![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zrozumieć faceta....
Dziewczyny poradźcie. Jak to jest z facetami i ich podchodami.
Kumpluję się z jednym chłopakiem nasza znajomość zaczęła się od wielkiego zauroczenia, była chemia,taki piorun z nieba, ja to czułam,on może też, może chciał tylko się zabawić, choć nie sądzę,uprawialiśmy sex,raczej oralny, bo tak naprawdę nigdy nie kochaliśmy się ze stosunkiem......zdecydowa liśmy się na kumplowanie...potem on był jakiś czas z kimś, zawsze go wspierałam ,mógł liczyć na rozmowę ze mną, zwierzał mi się, ale teraz jest już sam. W trakcie tego całego czasu pytał się mnie "zakochałaś się we mnie?", "chciałabyś być z kimś takim jak ja?" wtedy mówilam, ze jasne,ze szaleje za nim,ze weźmiemy ślub,będziemy mieli gromadke dzieci itp. w tonie żartobliwym.....jakoś ucichło. jak wchodizmy na temat jego, gdy pyta się o siebie to mówi, że on nie jest dla mnie odpowiedni... pyta się czy gdyby się zmienił (bo to taki typ kobieciarza, choc w glebi serca wielki romantyk) to czy chciałabym byc z nim. a ja mu mówie, że on się nie zmieni..... ważne, co ostatnio się wydarzyło, 1 maja,ogladalismy u mnie film, leżeliśmy sobie a on tak znikąd pyta -"Ty mnie kochasZ?" -(śmieje się) "Skad masz takie pomysly?" -" nie powiedziałaś, że nie" - "nie powiedzialam też, że tak" i przekomarzanie sie potem pyta czy go lubię....mowie,ze jasne...jak mimowolnie tak chcialam sie przytulac to mnie odtracal i mowil,zebym nie przytulała sie,bo nie jestem jego dziewczyną.... wyszedl po filmie od razu.spieszył się. Po tym od kilku dni milczy, nie odpowiada na smsy,cisza jak makiem zasiał. Zastanawia mnie po co on mnie tak wypytuje?co to oznacza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zrozumieć faceta....
Myślę, że to może wskazywać na jakieś dolegliwości natury psychicznej u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, ze on się obawia, że się w nim zakochałaś albo może to nastąpić... a on sam nie wie czego chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na moje obydwoje jestescie ostro porabani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
"porąbani", dlaczego?
jakie problemy natury psychicznej? jakieś uzasadnienie też sie obawiam,ze on sie obawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moze ujme to delikatniej, jestescie specyficzni. Wydaje mi sie, ze
obydwoje do siebie pasujecie. Jestescie strasznie nie zdecydowani. Proponuje zastanowic sie czego chcesz i porozmawiac z druga strona i zdecydowac sie albo na kolezenstwo albo na zwiazek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jak na moje oko od początku wszystko było nie tak. Chemia, jakieś pieszczoty i tu nagle kumplowanie, on jakby nigdy nic znajduje sobie laskę.
Chyba mu odpowiada, że się nim interesujesz, ale nie chce niczego więcej. Pyta czy go kochasz, bo chce uniknąć problemów. Podsumowując, on nie traktuje Cię poważnie. (W sumie nie trudno mu się dziwić). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jestem zdecydowana. po prostu nie wiem o co jemu chodzi...on wprost nie powie..szkoda, mogliby się tu jacyś faceci wypowiedzieć
w końcu my jesteśmy z Wenus a oni z Marsa ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Podsumowując, on nie traktuje Cię poważnie. (W sumie nie trudno mu się dziwić).[/QUOTE] nie trudno mu się dziwić? opisałam maleńki wycinek naszej znajomości, więc takie oceny nie są rzetelne. to ja nie widze siebie w zwiazku z nim, bo on to jest taki pies na baby,przysłowiowy, zdradzal nawet swoja dziewczyne z innymi .mimo to, lubie go, jakos tak chcialam,zeby mogl mnie uwazac za przyjaciółke swoją..pytam tylko po co zadaje sie takie pytania,czy sie kogos kocha.Wg mnie to dziecinada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Facet czy kobieta, nie wielka różnica w tym znaczeniu kto się wypowie, chodzi o to, że oczekujesz od odpowiedzi na takie pytanie, ja sądzę, że musisz z nim porozmawiać i zapytać o co mu chodzi, zachowujecie się jak para nastolatków. On cię nie traktuje poważnie i tyle. Jeśli Ci na nim zależy to mu powiedz a jak nie to dalej się kumplujcie.
