![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Misz-masz , wyższa półka
NIEAKTUALNE
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa Proszę o konkretne propozycje, na wpisy w stylu "może coś u mnie" nie reaguję Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Proszę kusić, ale będę marudzić, bo niewiele mi potrzeba To przyjmę zawsze: -Narciso Rodriquez For her edp -pustej paletki po cieniu pojedynczym Diora -żel do mycia twarzy bez mydła np. Sebamed,Effaclar -szampon Vichy na łupież suchy WYMIENIĘ: *Smashbox-najnowszy puder rozświetlający, śliczny ale dla mnie ciutkę blady *dr brandt baza pod podkład Pores no more, zostało ok 60-70% z 30, ważna do 04/12, otwarta w połowie kwietnia *Cień Guerlain Ombre Eclat nr 190 piękne nasycone Indygo, użyty kilka razy, z całym kompletem kartoników , itp. *Angel Violette w butelce bez atomizera a z lejeczkiem, zostało 13-15 z 50ml, z kartonikiem i lejeczkiem *Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany *Fantastyczne masło do ciała o zniewalającym zapachu fig , kupione w Starej Mydlarni -Dorotka *La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent -bieta *Róż Rouge Bunny 036 Orpheline, śliczny nasycony róż, dość intensywny i ożywiając- soso *Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light nr 00,nowa-pingwin *Kryolan-odsypka(połowa z 20g) pudru transparentnego TL 9, jaśniutki beż,super matuje, rezerwacja *Cienie Guerlain 408 Jeu d'Ombrelles , użyte kilkanaście razy, z całym kompletem pacynek , kartoników, itp. rezerwacja *Chopard Pure Wish zostało 20/30, bez kartonika-ragutka *Avene -filtr (emulsja) SPF 50, nowa z kartonikiem użyta raz-dla Dorotki *E Lauder-piękny ciemnobrązowy liner 02Brown-użyty raz peonies Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-05-26 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz-masz , wyższa półka
witaj, cos u mnie za
*Cienie Guerlain 408 Jeu d'Ombrelles , użyte kilkanaście razy, z całym kompletem pacynek , kartoników, itp. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczne masło do ciała o zniewalającym zapachu fig , kupione w Starej Mydlarni, użyte raz
Jedyne, co mogę zaproponować to pielęgnacja gabinetowa i odlewki zapachów, nie wiem, czy jesteś zainteresowana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam, cos u mnie za angela?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany *Sephora pędzel do pudru mineralnego nr 45,użyty 2 razy i wyprany mogę oddać filtr nowy Bioderma AR 50+ teinte naturelle mam też nowe żele Effaclar 1x50 ml i 2x15 ml ![]() chyba, że w starym wątku coś znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426863
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-05-13 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-13 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :Cienie Guerlain 408 Jeu d'Ombrelles
poza wątkiem mogłabym zaproponowac cos z: 2/3 kremu Clinique SPF 40 OMBRE ECLAT DUO & LINER odcien L'HEURE BRONZE nr 382 OMBRE ECLAT 4 COULEURS w kolorze 460 ROSE BOISE podwójny cien YSL OMBRE SOLO DOUBLE-EFFET kolor 4-MINK BROWN |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
*Cienie Guerlain 408 Jeu d'Ombrelles , użyte kilkanaście razy, z całym kompletem pacynek , kartoników, itp.
*Avene -filtr (emulsja) SPF 50, nowa z kartonikiem użyta raz Czy znajdziesz coś u mnie za powyższe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
Avene -filtr (emulsja) SPF 50, nowa z kartonikiem użyta raz ? mam w wątku filtr do cery tłustej Biodermy 1/2 opakowania świeży,1/2 Antheliosa do cery tłustej SPF 30 i jeszcze fotostabilny Lirene cały ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-05-13 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19260645]
*E Lauder-piękny ciemnobrązowy liner 02Brown-użyty raz *La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent *Róż Rouge Bunny 036 Orpheline, śliczny nasycony róż, dość intensywny i ożywiający [/QUOTE] Chętnie wszystkie trzy rzeczy przyjęłabym pod opiekę . Jeśli jednak zbyt mało u mnie znajdziesz to choć poszukaj czegoś za róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś za Chopard Pure Wish zostało 20/30, bez kartonika?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cosik u mnie za:
*Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany *Sephora pędzel do pudru mineralnego nr 45,użyty 2 razy i wyprany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za odsypkę La Prairie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, ja po liner EL i filtr Avene. znajdziesz cosik?
EDIT: pedzel do mineralnego tez by sie mnie przydal... poza watkiem mam brazer Hoola marki Benefit, taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...eFit-Hoola.htm Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2010-05-13 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Może coś znajdziesz za bazę Clarins i pędzel do brązera?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423238 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może za pędzel do mineralnego pudru na coś się skusisz?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się Clarins:
Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light nr 00,nowa Zapraszam do obu moich watków. ![]()
![]() |
#27 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- niestety nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-05-24 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Chętnie Jagodowe masło do ciała 200 ml, folia
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a mozesz mi wstawic fotke zuzycia cieni ktore mi interesuja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.