![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Tally Weijl, H&M, Reserved, Carry, Atlantic, Diverse, eleganckie, UPORZĄDKOWANY! XS-M
NOWY WĄTEK, NOWE CIUSZKI!
Moje ubrania są najczęściej nowe, 1 raz włożone lub w stanie idealnym w rozmiarach XS-M. W razie wątpliwości odpowiem na wszystkie pytania ![]() Zasady standardowe, wysyłka poleconym, priorytetem, 1 osoba z mniejszą ilością przekupek. wymiana wymienione (niedostępne) dokładka Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-11 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tally Weijl, H&M, Reserved, Carry, Atlantic, Diverse, eleganckie, UPORZĄDKOWANY
BLUZY i SWETRY
1.2. Długi swetr, na zamek, można zapiąć cały, można tylko w 1 miejscu, beżowy, S 3. Fishbone granatowa bluza, XS 4. H&M YOUNG szara rozpinana w gwiazdki 170cm = S 5. żółta z kapturem, brak rozmiaru na metce, ale S 6. Carry, brązowa bluza/bluzka, porządny materiał, z wzorkiem, z metki L, ale będzie ok na S-L, NOWA! 7. króciutki sweterek w czerwono-szare pasy, na guziczki, założony może 2 razy S 8. H&M Dubster zielony sweterek ze ślicznym, błyszczącym zapięciem, 146cm, XS-S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tally Weijl, H&M, Reserved, Carry, Atlantic, Diverse, eleganckie, UPORZĄDKOWANY
BLUZKI KRÓTKI RĘKAW cz.1
1. żółta ze Snoopym z metki M/L, ale jest to XS/S 2. Giggy zielona z sercem XS 5. Giggy żółta z kwiatuszkami, cieniowana, XS/S 6. Czerwona 64, r.36 5. Giggy czerwona, 158cm XS/S 6. Atlantic, żółciutka, prześliczny kolor, przez pewien czas moja ulubiona, S 7. Giggy żółta 146cm XS/S 8. H&M sport, 152cm, większa wersja nr 10 9. MIC kids, 140cm, XS 10. H&M sport, 134cm, wg mnie XS wszystkie w stanie idealnym, większość włożona raz lub kilka razy Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-11 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
BLUZKI KRÓTKI RĘKAW cz.2
1. Mango (z napisem Mango) L, ale M też będzie ok, RAZ UBRANA 2. Orsay zielona XS 3. Cropp, oddam tylko za coś super! Założona RAZ! S 4. Wiązana na zakładki, założona 3 razy, 36 5. Robiona na zamówienie na wzór koszulek Grey's Anatomy, tekst Izzy 'YAY! Seriously?! Seriously!', S 6. Atlantic biało-niebieska z kwiatuszkiem, z metki XXL (chyba młodzieżówka), jak dla mnie S Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-11 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
BLUZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM cz.1
1. H&M young 158cm czyli damskie S, ślicznie marszczona z guziczkami, czarna 2.3. Carry woman, brązowa ze wstawkami i guziczkami, S, ubrana raz! 4. Carry, siwa z guziczkami, rozmiar XS, ale bedzie ok na S 5. Cropp, w szaro-różowe paseczki, przepiękna!! na mnie za mała ;( XS, ubrana tylko kilka razy! 6.7. Carry woman, siwa z wzorkami kwiatowymi, S, NOWA 8. Tally Weijl, beżowa, S 9. brązowoszara z dużymi guzikami, S, NOWA 10. Carry, szara w czerwono-białe paseczki, będzie ok też na S, NOWA Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-11 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
BLUZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM cz.2
1.2. Atlantic, czarna z żółtymi paseczkami i militarnym wzorem na plecach, młodzieżowe L czyli S 3.4. Tally Weijl, różowa, malutka plamka z farby!!, bliźniaczka tej beżowej, S 5. biała koszula, z metki L, ale w rzeczywistości XS/S Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-11 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
BUTY