To jego zapytaj czemu zadaje takie pytanie, skąd my to mamy wiedzieć. Jedna poważna rozmowa z ów chłopakiem i nie trzeba byłoby zakładać wątku.
Będę mamcią.. ![]() Edytowane przez marysienka Czas edycji: 2010-05-07 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hmm większość Wizażanek jest z innej planety niż Ty... a na pewno innego pokolenia
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Z tego co napisałaś wnioskuję, że on żadnej dziewczyny nie traktuje poważnie, więc Ciebie też nie.
Chce się czuć dowartościowany i ma nadzieję, że za nim szalejesz, w końcu im więcej wielbicielek, tym jest atrakcyjniejszy, nie? Nie ma się co nim przejmować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dzięki za opinie
można usunąć ten temat nie spodziewałam się wróżenia jak to ktoś napisał. ale o poważne potraktowanie,a raczej tu ciężko...bo znajdą się osoby, które wyśmieja i obrażą. ale i dziękuje za te mądre słowa nie mogłam się dowiedzieć od niego więc pomyslalam, ze zapytam doswiadczone wizażanki widocznie nie wszystko da się pojąć rozumem pozdrawiam Edytowane przez pistaacjaa Czas edycji: 2010-05-07 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Idziesz z facetem do łóżka i liczysz na big love. On liczy na przyjemności (szczególnie jak jest tak niedojrzały jak ten).
On teraz odgrywa jakieś śmieszne sceny, a ty w tym upatrujesz wielkiego uczucia. Nie ma tu wielkiego uczucia, jest co najwyżej dziewczyna, która pomyliła seks z miłością i facet, któremu albo imponuje, że na niego lecisz, albo, który chce wysondować, czy aby Twoje uczucia nie są za mocne, ale wygląda na to, że Cię nie chce jako partnerki. Bo okazji miał już sporo.
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po pierwsze nie mylę miłości z łóżkiem, poszłam z nim do łóżka (raczej pieszczoty i pocałunki,bez stosunku),bo sama tego chciałam i to było mega przyjemne, sprawa postawiona jasno, dałam mu do zrozumienia, że nie traktuję go jak zabawkę,ale dobrze wiemy,ze mamy do siebie słabość,on też zapewnił, że mnie bardzo szanuje. To nie o to w tym chodzi, nie oczekuję uczucia. Myślałam,raczej obawiałam się, że on chce wysondować moje uczucia po to, żeby miał odwagę mówić o swoich ? boi się odrzucenia? dowiedział się, że nie czuje i teraz milczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja właśnie mam odwagę pogadać,bo lubię jasne sytuacje,to on unika odpowiedzi....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
sytuacja jest prosta. facet cie nie chce.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() A mogę wiedziec, ile macie lat? Bo dla mnie to zasadnicza kwestia.. Zachowujecie sie jakoś niepoważnie, podchody rodem z podstawówki... Bardzo staram się podejśc do tego poważnie, ale nie mogę.... wybacz ![]() Aa, Autorko- seks oralny, jak sama nazwa wskazuje, to również SEKS ![]()
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
