![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Biotherm Chanel Armani Lancome + perfumy i insze::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze w tym kolorze nieaktualne w tym kolorze ostatnia dokładka SZUKAM :WISH w podpisie !!!!! Część rzeczy mam wystawionych gdzie indziej, więc mogą zniknąć ![]() Dokładka 10 maja - foto w drugim poście Perfumy: YR woda truskawkowa Lolita zużycie obu na zdjeciu Poniższą pielęgnację najchętniej oddam jako całość!!!! * POLLENA EWA – Claudia Pachnaca mgielka odswiezajaca do włosów, uzyta dwa razy, zapach delikatny i bardzo kobiecy, * LANCOME Soleil Icy Tubes, zel po opalaniu, z 50 ml zostalo ok. 25%, na wyprobowanie, * ERIS LIRENE Dermoprogram Body Exclusive, aksamitny i pieknie pachnący Balsam-Mus odżywczy do skory suchej (maslo kakaowe, słonecznik, Glucam), 150 ml, uzyty parę razy * SHISEIDO PURENESS Matujacy zel beztłuszczowy do cery tłustej i mieszanej, zostalo ok. 3 ml na wyprobowanie, * JOHNSON & JOHNSON Baby Lightoil spray with aloe, Aloesowy olejek w spray’u,z 200ml zostalo ok. 80% KOLORÓWKA Liner Guerlain (dwa szare cienie + liner ) - zużycie 10-15% Laura Mercier - shimmer w kolorze peach mosaic, parę razy maźnięty Guerlain Parure Extreme 02 podkład płynny zostało na pewno połowa, może więcej, muszę dokładnie sprawdzić pod światło BOURJOIS - biała konturówka z brokatem Brązowy tusz do brwi, amerykański, na pewno ponad połowa, bardzo fajny dla szatynek i brunetek ![]() PERFUMY: Kenneth Cole Black edp https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14...-Black-EDP.htm zostało ok 90% Demeter Between the Sheets zużycie na zdjęciu Demeter Incense zużycie na zdjęciu PIELĘGNACJA BIOTHERM - nowy tonik 400 ml taki: http://tagomago.pl/produkt/3914/Biot...ujacych-200ml/ to mój zapas, nie muszę oddawać ![]() ZESTAW próbek na zdjęciu - oddam CAŁOŚĆ INNE: Zestaw z perełkami YVES ROCHER, nowy, wyciągany tylko do foty, naszyjnik, kolczyki, bransoletka, śliczny ![]() Piszcie OD RAZU, co Was interesuje ![]() Będę wybredna ![]() ARMANI Luminous Silk Foundation 3, zostało ok 80% ORLANE Anaganese - krem na noc http://www.lumiere.pl/product_info.php?info=p45 14_Anagenese_-_Pielegnacja_Przeciwstarz eniowa.htmlzostało ok 10-15 ml w sam raz na sprawdzenie PERLIER - krem na noc, zostało ok połowa? trudno stwierdzić. Higieniczne opakowanie z pompką LANCOME - krem pod oczy, zostało ok połowa? trudno stwierdzić. Higieniczne opakowanie z pompką Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-05-29 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Biotherm Chanel Armani Lancome + perfumy i insze::..
Witaj
![]() Wpadł mi w oko tonik Biotherm. Zapraszam do obu swoich wątków.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
najbardziej to podobają mi się słuchawki, ale ich nie oddasz
![]() Potem podoba mi się cement do włosów, ale nie chce mi się na niego czekać do lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana moze za Laure Marcier chcialabys mini pryzmy Givenchy Crazy Pink o minimalnym testowym zuzyciu????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Parure Extreme 02 podkład płynny zostało na pewno połowa, może więcej, muszę dokładnie sprawdzić pod światło
CHANEL paletka błyszczyków Satin Shine Lip Gloss ORCHIDEES - zużycie na zdjęciu cos u mnie? BOURJOIS - biała konturówka z brokatem
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witaj, cos u mnie za krem orlane?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
Kenneth Cole Black edp https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14...-Black-EDP.htm zostało ok 90% Poza wątkiem mam książki Pratchetta, ale to w języku polskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Kenneth Cole Black - czy znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
widzę kilka rzeczy, ale niestety nie za perfumy. Nic więcej u mnie nie widzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
a co konkretnie chciałabyś ode mnie?
![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aquolina - balsam do ciała o zapachu pomarańczy z wanilią - użyty 2 X, oceniam że zostało 230/250 ml Stara Mydlarnia - masło do ciałą mandarynka z bazylią - zużycie zniome, niech będzie że 230 z 250 ml AA Expresso Slim – kremowe serum ujędrniające do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 200 ml – nieużywane, data ważności wrzesień 2011 L’Oreal Elseve ekspresowa odżywka Nutri-blask bez spłukiwania, włosy długie pozbawione witalności, 150 ml użye dwa razy, pozostało 90 % Ale problem w tym, że niektórych rzeczy nie chciałabym wymieniać na drobne, tylko na jedną-dwie rzeczy o podobnej wartości ![]() A jakbyś wyceniła to wszystko powyżej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej,
Może coś u mnie za: Liner Guerlain (dwa szare cienie + liner ) - zużycie 10-15% Demeter Incense zużycie na zdjęciu Pozdrawiam, nanah
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
witaj, coś u mnie za Liner Guerlain?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jakie zapachy kawioru i żelu Cię interesują?
za te trzy rzeczy co wybrałaś, chciałabym tonik Biotherm i * ERIS LIRENE Dermoprogram Body Exclusive, aksamitny i pieknie pachnący Balsam-Mus odżywczy do skory suchej (maslo kakaowe, słonecznik, Glucam), 150 ml, uzyty parę razy * SHISEIDO PURENESS Matujacy zel beztłuszczowy do cery tłustej i mieszanej, zostalo ok. 3 ml na wyprobowanie, może tak być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja też po liner Guerlain
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo sam tonik to ok 140-150 zeta i nie wiem, czy chcę go rozmieniać na drobne ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- kiciur_de_luxe - niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hmm...70-80 zł...może coś jeszcze dobierzesz? zależy mi na tym toniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tonik to mój zapas i tak jak pisałam, nie muszę go oddawać, więc jak oddam, to za coś z wishlisty albo za coś, co na pewno mi się przyda i nie będzie leżeć ![]() A nic innego nie widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze kilka kosmetyków poza wątkiem, tylko powiedz co Cie interesuje? szminki, cienie do powiek? czy raczej coś z pielęgnacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.