![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
*** Wymianka z ZARALU *** Bershka, Zara, H&M, Cubus! Botki, Torebki, Biżu! XS-Lnieaktualne!!!!! więcej info na dole tego postu!!!! ORAZ NOWY WĄTEK KSIĄZKOWY!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390419 Na wstępie chciałam wyjaśnić mojego negatywa! Zostałam oszukana! Poniosłam koszty potrójnej wysyłki i podwójnego zwrotu, bo dziewczyna się pomyliła z adresem, przez co paczka wracała. Ale wykłócała się i wyzywała mnie. Skutkiem był negatyw, a ona w odwecie mi też wystawiła, oczerniając mnie ;/ Podobno miałam mieć usuniętego tego negatywa ale sprawa stanęła w miejscu :| UWAGA ! Mam popsuty aparat - mogę podać wymiary jedynie!! Witam Pare informacji... - Jeśli odpisuję, że jestem zainteresowana, REZERWUJĘ ciuchy i szybko odpowiadam - tego samego oczekuję od Ciebie, droga wizażanko! ![]() - Podaję na razie ogólny opis, jeśli ktoś będzie zainteresowany, podaje dokładne wymiary - Wszystkie moje rzeczy są w stanie bardzo dobrym. A jeśli nie napewno będzie o tym napisane w którtkim wstępnym opisie - Tylko za interesujące rzeczy. - Zawszę mogę dorobić więcej zdjęć jeśli czegoś u mnie nie znajdziesz Legenda: Ciemny fiolet - jest Różowy - zarezerowany Czerwony - dokładka Szary - nie ma Spis treści: 1. Bluzki 2. Koszule 3. Tuniki i Sukienki 4. Okrycia wierzchnie 5. Spodnie i spódnice 6. Dodatki 7. Biżuteria 8. Kosmetyki 9. Piżamy NIE PODAWAĆ SAMYCH LINKÓW!!
Nie piszcie do mnie jeśli macie ciuchy z targu z przed 10 lat ![]() Wish lista: Kosmetyki: - wszelkie palety z cieniami, różami - tylko dobrych firm! - Celvin Klein - euphoria - Baby doll - Podkłady - MAC I REVLON - najaśniejsze Tuniki: - Dzianinowe, golfy, - Długie, zwiewne - w pastelowych kolorach Koszule: - wszelkiej maści - z zakładkami, długie, krótkie, pastelowe, ciemne, szare itp ![]() - Longi zwykłe białe z guziczkami u góry Bielizna: - Majteczki z falbankami czarne, białe, różowe - Bezuciskowe, bezszwowe majtki (sloggi) w kolorach: czarny, beż, biały - Szmaciany, transparentny stanik z fiszbinami! Ma być zadbany innego nie chce, a najlepiej nowy ![]() 75 a/b - Beżowy zwykły stanik, bez ozdobników, gładki, z push up'em - Pas do pończoch - Pończochy Torebki: - XXL, XL mieszczące A4 ładne, niezniszczonem czarne, białe, pudrowe, brązowe, rude, beżowe - kopertówki wszelakiej maści szczególnie te z H&M'u, z ćwiekami, beżowe, pudrowe, czarne, brązowe, rude - z łańcuszkami a'la chanelki ![]() - pikowane Buty: - kozaki na wysokim obcasie, kowbojki - koturny - platformy - baleriny -rozm 35/36/ ew. male 37 Marnarki: - z poduchami, cekinami, kolrowymi podszewkami, długie Spodnie: - tylko rurki Inne: - leginsy do kostki, najlepiej kryjące, jednolite - wszystko co z ćwiekami - sweterki wszelkiej maści ![]() - za duże golfy, sweterkowe, wiszące DOKŁADKI!!!!!! kardigany, buty, torebka, kopertówka, sukienka z cekinami, czapki, biżuteria, zdjęcia z magazynów!!! Część zdjęć z dokładek poniżej oraz PIERWSZE 3, których opis poniżej dotyczy: Poza wątkiem mam pare rzeczy, które są w innym mieszkaniu więc teraz nie mogę zrobić zdj. ale dodaje zdj. takich samych bądź podobnych rzeczy, żeby trochę przybliżyć ![]() 1. Czarne spodnie, ładne