|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
NOWY UPORZĄDKOWANY WĄTEK. Zapraszam serdecznie! :)NIEAKTUALNY
NOWY. Witam w moim nowy, uporządkowanym wątku. W tamtym nie zostawiłam miejsc na dokładki i z czasem zrobił się bałagan. Trochę zasad: 1. Preferuję większe wymiany ze względu na koszty wysyłki. 2. Nie odmieniam się, chyba że rzecz nie jest zgodna z opisem, posiada jakieś wady lub obie strony nie są zadowolone. 3. Zawsze staram się odpisywać i tego samego oczekuję. Jeśli czegoś nie zauważę - proszę się upominać ![]() 4. Niekiedy wystawiam ciuchy także gdzie indziej, więc czasem mogą znikać, ale raczej rzadko. 5. Wysyłam poleconym ekonomicznym, baaardzo niechętnie priorytetem. 6. Ubrania piorę, ale nie prasuję.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-14 o 12:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: NOWY UPORZĄDKOWANY WĄTEK. Zapraszam serdecznie! :)
*Rybaczki REPORTER.
Rozporek był wymieniany. Rozmiar S *fioletowe rureczki Ślady noszenia widać na zdjęciach Rozmiar S *Czarne rureczki ze złotymi nitkami Nie ma guzika, ale można go doszyć. Rozmiar L *Nowe spodnie dla chłopca OKAY Rozmiar 140. *Leginsy ala lateks, ale mniej błyszczące Raz noszone Rozmiar 3 wymienione
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
*Pasiak H&M
Rozmiar S *Nowy czerwony sweterek Rozmiar M *Nowy bezrękawnik z paski Rozmiar L, dobry na M *Bolerko firmy Madonna Raz założone Rozmiar XL, ale dobry też na L *Szary, swetrowaty nietoperz Rozmiar na S, M. *Brzoskwiniowy kardigan Troszkę jakby na dole rozciągnięty, ale bez tragedii. Rozmiar na M, S DOKŁADAM: *Sweterek Dorothy Perkins Rozmiar 40. (Będzie na M i S pasował) Śliczny, w żywym kolorze z fajnymi bufiastymi rękawkami.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
*T-shirt z zabawnym nadrukiem NEW LOOK
Rozmiar S Mam z wymiany, ale niestety za mały *Boxerka CROPP Rozmiar M *Pomarańczowa boxerka Rozmiar na S/M *Kolorowa bluzeczka, tuba. Rozmiar na S/M Kolory odrobinę osłabły *Pasiasta tunika z doszytym paskiem Rozmiar L *Lekko połyskująca, zielona bluzeczka Marks&Spencer Na metce 42, ale mocno przesadzone. Jak dla mnie M *Bluzeczka z motywem wężowej skórki Rozmiar na S/M
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
*Nowa sukienka w panterkę, wiązana z tyłu
Rozmiar 36/38 *Nowa błękitna sukienka z hawajskim kwiatem OKAY Rozmiar 36/38 *Nowa sukienka w kwiatki OKAY Rozmiar (38/40) *Kwiecista sukienka TOPSHOP Rozmiar M Z bufkami na rękawach, wiązana z tyłu *Letnia zielona sukienka Rozmiar L Jak widzę miała doszyte ramiączka z tyłu, ale nie widać tego przy noszeniu.
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
*Biało-czarna czapka z siateczką i diamencikową czaszką
Regulowana *Czarna czapeczka z fajnym motywem firmy Cropp *Czarna torebka z 3 komorami Ma zwykłe ślady użytkowania *Mała, granatowa torebeczka na długim pasku *Korale różne (jako dodatek do wymianki mogą być) *Duży wisior - motyl *Kolczyki różowe pacyfki z diamencikami kupione w Croppie *Wisior - różowa gwiazda *Dwa paski cekinowe. Różowy pasuje też na talię *Zegarek sowa. Śliczny, otwiera się i zamyka Bez łańcuszka, bo się popsuł. Łatwo nie oddam, najlepiej za inny zegarek ![]() (zdjęcie z all) wymieniony
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:31 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
*Czarna spódniczka firmy Cropp
Rozmiar XS Noszona max dwa razy *Sztruksowa, czarna spódniczka ołówkowa Zdjęcie jest za bardzo rozjaśnione. *Złota pomadka, nieużywana. *Czarny lakier do paznokci Użyty dwa razy, nie mam cierpliwości do niego. *Jedwabisty olejek do ciała Avon Zużycie widać na zdjęciu
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-05-27 o 19:08 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
*Śliczne, czarne szpileczki zdobione cekinową kokardką.
Założone 2 razy Rozmiar 37, ale ja noszę 38 i pasują. Z tyłu przyklejone zapiętki aby się nie zsuwały, ale można odkleić. Wygodne jak na szpilki (nie obtarły ani razu) Idealne do sukienki. Tylko za inne buty. *Gumowe japonki Rozmiar 39 Dzięki zameczkom regulowane *Fioletowe buty Rozmiar 41 *Ładne różowe buty Rozmiar 41 w jednym podeszwa się odkleiła trochę, ale można ją bez problemu przykleić (poniżej zdjęcie).
