|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Diesel Fuel for Life Summer 75ml
NIEAKTUALNE
Wymienię ![]() Diesel fur for Life 75ml kupiony jakieś 2 tygodnie temu w Douglasie ubytek to jakieś 5-6 psiknięć więc prawie jak nowy ![]() Woda toaletowa limitowana. Opis: Diesel Fuel for life Summer to wersja limitowana zaprojektowana specjalnie na lato. Jej woń to nuty zmrożonej bergamotki dodane do kropli neroli oraz głęboka jaśminowa nuta w sercu zapachu. Kompozycja posiada elegancki, różowy, lekko oszroniony flakon. To ten: http://www.kokai.pl/item5206_Woda_to..._Summer_Diesel Zapraszam ![]() I've got a business for you, check that forex trading online Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2010-01-22 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Diesel Fuel for Life Summer 75ml
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Podoba mi się u Ciebie: *Collistar - Professional Anticellulite Strategy, Antycellulitowy Krio-żel, Natychmiastowy lifting "efekt zamrożenia". Zestaw limitowany 400 ml żel plus masażer. Powiedz mi tylko na ile wyceniasz ten żel ?? Poza tym Inneov Cellulit do kiedy jest ważny ?? A mam jeszcze pytanie odnośnie pudru mineralnego z MACa on jest ciemny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wklejam ci zdjęcie robione bez flesza, jest zamazane ale kolor widać.
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() mam sporo pielęgnacji aptecznej. Zapraszam do mojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Także nic ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Na ile go wyceniasz ?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Btw, Inneov jest ważny do 02/10. Jeśli się zdecydujesz daj znać ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moge go wycenic taniej 100zl jak sprzedaz a tak ciezko na zamiane i tak chyba ze 50 zl napewno bylaby jakas roznica na twoja nieorzysc bo 10g na Truskawie jest po obnizce kolo80zl ,tak zeby Ci sie oplacalo ,cos jeszcze moge dolozyc znowej kolorwki tylko jakie odcienie uzywasz bo i tak to dla siostrzenicy i jakia masz karnacje bo 01 jest do jasnej i naturalnej a 02 jest to naturalnej i sredniej
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-09-12 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Mam kompakty MAC, poza wątkiem między innymi: nowy podkład Collistar Perfekcyjnie Trwały nr 1 (najlepszy podkład zużyłam ich już kilka, ale teraz przerzuciłam się na minerały), podkład mineralny Soft Coverage Joppa do jasnej cery, małe kremy i serum Lancome, nową mini-mascarę Lancome Definicils, perfumy Valentino ETE tester 1/2 z 90ml Nie mam kiedy uzupełnić wątku, a nagromadziło mi się mnóstwo nowych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.