połyskują, rurki. NOWE NIE NOSZONE! Na zdjęciu spodnie są takie same jak te moje!!! Rozm: 36 2. Tuba-pasiak firmy NEW YOREK AMISU. Noszona parę razy, stan bardzo dobry . Na zdjęci PODOBNA 3. TYLKO ZA COŚ MEGA MEGA ALBO INNĄ SUKIENKĘ WYJŚCIOWĄ. Czarna sukienka firmy Troll. Nowa, miałam ją założyć na studniówkę, ale nie poszłam w ogóle. Ma prostą górę, mocno wycięte plecy (jak na zdjęciu) 2 kokardy (na zdj. jest jena), i dół to bąbka kończy się takim paskiem jak w talii. Zdj jest bardzo podobne, ta na zdjęciu chyba była przerabiana! Rozm: XS/S 4. Szaro-srebrna bokserka(przeszywana srebrną nitką) firmy house, nowa, raz założona. Zdj. jest inne, ale podobne (bokserka nie ma ściągacza) - zdjęcie ostanie rozm: XS/S/M 5. Czapka pilotka. Czarna zamszowa, z futerkiem na uszach i przodzie (taka jak teraz są modne całe futrzane) DOKŁADKI W POSTACH: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9 Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-05-16 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Wymianka z ZARALU *** Bershka, Zara, H&M, Cubus! Botki, Torebki, Biżu! XS-L
Bluzki:
1. Śliczna zwiewna bluzka w kolorze khaki (lekko szarym). Jest lekko transparentna, ślicznie się układa, ma ściągacz z tasiemką dzięki czemu można regulować ułożenie bluzki. Rękaw 3 /4, Rozm: XS/S/M 2. Śliczna popielata koszulka z krótkim rękawem z pięknym nadrukiem – ptakami! Jest po prostu rewelacyjna. Miękka i miła w dotyku, fajnie się układa. Rozm: M/L 3. Śliczna kobaltowa bluzeczka, delikatna, z koronką na biuście ![]() Rozm: XS/S Rozm. XS/S DOKŁADKA!!! 5. Sliczny top na ściągaczu. Kolor biały, aplikacje w kolorze oliwkowym. Stan idelany ![]() rozm: XS/S/M 6. Sweterek BENETTON. Puchaty (ale nie zbyt puchaty : )), ciepły. Koloru szarego, mały rozmiar, stan IDEALNY. Rozm: XS 7. Tuba-pasiak frimy NEW YOREK AMISU. Noszona pare razy, stan bardzo dobry. Na zdjęci PODOBNA! Rozm: XS/S/M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Wymianka z ZARALU *** Bershka, Zara, H&M, Cubus! Botki, Torebki, Biżu! XS-L
Koszule:
1. Śliczna koszula w kwiatuszki. Biała w różowo beżowe kwiatki, transparentna. Na pierwszym zdj. na modelce ![]() Rozm: XS/S 2. Różowa koszula, C&A, z bufkami przy ramionach i mankietach(widać to przy opuszczonej ręce), ładne zakładki i stójka. Pudrowy róż. Rozm: S 3. Niebieska koszula firmy ESPRIT EDC. Śliczna w paseczki na ramionach jakby uszyta z różnych materiałów. Rękaw 3/ 4 i śliczne guziczki ![]() Rozm: XS/S 4. Koszula BERSHKA. Założona 2 razy, wycięłam metkę ponieważ gryzła. Jak widać w kwiaty w kolorze khaki,róż, turkus – idealna do dżinsów Rozm: S/M 5. Bluzka w panterę i zeberkę firmy BERSHKA. Bardzo luźna i długa (za pupę). Rozm. XS/S/M/L 6. Koszulka z żabotem, metka wycięta, bo gryzła ale to była bluzka z ZARY. Kobaltowa, ze stójką. Rozm: M/L 7. Kwiecista koszula supermodna - drugie zdjęcie to marynarka żeby pokazać jak modny jest wzór. W rzeczywistości kolory bardziej stonowane Rozm: XS/S/m DOKŁADKA!!! 8. Piękna oliwkowa DŁUGA koszula. Można ją podwinąć, wsadzić do spodni lub nosić do legginsów. Zapinana na guziki, ma krótki rękawek, stan idealny.Rozm: S/M BIŻU
