemiejszy
63. przezroczysta bluzeczka 64. bluza z kapturkiem 65. koszula 66-67. mini River Island ok. 40 Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
68. eleganckie spodnie, duzy rozmiar jakies 42 chyba w delikatne prązki
69. bolerko next rozmiar 12, na mniejszy też ok ---> seti85 70. wdzianko OASIS r. 38 zawiazywane pod biustem --->Narnijka 71. bluzeczka na zamek z troczkami 72. bluzka z pieskami ok. M 73. duża bluzeczka XL Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
tunika sweterkowa rozmiar uniwerstalny
Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-09-24 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
czekoladowa rozkloszowana
długośc ok 60 pas 43 biodra uniwersalne czarna GAP rozmiar z metki 10 pas ok 41 biodra rozkloszowane Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2009-08-04 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Płaszczyk dwurzędowy w paskiem w talii. Na podszewce/
KOLOR CIEMNY SZARY. Kołnierz można postawić i zapiąć. Idealny na wiosnę i jesień oraz cieplejszą zimę. Wyprute poduszki. moim zdaniem płaszczyk bez nich prezentuje się lepiej. wymiary: długość 68cm szerokość pod pachami 50 cm szerokośc w pasie 46 cm rekaw po wewnetrznej 45 cm rekaw po zewnetrznej 60 cm Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2010-09-16 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6716293
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() Znajdziesz cos u mnie ? U ciebie podoba mi sie to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6716516 tylko napisz mi prosze jaka długosc ma bluzeczka? najlepiej długosc od paszki w dół
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Moze coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.