![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Porządki w szafie-zapraszam!
Zapraszam!!!Wszystkie ubrania są w bardzo dobrym stanie,tylko nie wyprasowane
![]() Wszystko co jest na zdjęciach jest aktualne,codziennie coś dokładam,wszystkie aktualne ubrania są na pierwszej stronie ![]() Jeżeli macie zabaweczki po córeczce to piszcie,za fajne zabawki i ubranka na 4 letnią dziewczynkę oddam naprawdę wiele!!!!! ![]() *Spodnie męskie pas 37 biodra 49 dł 113 *Mini z falbanką - jest z tyłu gładka,bez kieszeni.Z przodu ozdobny wyszyty motylek oraz 3 kieszonki. Jak nowa. szer w pasie 29-31 x 2 szer w bioderkach 39 x 2 dł 28 *Czarna sukienka wieczorowa z rozporkiem,rozciągliwa dł razem z ramiążkami 134 szer między pachami 39 dł rozporka 54 *Rybaczki jansowe COLORADO z rozporkami po bokach nogawek szer w pasie 35 cm szer w biodrach 46 dł 73 *Sexi staniczek przezroczysty z haftami - z metki rozm 75C(ale wg mnie to 75B) *Kalendarz AVON na 2008 rok-nowiutki Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2008-01-21 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Kamizelka
dł 60 między pachami 45 Spodnie na kant-trochę się rozciągają-są jak nowe!rozm z metki 44 pas 43 dł 103 Torebka szyta i ozdabiana przez krawcową-w środku niebieska podszewka,torebka zapinana na rzepkę Sukienka czarna IDENTIC w granatowe i niebieski kropeczki, na ramiączkach,z tyłu zapinana na zamek błyskawiczny rozm L 40/42 dł razem z ramiączkami 94 cm szer między pachami 48 cm x 2 szer w pasie 47 cm x 2 Czarny topik rozm Torebki do ręki i kosmetyczka -różowa 17x28 dł rączki 38 cm -mała czarna z białą kokardką NEW LOOK 13x23 dł rączki 57 cm -czarno-biała w łaty BITTE COLLECTION 16x23 dł rączki 30 cm -kosmetyczka 13x19 Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2007-08-06 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
*Czarna mini zapinana z boku na zamek i guziczek rozm 34-36
dł 38 szer w pasie 31 X 2 szer w biodrach 47 x 2 *Bluzka biała z koronką dł 57 między pachami 50 *Mini UNITED COLORS OF BENETTON w kolorze jasnym khaki z ozdobnym paseczkiem. NIE MA LECI DO MARABI Zapinana z tyłu na zamek. Stan idealny,jak nowa.szer w pasie 39cmx2 dł 41cm *Mini z falbanka ze srebrnego jeansu firmy BLUE IMAGE LATINA dł 36cm szer w pasie 38cm x2 stan idealny - jak nowa *Bezowa bluzeczka rozm s bardzo rozciągliwa i dopasowująca się do ciała Wymiary jutro ![]() *Komplet orginalny Calvin Klein rozm M rozciągliwy i dopasowujący się do ciała wymiary bez naciągania -bluzka dł 48 szer miedzy pachami 34 cm -spodenki dł28 szer w pasie 27 cm wymiary jutro ![]() Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2007-08-06 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Porządki w szafie-zapraszam!
*Orginalna spódniczka VERSACE z hologramem na metce!!!!