9. Śliczny złoty (ciemne złoto - oczywiście nie prawdziwe) pierścionek, z bardzo dużym połyskowym bordowym kamieniem. Nowy, nigdy nie założony, H&M 10. Kremowy, piękny pierścień, firym H&M. NOWY, NIE NOSZONY. Jak widać u góry jest wykończony metalowym kwiatem. Za coś fajnego! Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki i Tuniki:
1. Bardzo modna w tym sezonie sukienka w stylu marynarskim. Biała w granatowe paski, bardzo luźna i zwiewna. Ma kieszenie. Rozm: XS/S/M 2. Dzianinowa tunika BERSHKA w kolorze pudrowego różu. Pięknie leży! Idealna na zimę do dżinsów lub do leginsów ![]() Rozm: XS/S 3. GEORGE Brązowa sukienka, ze złotymi metalowymi nitami. Ma ściągacz pod biustem - można go zakryć paskiem, zostawić, albo podciągnąć (jak na mnie na zdjęciu) Góra szersza, więc dopasowuje się do rozmiaru. Zwiewa, lekka, ładnie się leje rozm: S/M/L Jest na allegro więc może szybko zniknąć! DOKŁADKA!! NIE ODDAM ŁATWO!! -> 4. Piękna sukienka firmy PROMOD, cała w cekiny, NOWA NIE NOSZONA!! jest brązowa, tak jak i cekiny ; ) Rozm: XS/S/M 5. Śliczna sukienka w kolorze ciemnego khaki/brąz, w piękne delikatne kwiaty (jasno różowe, łososiowe, elementy zielone). Ma ściągacz dzięki czemu nie spada ; ) na zdjęciu po prawej mam ją na sobie. Rozm: XS/S/M 6.TA SUKIENKA JEST POZA WĄTKIEM!! TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!!!! TYLKO ZA COŚ MEGA MEGA ALBO INNĄ SUKIENKĘ WYJŚCIOWĄ. Czarna sukienka BOMBKA firmy Troll. Nowa, miałam ją założyć na studniówkę, ale nie poszłam w ogóle. Ma prostą górę, mocno wycięte plecy (jak na zdjęciu) 2 kokardy (na zdj. jest jena), i dół to bombka kończy się takim paskiem jak w talii. Zdj jest bardzo podobne, ta na zdjęciu chyba była przerabiana! Rozm: XS/S 7. Białe, bardzo wąskie rurki firmy TERRANOWA. Są dżinsowe, przelpatane są srebrną nitką (jest jej mało więc ładnie się błyszczy, NIE SĄ TANDETNE!!). Nosiłam je parę razy, ale są w stanie BDB+++ , pięknie podkreślają pośladki : ) rozm: 36 8. Czarne spodnie, ładne połyskują, rurki. NOWE NIE NOSZONE! Są takie same jak na zdjęciu!!! Rozm: 36 Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Na wierzch:
1. Marmurek, kurteczka bolerko. Kolor pudrowy róż (jaśniejszy niż na zdjęciu) Rozm: S/M 2. Szara bluza NEW YORKER AMISU. Zwykła, prosta, ma kieszenie i ściągacz w kapturze, zapinana na srebrny zamek, ściągacz na dole. Rozm: XS/S 3. Marynarka, w kolorze brązowym (na żywo wygląda o niebo lepiej, aparat prześwietlił :/) podszewkę ma w jasnym kolorze brązu, ładnie się błyszczy, świetnie wygląda gdy powinie się rękawy. Ma modne teraz poduchy na ramionach, ale można je wyciągnąć. Bardzo długa! Rozm: S/M 4. TOPSHOP. Asymetryczna, ażurowa kamizelka. Jest rewelacyjna! Nowa, nie noszona. Nie oddam łatwo ![]() Jest na allegro więc może szybko zniknąć! Rozm: XS/S/M/L DOKŁADKA!!!! 5. TYLKO ZA COŚ MEGA!!! -> Piękny, NOWY, kardigan firmy ATMOSPHERE. Ma papierowe metki, ściągacz w talii, bufki na ramionach, rękaw 3/4. Jest w kolorze beżowym. Drugie zdj. jest z internetu, to nie ten sam sweterek, ale ma podobny krój: ) Rozm: S/M 6. MUSZTARDOWY kardigan firmy RESERVED. Na zdjęciu wygląda jak kanarkowy, ale jest musztardowy. Mam go z wymiany, ale do niczego mi nie pasuje. Jest w bardzo dobrym stanie, normalne ślady małego użytwkoania, nie ma defektów czy zniczeń. Rozm: XS/S/M 7. Fioletowa bluza firmy TROLL. Bluza była noszona, ale ogólnie jest w dobrym stanie, nie jest sprana, ma jedynie lekko przetarty szef przy rękawach (na samym brzegu) ale łatwo można to zaszyć, więc zrobie to przy najbliżej okazji, więc nie będzie w ogóle widać; ) rozm: XS/S/M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie i spódnice:
