![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
casting creme gloss
NIEAKTUALNE
Wymienię Casting Creme Gloss -złocisty miód mam również kilka innych farb, mianowicie: -karmelowa czekolada 8/74 wellaton (1 op. zamknięte i 0.5 op.) - złoty blond 8/3 wellaton (1 op. zamknięte i 1 op. wypróbowane na pasemku) -2 opakowania joanna płomienna iskra Farba użyta tylko żeby sprawdzić czy uczula dnia -miedziany kasztan, garnier -szklany pilnik z natury użyty pare razy -węglan wapnia do 5 g -woreczki strunowe :10 małych(4x5 czy coś takiego,najmniejsze,do malutkich odsypek,max 1 sampel) , 40 średnich(6x7cm mieszczą ok pół biga edm) i 40 dużych(10x8cm mieszczą biga) połowa nawilżającej morelowej galaretki do ciała Avon -3/4 perfumu FM podróbka light blue d&g -podkład l'oreal true match c2 zużycie 10% . Dokładka -odlewka gucci rush do 10ml , atomizerek przesyłasz Ty -podkład edm medium beige summer sample -podkład edm medium beige połowa mini (2g) -sampel light medium beige veena velvet lumiere -dokładam ok 8/30ml Euphoria EDP CK we flaszeczce oczywiście -pół sampla all smiles -60ml petroleum d5 -60g maceratu z marchwi (mazidła) z małym ubytkiem - Make up factory- luksusowy krem nabłyszczający-minimalne zużycie (zdjęcie w poście 26) -smackers kilka razy użyty vanilla sugar pink -biała kredka do oczu essence (2 razy ostrzona) -błyszczyk oriflame , zdjęcie i opis na dole strony -odsypka hot side pink mika z cs -pół sampla abbots perk me up -pół korektora l'oreal (tego mineralnego,w orginalnym opakowaniu, które było połamane i sklejone) w kolorze 20 (taki beżyk) -1/5 pudru l'oreal mineralnego w opakowaniu również połamanym i sklejonym (obydwa są z pędzelkami) , nalepka z odcieniem się odkleiła, ale on jest transparentny w odcieniu wg.mnie ivory (ale i tak nie widać go na skórze wcale) -sampel lauress radiant neutral -pełnowymiarowy cień silk naturals moonstone -invisible blemish corrector z Avonu-ubytek 15% -paletka cieni wibo rozświetlająca nr.2 - każdy z cieni testowany 1 raz na oku -paletka 3 cieni (róż, brąz, beż) i bronzera (bronzer się potłukł wzdłuż pasków) the color of workshop -3/4 roletki passion dance Avon -pół sampla shopping spree -pół sampla hipster hippo -odlewka kolagenu naturalnego platinum Colway-5ml, nie mam opakowania do odlania więc osoba wymieniająca się musiałaby je przesłać razem z wymianką. DO NIEKTÓRYCH RZECZY DODAM ZDJĘCIA Z OPÓŹNIENIEM, NA ŻYCZENIE MOGĘ POSTARAĆ SIĘ SZYBCIEJ moderator skleił mi 2 wątki w jeden, dlatego rzeczy z wątku ' Kasiulkowego' są na drugiej stronie tego wątku, zaczynają się w poście #25 na tej stronie. W związku z brakiem czasu nie założę na razie nowego, uporządkowanego wątku, za wszelkie utrudnienia przepraszam. Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-05-09 o 19:14 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: casting creme gloss
coś u mnie ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1. Czarne szpilki Clara Barson stan bdb, ubrane kilka razy, rozmiar 40 , tylko obcasy są zniszczone trochę, wszystko widać na zdjęciach. Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-04-12 o 19:16 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odpisane u Was
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- up ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- up ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- up ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- up ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- upp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- up ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- hop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- hop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wątek Kasiulkowy czyli kosmetyki+ciuszki
To mój nowy wątek, poprzedni wciąż funkcjonuje , aż do oddania większości rzeczy z tamtego.
Na szaro - nie ma bądź rezerwacja zasady: -przesyłka poleconym (priorytet do ustalenia) -pisz u mnie w wątku, ja piszę u Ciebie -jeżeli umawiamy się na wymianę bądź rezerwację a Ty nie odpisujesz przez dłużej niż tydzień (bez uprzedzenia że np. wyjeżdżasz) automatycznie wycofuję się z umowy nas wiążącej - pisz konkretnie co u mnie chcesz -jeśli nie masz w podpisie linku do swojego wątku to podaj mi go proszę w poście szukam: kosmetyków, może farb do włosów, pielęgnacji , minerałów. Chętna jestem na wszelkie pomadki do ust z dobrych firm i nieużywane bądź ścięte. zdjęcia doklejam w kolejnych postach to chyba na tyle ![]() 1. Rozjaśniacz do włosów marion- nowy 7. Galaretka do ciała Avon morelowa , połowa 9. bulion różowy Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:07 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Kasiulkowy czyli kosmetyki+ciuszki
10. Błyszczyk gloss booster oriflame odcień sugar glaze tylko testowany
Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Kasiulkowy czyli kosmetyki+ciuszki
teraz ciuszki- oddam za tyle , żeby zwróciły mi się koszty wysyłki (oczywiście tylko rzeczy,które potrzebuję)
2. gorset rozmiar 80B w sumie nienoszony, wyprany i pogniecony (w szafie leżał) H&M Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.