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-05-27 o 19:12 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Dokładam:
*Sukienka turkusowa z czarną, wiązaną kokardą w pasie Rozmiar 40, ale ze względu na to że jest wiązana w pasie i ma regulowane ramiączka to uni. (ja noszę 36 i leży jak na zdjęciu widać) Idealna na wesela, połowinki i inne uroczystości. Bardzo ładny ma kolor Miałam ją na sobie 2 razy.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-05-30 o 11:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA:
*Bolerko Marks&Spencer Rozmiar na S, ewentualnie M Jasno żółte *Brązowe, bąbkowate szorty Terranova Rozmiar M *Malinowy T-shirt marki Reserved Rozmiar M *Zielona bluza z fajnym motywem Rozmiar na XS, S. Bardzo dobra jakościowo, nie mechaci się i łatwo schodzą plamy. Przywieziona ze Sztokholmu *Biało czarna, pasiasta spódniczka Rozmiar uni, bo rozciąga się w pasie. *Czarne rurki z ciekawym motywem X-mail Rozmiar 36 Miałam je na sobie raz. *Fioletowa kurtka CROPP Rozmiar M W środku i w kapturze ma serduszka *Nowa spódniczka w stylu marynarskim ATMOSPHERE Rozmiar 38. Z metkami, morska, tulipanowa w stylu marynarskim. *Sweterek pasiasty matki H&M Rozmiar S
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-05-30 o 11:30 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Moje biżu z fimo, wszystko dostępne, na bieżąco będę dokładać nowe.
Niechętnie, ale jeżeli coś mi się baaardzo bardzo spodoba mogę ulepić coś na życzenie ![]() *Pierścionek regulowany czarna róża *Pierścionek regulowany pudrowo różowa róża *Pierścionek regulowany - szara kokarda *Wisior - pudrowo różowa kokarda *Charmsy *Ptaszki z serduszkami - fioletowy i granatowy *Pudrowe kokardki z perełkami *Kolczyki - ważki
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:28 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA:
*Staniczek House 75C (małe C) Mam z wymianki, nowy, ale był prany. *Śliczny, połyskujący strój kąpielowy Cropp rozmiar M *Śliczna, malinowa sukienka Cropp Rozmiar M Miałam ją na sobie zaledwie 2 razy. Ładnie leży i podkreśla figurę. *Nowa zielona bluzeczka G&C Rozmiar M Bez metek. *Śliczna czarno-biała bluzeczka New Look Rozmiar z metki 14, ja noszę M/S i jest idealna. Bombeczka, odcinana pod biustem. - wymieniona *Nowa szara bluzeczka Rozmiar myślę że na M/L Bez metek *Kurs do nauki Hiszpańskiego wszystko pisze na okładce Jedną płytkę tylko używałam z 2 razy, po czym mi się odechciało, więc nic nie jest porysowane. Nie był tani.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-06-20 o 23:17 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADAM:
*Atmosphere kobaltowa z zipami. Rozmiar 10/38 (M, ale na L też powinna być dobra) Z wymiany, niestety za duża, przez co źle leży - nie ma*Atmosphere cekinowa z motywem węża Rozmiar 10/38 Z metkami, tył granatowy - wymieniona *NOWE męskie perfumy Kenneth Cole, Reaction 30 ml. Opis: Cytrusowo-aromatyczny zapach dla mężczyzn kochających zabawę i przyjemności. Nuty głowy: melon, zielone jabłko, arbuz, cytryna. Nuty serca: konwalia, paczula. Nuty podstawy: piżmo, drewno sandałowe. DOKŁADAM: *Pleciony, duży pasek. *Czarna torba z trzema komorami Nie mieści A4. *Śliczne leginsy szare w zebrę z połyskiem.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:31 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 23 czerwiec:
*Turkusowa sukienka Japan Style Rozmiar Uni Niestety raz pofarbowała w praniu, przez co ma kilka przebarwień, które postarałam się uchwycić na zdjęciu. *Szary nietoperz w zebrę Rozmiar z metki S, ale pasuje też na M *Nowa morska bluzeczka Na metce nie ma rozmiaru Na XS, może S. *Nowa biała bluzeczka Na metce nie ma rozmiaru Na XS, może S. *Nowy śliwkowy sweterek X-mail Rozmiar S (36/38) *Nowy granatowy sweterek Bez metek Myślę, że na rozmiar S *Pudrowo różowe szorty Marks&Spencer Rozmiar 10 (38) Wysoki stan Plamkę widać na zdjęciu *Czarna torebeczka z kokardką na długim pasku
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-07-11 o 15:32 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
*Chusta w pepitkę
Gdzieniegdzie pozaciągana, ale nie widać przy noszeniu *Arafatka fioletowo biała Zaciągnięta gdzieniegdzie, ale nie widać przy noszeniu *Nowa bluzka z lejącym dekoldem Z delikatnego materiału Rozmiar z metki L, ale dobra na M.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-06-23 o 20:15 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos za legi ??
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Widze że dziewczyny już piszą więc raczej można ?
Jeśli nie to przepraszam ale chyba można Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1274978429 ? Mogę oddać dużo
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za
*Czarne rureczki ze złotymi nitkami *Śliczne, czarne szpileczki zdobione cekinową kokardką. *Bolerko firmy Madonna
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Hej interesują mnie te dwie sukienki:
*Letnia zielona sukienka *Nowa sukienka w kwiatki OKAY z Twojej wish mam -tuniki do legginsów https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265802088 -torby mieszczące A4 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1265800039 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265800039 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1265802382 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265807710 -tunikę w paski https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1265807710 -bluzki z bufkami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1265802088 |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
W Wish piszesz że szukasz nowych staników, szortów, letnich sukienek ? Looknij za chwilkę do mnie robię dokładke
Może cos wypatrzysz ? Bardzo mi sie podobaja Twoje spodnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda jak bys nie wymienila daj znac
ale podobaja mi sie jeszcze czarne rurki jaka dł. cm w pasie tam gdzie pasek ??? znajdziesz w razie co za nie cos ??
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Brzoskwiniowy kardigan
Troszkę jakby na dole rozciągnięty, ale bez tragedii. Rozmiar na M, S T-shirt z zabawnym nadrukiem NEW LOOK Rozmiar S Mam z wymiany, ale niestety za mały ????
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
coś za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1274978429 ? : D
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.