1. Pumpy, alladynki, firmy ZARA. Są nowe, założone tylko raz, prałam je ale zauważyłam jakąś plamkę, powinna zejść za coś fajnego. Są czarne, mają ściągacze przy kostkach. Rozm: XS/S/M 2. Białe pumpy, z bardzo niskim kroczem, mają gdzieniegdzie wszytą koronkę Ma kieszenie Rozm: S/M/L 3. Bardzo szerokie rybaczki, lejące się (szoroto-spódnica:P). Koloru kobaltowego, lekki i zwiewny materiał, wysoki stan. Rozm: S 4. Szary kombinezon firmy BERSHKA. Ma ściągacz nad biodrami, kangurka. w bardzo dobrym stanie Rozm: XS/S/M 5. Dżinsowe bermudy Diesel - kolor jak na pierwszym zdjęciu (niebieskawe, bardzo fajny oryginalny kolor) Rozm: S 6. Czarne materiałowe bermudy C&A clockhouse (ciężko określić materiał, bardzo miły i ciepły) czarne, przeszywane srebrną nitką, dodatkowo podszewka która ociepla> można nosić zimą do rajstop raz ubrane. pas - 37cm dł - 45cm nogawka - ok. 20cm Rozm: XS/S 7. Bermudy. Jasny czekoladowy brąz w lekkie prążki, ORSAY. sztywniejszy materiał, ale ładnie leżą, nogawki mają regulowane na guziki jak widać wymiary: pas - 37cm dł - 45cm nogawka - ok 17cm (można regulować - ma pasek i 2 guziki które można przeszyć) Rozm: XS/S 8. Bardzo modne w tym sezonie szorty z wysokim stanem. Zwężane u góry przez ściągacz i zrobione małą falbanką z tego samego materiału u góry. Ma kieszenie, ozdobne guziki i mankiety rozszerzają się ku dole. Rozm: XS/S/M 9. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S 10. Ołówkowa spódnica. Koloru różowo-fuksjowego. Ma ozodbne duziczki z tyłu od góry do dołu. Rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-21 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dodatki:
1. Fioletowa chusta NEW YORKER AMISU. Duża. 2. Wężowy pasek BERSHKA. Cały jest w skórce wężowej w kolorach beżowych, khaki i czarnym. Klamra jest nietypowa bo główka i ogon (złote). Na zdjęciu pokazane jak się zapina. Rozm: Najlepiej nosić w tali (roz: S/M), ale jeśli jest ktoś bardzo chudy ( XXS/ XS ) to może nosić go w pasie. 3. Zamszowy pasek ZARA, kolor jasny beż, klamra lekko przekrzywiona, ciemne złoto. Rozm: S 4. Rudy pasek, wąski, z złotymi dodatkami. Rozm: XS/S (na talię dla osób noszących M/L) 5. GETRY - różowe (długie, do kostki, H&M, kryjące, na tyłku sie trochę skulkowały, trzeba wygolić, ale tak bardzo tego nie widać), -srebrne (3/4, przeszyte srebrną nitkę, lekko transparentne), RAJSTOPY - czarne, z wyciętymi (fabrycznie) oczkami, NOWE Rozm: XS/S/M 6. CUBUS - podkolanówki/zakolanówki. Założone raz na parę godzin, teraz leża i czekają na nowego nabywcę. Są na allegro więc może szybko zniknąć! Rozm: 35-40 7. ORSAY - Różowy pasek na gumce i z ekoskóry. W kolorze przybrudzonym malinowym. Rozm: Na pas - dla XS/S/M Na talię - L/XL/XXL 8. C&A - szare puchate nauszniki - NOWE, ani razu niezałożone! DOKŁADKA!!!!