Buciki niewyczyszczone, za co przepraszam, w razie chęci wymiany mogę wyczyścić i wysłać zdjęcia 1. Białe trampki, wysokie, kilka razy włożone 38 2. NIKE ORYGINALNE!! r.40, ale na 39 też będzie dobry. Ubrane tylko kilka razy, okazały się za duże! 3. Balerinki beżowe z kokardkami, r.39 4. Czarne buty sportowe z różowymi wzorami, ubrane 2 razy! r.38 5. Klapki z koronkowymi przodami, są też gumki na pięty (na zdjęciu zaczepione o tyły więc nie widać), teoretycznie 40, ale naprawdę 37-38! 6. Czarne buciki na małym obcasiku, uwaga! jeden flek odpadł, co widać na zdjęciu, ale może gdzieś mam zapasowy (pytać!) r.37 7.8.9.10. DIVERSE NOWE!! Założone na 10min po domu, okazały się za małe, a są śliczne!! Rozmiar z języka 39, ale UWAGA! wg mnie 37, albo 38 na drobną stópkę! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
SPODNIE
1. Jeansy Dromedar r.25 natomiast ja noszę zwykle 27 (34/36) i są ok. W razie czego zmierzę. Są elastyczne, noszone bardzo malutko 2. Spodnie dresowe SUPO, S, mam gdzieś do nich różową bluzę, zainteresowani, pytać 3. Sztruksy, W26 L32.5 (XS-S) NOWE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
TUNIKI i SUKIENKI
1. Reserved (Re-active) Sukienka/tunika różowa, S 2. Szara tunika z falbankami, S-M, ale będzie też ok na L NOWA Z METKĄ! 3. Srebrna koszula-tunika, raz założona, z metki 38, ale jest ok na 36 (S) 4. Sukienka ze SMYKA, ale chodziłam w niej całe ubiegłe lato!, będzie dobra na XS-S 5.6. Koronkowa sukienka z haleczką, szyta na zamówienie! Praktycznie nienoszona, XS-S 7.8. Sukienka ecru z narzutką, będzie dobra na XS-S Edytowane przez magnolia113 Czas edycji: 2010-09-12 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
TOREBKI
1. kolorowa torebka z czegoś w rodzaju gumy/ekoskóry na regulowanym pasku, mieści A5, NOWA! 2. zielona torebka Mezzo Piano model COCK, mieści A4, pojemna, bo rozszerzana suwakiem u dołu, stan idealny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
LEGGINSY
1. legginsy w beżowo-czarne paseczki z czarną koronką! Będą sobre na XS-M, NOWE! 2.3. H&M young, legginsy wykańczane koronką r.164cm, będą dobre na XS, S, NOWE! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
x
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Bardzo podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1284211186 coś u mnie za nią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za koszulkę 'yay!' i bluzkę z croppa?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1280838672
ma troche pobrudzone opakowanie bo był w jednym pudełeczku z cieniami do powiek. No u Ciebie w wątku nic nie widze ale nie zależy mi na czyms szczególnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
heh
![]() ![]() ![]() PS nic za to nie chce ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- a znalazła byś cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1284212640 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za
7.8.9.10. DIVERSE NOWE!! Założone na 10min po domu, okazały się za małe, a są śliczne!! Rozmiar z języka 39, ale UWAGA! wg mnie 37, albo 38 na drobną stópkę! ? jesli tak to prosze długosc wkładki w cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a co byś chciała ? z Twojego wisha chyba nic nie mam ;/ ale mogę poszukać
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- a jaki jest długość nogawki bo ja nie za wysoka jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie znajdziesz za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1284211644 ? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
:)
|
witaj znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284212886 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1284212886 ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- spodobała mi sie tylko ta bluzka bo napisałaś że dobra także na L, ale chciałabym pozna wymiarki i zobaczyc co ci się u mnie podoba.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to ja czekam na wymiary, ale na wstępie napisze, że sweterek ichi odpada
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.