On drąży temat i pyta (dlaczego pyta? -nie spław go choć raz, to pewnie Ci wyjaśni), a Ty ciągle nie odpowiadasz i jeszcze podkręcasz niepewność. Jeśli Co to odpowiada to ok, tylko nie pytaj nas o co chodzi. Powiedz mu raz: -Kocham Cię /Nie kocham Cię. A Ty mnie? Pozwól mu odpowiedzieć -i zagadka rozwiązana. ![]() PS Te Twoje odpowiedzi-uniki + pytanie potem na forum "Co on by odpowiedział, gdybym go zapytała czego chce?" = dziecinada. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez jodame Czas edycji: 2010-05-07 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja odnoszę wrażenie, że Autorka jedno robi, drugie myśli, a tak naprawdę jest jeszcze jakieś inne trzecie... ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Generalnie oboje wysyłacie sprzeczne sygnały.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dziękuję. na pewno coś w tym wszystkim jest o czym piszecie. wezmę go na poważną rozmowę .jak to mówią "wóz albo przewóz"
bo wiecie co, boję się tego, że taka poważna rozmowa coś zniszczy, że ta znajomość nie będzie miała już racji bytu po niej,a ja go lubię, on to wie, pomimo tego, że jest taki freak i będzie mi ciężko jeśli przestaniemy ze sobą rozmawiać, spotykać się... bo może on faktycznie obawia się, że ja go kocham ...stąd te jego pytania,jeśli tak by było pewnie wolałby zerwać znajomość niż narażać mnie na ból,czasem mówił, że on nie jest mnie wart, że nie jest odpowiedni dla mnie a ja mówiłam,oczywiście, że ma rację,bo ma. Jednak widzę jak jest zazdrosny, jak wychodzimy gdzieś większa paczką, podrywa mnie ktoś, to on aż nie wie co ze sobą zrobić, albo wypytuje z kim się spotykam, i dlaczego nie chcę z kimś być, że to przecież tylko ode mnie zależy.. czasem jak sami jesteśmy,odwozi mnie do domu, nie potrafimy rąk przy sobie utrzymać, pożądanie łączy nas na pewno, ale przecież u mężczyzn ,w ich mózgu szufladka z napisem "emocje "jest daleko od tej z "sexem". z takim przypadkiem jak on jeszcze się nie spotkałam Edytowane przez pistaacjaa Czas edycji: 2010-05-07 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
no raczej tak
![]() Autorko- my nie wróżki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Chcesz rad wynikających z naszego doświadczenia, więc z mojego doświadczenia wynika, że jeśli facet z kobietą flirtuje a później nagle milczy, to stoi za tym inna dziewczyna, za kilka dni sie odezwie i powie, że był zapracowany, miał dużo nauki, problemy rodzinne czy jeszcze coś innego. Jak mu nie wyjdzie z inną to ma jeszcze plan B: Ciebie .
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Ja też nie bardzo wiem o co chodzi, bo skoro chce żeby było jak do tej pory to po co się zastanawiać o co chłopakowi chodzi i co miał na myśli mówiąc to czy tamto???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja też nie bardzo wiem o co chodzi, bo skoro chce żeby było jak do tej pory to po co się zastanawiać o co chłopakowi chodzi i co miał na myśli mówiąc to czy tamto???[/QUOTE] tak dla jasne sytuacji,bo mnie pyta o to często i nigdy nie mogę z niego wyciągnąć dlaczego to robi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Twoim przypadku - Ty sie w nim bujasz, on Cie traktuje jako kolezanke z bonusami, a Ty sobie wkrecasz, ze "on tez cos poczul" i jest "w glebi romantykiem" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wyrak,czytaj ze zrozumieniem
![]() zależy mi na nim jako na kumplu, choc wiem, że sex i kolezenstwo to juz nie jest tylko koleżeństwo. chcę go zrozumieć! a przy tym nie stracić, ale on mi tego nie ułatwia, dlatego z prośbą o opinię zwróciłam się tutaj. that's all! napisałam do niego 2 smsy, pytałam czy wszystko ok i co się z nim dzieje,ale bez odpowiedzi.....i to mnie wkurza Edytowane przez pistaacjaa Czas edycji: 2010-05-07 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.