9. Biała puchata czapa, "SMERF" - bardzo mozna w tym sezonie, wisi z tyłu. Stan idealny PREZĘTUJE SIĘ GENIALNIE NA ŻYWO, zdjęcie niestety nie oddaje ani trochę jej uroku ; ) rozm: uniwersalny 10. Brązowa czapka SMERF w stylu norweskim. Jest nowa, raz założona, ale wyprana, wisi z tyłu, ma różowy pompon który można łatwo odpruć. rozm: uniwersalny Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria:
1. NOWY złoty naszyjnik, na cienkim litym łańcuszku, bardzo delikatny, długi, firmy H&M 2. NOWA(z metką) złota bransoleta, z białymi kwiecistymi elementami, firmy H&M! ZA COŚ EKSTRA!! 3. Kolczyki w kolorze różowo- fuksjowym, w środku serduszka, cienkie, rozmiaru średniego, firmy bijou brigitte 4. Kolorowe branzoletki, plastikowe, kolory: Czarny, granatowy, fioletowy, różowy, żółty. Używane ale w dobrym stanie (gdzieniegdzie małe przetarcia). Firmy NEW YORKER 5. Dodatki 1. Pierścień, złoty, duży, bordowy kamień - H&M 2. Kolczyki serduszka, czarne, wypukłe - H&M 3. Srebrne słuchawki, duże, specjalna kolekcja H&M w Anglii, u nas jej nie było, TYLKO ZA COŚ EKSTRA!! 4. Serduszko, duże, czerwone, transparentne, celowo popękane w środku, C&A 5. Duże CZARNE, nietransparentne serucho, C&A 6. Śliczny ZEGAREK W PANTERKĘ. Stan jak widać BDB- Nie ma odrapań, rysek. Jedynie zapięcie się zepsuło (naprawa nie powinna kosztować więcej niż 10zł, ale ja już w nim nie chodzę, więc nie chciało mi się go naprawiać!) Na bardzo chude ręce i te troszkę grubsze ![]() 7. Biała gruba branzoleta H&M nowa z METKĄ! Jak widać jest jakby "zawijana". Na szczupłe i grubsze ręce. Mam takie 2 białe i jedną czarną jeśli ktoś chce pozostałe proszę pisać! 8. NOWY(z metką) , Srebrny, bardzo długi łańcuszek. Na końcu kryształki, serduszko i srebrny krzyżyk. A'la charm'sy firmy H&M. 9. NOWY (z metką), kryształowy naszyjnik, ciemne srebro, kryształ w kolorach brązowo-beżowy 10. Złoty wisior z czarną przywieszką, zapinany przy niej. Firmy H&M, używany ale w b. dobrym stanie (w niektórych miejscach przetarte na łańcuszku) Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki
Sensique TRENDY COMPACT Lekkie o jedwabistej konsystencji, delikatnie matowią skórę i nadają jej zdrowy wygląd. Chronią cerę przed szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych. Idealne do korygowania makijażu. nr 01 - najjaśniejszy Moja opinia: Zgadzam się - świetna lekka, jedwabista konsystencja, matuje. Nosiłam go zimą - nakładałam na tłusty krem. Efekt rewelacyjny nic się nie działo, a skóra się nie wysuszała od mrozu ![]() Pozostało jakieś 60% (jak widać na zdj) Paul Sagane, próbka pudru matującego. Numer 103 - lekko opalona cera Delikatny puder matujący nadaje skórze aksamitny, naturalny wygląd na wiele godzin. Zawiera pokrywane silikonem pigmenty i mikę dzięki czemu jest lekki, doskonale się rozprowadza i daje długotrwały efekt naturalnego zmatowienia. Odpowiedni dla każdej cery. Moja opinia: Naprawdę matuje, przy tym jest bardzo wydajny. Jego wielkość w próbce odpowiada opakowaniu cienia do powiek. Pomimo iż to jest próbka, wystarczy na naprawdę dużo razy ![]() Essence mineral powder blush Mineralny róż do policzków - większy różowy, a drugi mniejszy w kolorze miedziano- ceglastym. Fajnie się rozprowadzają, lekko się mienią, rozświetlają. Tylko wypróbowane. Krem nawilżający AVON, o zapachu kawy, ubyło trochę, ale ciężko powiedzieć ile - pozostało ok 85% Avon naturals - body spray Wanilia i mleczko sojowe nawilżają i odżywiają skórę oraz pobudzają zmysły dzięki słodkiemu zapachowi. TYLKO ZA DUŻO CIUCHÓW ALBO ZA COŚ NAPRAWDĘ FAJNEGO!!!!! Puma jamaica 2 eau de toilette 30 ml - nowa, w kartoniku, za coś fajnego tylko ![]() Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-21 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