Wykonana z miluśkiego materiału,ma podszewkę,szlufki w które można wciągnąć pasek,zapina się ją z boku na guzik i zamek błyskawiczny. Jak nowa,ubrana zaledwie 2 razy. szer w pasie 33 cm x 2 dł 46 cm szer w biodrach 46 cm x 2 *SzortyYOUNG FASHION.Najmodniejsze w tym sezonie.Szer w pasie 33cm x 2,stan z przodu 25 cm *Czarne spodnie z Paryża.Są bardzo rozciągliwe,łatwo się dopasowują do sylwetki.Z przodu ozdobna klamra,z boku zapinane na zamek błyskawiczny.Stan idealny -jak nowe.Kolor idealnie czarny (lampa rozjaśniła zdjęcie).Materiał mięsisty i ciepły-idealny na chłodne dni. *Stanik 70B+stringi Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2008-01-20 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej witam Cie na forum
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1139766894 moze znalazłabys u mnie cos za nie lub napisala czego szukasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
sztruksy mi sie podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
*Bluzka kremowa z żorżety
dł 63 między pachami 50 *AUTHENTIC STYLE rozm XL z fajnymi kieszeniami. Wykonana z nierozciągliwego materiału,jest bardzo cieniutka,w sam raz na upałyZapinana jest z boku na zamek błyskawiczny. szer w pasie 41 x 2 szer w biodrach 55 x 2 dł 36 cm Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2008-01-20 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ile masz wzrostu? bo chodzi mi o dlugosc spodenek... a apropo bezrekawnika i czapeczki... za spodnie... no nie wiem czy sie do konca oplaca... ja bym byla zainteresowana gora od stroju kapielowego i tymi sztruksami... moge dorzucic jakis cien,albo kosmetyk za to co chce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam wzrostu 164.Czyli jeżeli dobrze rozumiem moje spodnie i góra od stroju za czapeczke i bezrękawnik,co ty na to?
![]() Bluzka tuba dł 38 szer między pachami 48 Spódnica jeansowa dł 67 w pasie 37 biodrach 52 Spodnie eleganckie z tyłu patka dł 102 pas 42 biodra 48 Sweterkowa tunika dł 67 między pachami 40 Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2006-03-23 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
*Garsonka niebieska
spódnica: dł 82 pas 36 biodra 57 marynarka: dł 72 między pachami 54 rękaw 47 *Bluzka czarna na szerokich ramiążkach dł 45 między pachami 49 Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2007-07-28 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tylko jest jedno ale... i nie wiem czy jestes w stanie je zaakceptowac... nie wiem czy wiesz jakie byly sytuacje ostatnio na wizazu... apropo nowych wizazanek... znowu ostatnio byla taka jedna, ktorej w glowie byly oszustwa i to wielkie... ostatnio wymienialam sie z jedna wizazanka (nowa - cinkapooh) i ona wyslala mi paczke jako pierwsza, jak dostalam od razu wysylalam do niej swoja... tylko dlatego by nie bylo zadnych nieporozumien... wszystko jest ok, ja jestem zadowolona z wymianki z nia, ona rowniez... mam nadzieje, ze jestes w stanie zrozumiec i jak cos to zgodzic sie na cos takiego: ty wysylasz, ja dostaje i od razu sle do ciebie priorytetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
*mini firmy MISS PETROLIO.
Jest ślicznie ozdobiona koralikami.Falbanka pięknie się mieni,z tego samego materiału jest pasek zawiązywany w pasie. Wymiarki: szer w pasie 36cm x 2 szer w biodrach 46cm x 2 dł 34 cm *STYLE WOMAN rozm 40 z najmodniejszymi wpuszczanymi kieszeniami z boku. Wykonana z rozciągliwego materiału,zapinana z przodu na haftkę i zamek błyskawiczny. szer w pasie 40 x 2 szer w biodrach 47-52 x 2 dl 39 cm Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2007-04-19 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
no wiec juz mowie, czapeczka jest raczej uniwersalna, z mozliwoscia zmniejszenia... z tylu jest taka mozliwosc... wiec bez problemu... a adres zaraz podam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hej kochana powiedz mi prosze czy ten stroj jest wolny i jakie ma majteczki? moze znalazłabys cos u mnie? juz od jakiegos czasu szukam fajnego stroju ten mi sie podoba mam nadzieje ze ma pelne majtusie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porządki w szafie-zapraszam!DOKŁADKA
wyslalas juz paczuszke? jeszcze mi sie bialy staniczek podoba.... bo jesli nie wyslalas, to moze cos bys znalazla jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a mam prosbe, jestes w stanie przeslac mi na poczte barbara.witanska@interia. pl maila ze zdjeciem staniczka na tobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no staniczek bylby ok... tak mi sie zdaje, bo ja mam troche mniejsze piersi od ciebie... wiec chcialabym staniczek... a moze dorzucilabys jakis pasek, kosmetyk, cokolwiek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ella1980 Czas edycji: 2008-01-20 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
albo wiesz co, moze staniczek i majteczki? czy nie bardzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
tak,dokladnie... zgadzam sie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
fajna nie fajna... telemarketing... tzrebaby pracowac,ale dziewczyny z biura mecza o nowe przepisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.