BUTY 1. NIE ODDAM ŁATWO, TYLKO ZA COŚ MEGA!! -> Piękne koturny firmy H&M, założone tylko 2 razy, niestety są ciut za duże i pięta mi klapie : ( są niesamowicie wygodne! Czarne owe satynz plecioną koturną : ) Rozm: 37 TOREBKI 2. Świetna, pakowna torebka firmy BERSHKA. Jest używana, ma normalne ślady użytkowania, ma małe zatarcia w 3 miejscach(widać na zjęciu). Można ją nosić na ramieniu, lub na boku (ma dodatkowy pasek do odpięcia). Ma łańcuszki, 3 kieszonki ( 2 małe w tym jedna na kom. i jedną większą na zamek. Była bardzo droga, wymienie się za inną torebkę3. Śliczna kopertówka z motywem skóry węża. Ma kokardkę, jest lakierowana, ma paseczek, NOWA! Bielizna 4. NIE ODDAM ŁATWO -> Śliczny delikatny różowy gorset w czarne kropki. Przy biuście ma tiul, zapinany jest na haftki, ma ściągacz z tyłu ![]() Rozm: Xs/s - miseczka A 5. NIE ODDAM ŁATWO -> Piękny komplet (mogę wymienić się też osobno) firmy H&M. Jasny róż w czarne kropki z czarną koronką. Stanik założyłam pare razy (jest uprany!) majtek nie nosiłam, przeleżały w szafie i co sprzątanie leciały do prania, więc postanowiłam je wymienić ; ) Rozm: S, góra 75A/B 6. Staniki: 1. Czarny, kryjący, koronkowy stanik, z różową koronką. Mam go z wymiany, był raz założony, ja go tylko przymierzyłam. Jest śliczny! Te paprochy to wina lampy błyskowej. Rozm: 75B 2. Przepiękny biały, z piękną koronką, wstążką i gryształkiem na środku, zdjęcie nie oddaje uroku!!. Jest nowy, nie noszony!! rozm: 75B/C 3. Delikatny, w kolorze khaki(oliwkowym). Jest gładki, ma ładną koronkę przy zapięciu. NOWY NIE NOSZONY!! rozm: 75 B/C 7. Bikini w panterkę. Kolory: khaki, czarny, bez. Lekko połyskuje. NOWY NIE NOSZONY, stan więc idealny! Rozm: XS/S/M, góra - A 8. Świetne czarne legginsy z różowymi zamkami. Mam je z wymiany, wizażanka ich nie nosiła, ja też nie bo do niczego mi nie spasowały ; ) STAN IDEaLNY. Te paprochy to wina lampy błyskowej: ) Rozm: XS/S/M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Piżamy:
1. Miętowa koszulka z różowymi lamówkami i kryształkami i motylem. Firmy TROLL / TREND STATION. Rozm: XS/S 2. Grafitowa koszulka z różowymi groszkami. Firmy TROLL / TREND STATION. Rozm: XS/S 4. Granatowa satynowa koszulka nocna, bardzo seksowna ![]() Rozm: S/M 5. Granatowa w złote słońca, księżyce i gwiazdki satynowa koszulka nocna, bardzo seksowna ![]() Rozm: S/M 6. H&M - śliczny brązowy stanik. Ślicznie lezy, uwydania ładnie piersi, idealny pod bluzkę. Bez aplikacji. Mam go z wymiany, wizażanka założyła go tylko 2-3 razy. Jest czysty, ja go nie nosiłam - okazał się za mały. Te plamy u góry miseczki to zacieki - prałam w rękach i źle wypłukałam, więc zejdzie. Rozm: Małe 70A 7. NEW LOOK - majtki w szaro-czarną panterkę z falbankami. NOWE! NIE ODDAM ŁATWO!!! rozm: S/M 8. Czerwone majtki studniówkowe - nowe z metką jak widać. Rozm: S/M 9. Czerowna podwiązka studniówkowa - założona tylko raz na studniówkę ![]() ![]() Rozm: XS/S/M/L 10. Stanik z wymiany, podobno założony tylko parę razy. Różowy, stan -bdb. Od wew. strony przy zapięciu popękały małe gumeczki. Jednak można je wyciąć - nic innego się z nim nie dzieje. Rozm: 75 B/C Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-21 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Różności: 2. Gry do NITENDO GAMEBOY pierwsze 2 - do GAMEBOY COLOR reszta - do zwykłego gameboy'a ale działają również w COLOR'ze ![]() Dla zainteresowanych opiszę dokładnie na czym polegają gry (czarna zawiera 216 gier do wyboru) I parę rzeczy które mogę oddać jako dodatek ![]() 3. Niełamiące się kredki. U mnie leży i się kurzy, a mogę to komuś oddać jako dodatek 4. Cyrkiel. Porządny, jedyny jakiego nie zdołałam popsuć ![]() 5. Świecznik - jerzyki (jako świeczki) w drewnianym pudełku ![]() 6. zestaw zdjęć do przyklejenia na ścianę. Zdjęcia pochodzą z takich magazynów jak Vogue, Elle, I-D, h&m magazine, cosmopolitan itp. Zdjęć jest ok. 200. Dokładną liczne podam za niedługo! 7. Gra monopol. Niczego nie brakuje, jedyny mankament jest taki iż grą bawil sie mój mały kuzyn i piapier na którym się trzymała plansza (była składana) postrgał się lekko i teraz o ile pamiętam palnsza jest rozdzielona na 4 osobne części. Jednak wszystko pozostałe jest w b. dobrym stanie. Nie mam zdjęć, dodam za niedługo. GRA W WERSJI POLSKIEJ!! Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-12-23 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za Inglot - kolor ceglasty (miedziany, bez połysków - matowy) i 2. Śliczna zwiewna bluzka w kolorze khaki (lekko szarym). Jest lekko transparentna, ślicznie się układa, ma ściągacz z tasiemką dzięki czemu można regulować ułożenie bluzki. Rękaw 3 /4,
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
wode puma Bourjois, Volume Clubbing Mascara (Tusz pogrubiający) ??
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za złotą bransoletkę?
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
cos za pume ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Puma jamaica 2 eau de toilette 30 ml - nowa, w kartoniku, za coś fajnego tylko
![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za tunike m l xl ?? mam koszule w swoim watku
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1255987430 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1255987430 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1255987430
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pume i esprit??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnei za Puma jamaica 2 eau de toilette 30 ml - nowa, w kartoniku, za coś fajnego tylk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
1.Body firmy BERSHKA, w ciemno granatowe paski, idealne do spodni i marynarki. Rozm: XS/S/M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
2. Śliczna zwiewna bluzka w kolorze khaki (lekko szarym). Jest lekko transparentna, ślicznie się układa, ma ściągacz z tasiemką dzięki czemu można regulować ułożenie bluzki. Rękaw 3 /4,
Rozm: XS/S/M - bym musiała zobaczyc jak wygląda na człowieku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1255987430 j/w koszula rozmiar 38, wymiary później ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za:
Bourjois, Volume Clubbing Mascara (Tusz pogrubiający) Puma jamaica 2 eau de toilette 30 ml - nowa, w kartoniku, za coś fajnego tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Czarny sweterek CUBUS i sweterek Terranova
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Nic
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
5. NOWA(z metką) złota bransoleta, z białymi kwiecistymi elementami, firmy H&M! Puma jamaica 2 eau de toilette 30 ml - nowa, w kartoniku Esprit Celebration dla Niej ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.