![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w marcu pędzle, lakiery, BB krem i wiele innych :)
NIEAKTUALNE, NOWY WĄTEK KWIETNIOWY TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post40118386
Witam wszystkich w nowym wątku ![]() Najpilniej szukam: - opiekacza do kanapek (NIE tostera) - płynów micelarnych - delikatnych szamponów, chętnie dla dzieci - żeli pod prysznic - wkładek higienicznych - herbat smakowych, a także białych, czerwonych i zielonych (sypanych i w torebkach) - płatków higienicznych - wosków Yankee Candle - kominków zapachowych - lakierów Essie - jasnego, dobrze matującego prasowanego pudru (średnia/górna półka) - nowych, ewentualnie tylko testowanych tuszy Max Factor i Cover Girl - nowych maszynek do golenia - wkładów do maszynek Venus Breeze - zapachów do pomieszczeń, takich z bambusowymi patyczkami - niektórych kremów BB do cery tłustej/mieszanej (tylko koreańskie) - zestawu do brwi ELF w odcieniu Ash oraz jasnych kredek do brwi - kredek do oczu Avon Glimmersticks - kwasu hialuronowego - skośnego pędzla do różu - Beauty Blendera - książek o wizażu, chętnie Bobbi Brown W zamian oddam: TWARZ: - Skin79 Water Drop BB Cream - mam z wymianki, ja przetestowałam raz na policzku, poprzednia wizażanka parę razy, więc zużycie niewielkie - podkład L'Oreal True Match w odcieniu N1, kilka razy użyty - beztłuszczowy podkład w kompakcie Sleek w odcieniu Sand (jasny beż) - nowy, zaplombowany - puder mineralny FM w odcieniu Desert Rose, raz użyty, nie widać ubytku OCZY: - tusz do rzęs The Balm Cheater, kilka razy użyty - tusz do rzęs Lovely Spectacular Me, raz użyty - kredka Sleek czarna, raz przetestowana na ręce - kredka Revlon miedziana, 2 lub 3 razy użyta - kredka Kobo fioletowa, kilkanaście razy użyta - kredka Inglot granatowa, zużycie jak na zdjęciu - kultowa baza pod cienie Urban Decay, została końcówka do testów (ale jeśli komuś będzie się chciało bawić to warto rozciąć opakowanie, bo ma tendencję do osadzania się na ściankach i w ten sposób może jeszcze sporo posłużyć) - paletka do oczu i ust Pupa Puposka (błyszczyki są pobrudzone cieniami, więc raczej tylko cienie nadają się do użytku, chyba, że komuś chce się czyścić błyszczyki ![]() USTA: - 2w1 błyszczyk i szminka Models Co w odcieniu Striptease, nowy, nietestowany - balsam do ust Bioderma Atoderm, nowy, nieużywany - błyszczyk do ust Revlon Mix&Mingle w odcieniu Meet Magenta, nowy, zaplombowany, w kartoniku - błyszczyk do ust Maybelline XL w odcieniu 505, nowy, w folii LAKIERY DO PAZNOKCI: - Essie Mademoiselle, raz użyty (tylko za coś z wish, najchętniej inny lakier Essie) - OPI I Think In Pink, niewielkie zużycie (tylko za coś z wish, najchętniej lakier Essie) - złoty pękacz W7, nowy, nieużywany - srebrny pękacz W7, raz testowany na 1 paznokciu - Rimmel 60 seconds w odcieniu Kick Start, zużycie max. 30% - Sally Hansen w odcieniu Starlet, zużycie ok. 40% PIELĘGNACJA: - miniatura szamponu brytyjskiej firmy Pecksniff's Mood Therapy o zapachu Happy, 30 ml, nowa - miniatura odżywki brytyjskiej firmy Pecksniff's Mood Therapy o zapachu Happy, 30 ml, nowa - szampon L'Oreal Professionnel do włosów suchych i zniszczonych, odlewka do ustalenia - korund z ZSK - mogę sporo odsypać lub za coś fajnego oddać całość (zużyłam niewiele, jest bardzo wydajny) AKCESORIA: - pędzel do różu The Body Shop (za coś z wish) - pędzel do cieni Elite - zalotka, nowa w pudełku Staram się wymieniać głównie za rzeczy z wish, bo mam już wszystkiego dużo za dużo ![]() Zapraszam do wymiany ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków Edytowane przez plus que parfaite Czas edycji: 2013-04-03 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: w marcu pędzle, lakiery, BB krem i wiele innych :)
coś za:
- podkład L'Oreal True Match w odcieniu N1, kilka razy użyty lub - Skin79 Water Drop BB Cream - mam z wymianki, ja przetestowałam raz na policzku, poprzednia wizażanka parę razy, więc zużycie niewielkie korund z ZSK - mogę sporo odsypać lub za coś fajnego oddać całość (zużyłam niewiele, jest bardzo wydajny) mam szampon dla dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za Skin79 Water Drop BB Cream - mam z wymianki, ja przetestowałam raz na policzku, poprzednia wizażanka parę razy, więc zużycie niewielkie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
- BB cream i - podkład L'Oreal True Match w odcieniu N1, kilka razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie :- Skin79 Water Drop BB Cream - mam z wymianki, ja przetestowałam raz na policzku, poprzednia wizażanka parę razy, więc zużycie niewielkie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mozesz mnie namierzyc w jakim odcieniu jestten podklad porownujac go do drogeryjnej kolorowki np Loreala ...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej-niestety nic mi nei pwadło w oko
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej,
the balm poszla raczej ale reszta jest wolna jestem zainteresowana skin 79, paletka (jakie zuzycie), rozswietlaczem benefitu a healthy mix jakie zuzycie i jaki kolor ewentualnie masz? poza watkiem mam tez kwas hialurowy nowy ze strony zrobobiekrem ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- to jak widzialabys wymiane?ja jestem zainteresowana skin 79, sleekiem, benefitem, ew.healthy mixem i probeczkami, ile te probki maja?interesuje mnie tez kredka czarna sleeka ![]() Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2013-03-01 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos za krem bb oraz kredke sleek?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej ten bb krem raczej odpada... Moze znalazla bys cos za - podkład L'Oreal True Match
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
bb jest oryginaly uzywany ale w stanie idealnym... bo uzywany kilka razy.
no mi w sumie taka wymiana pasuje . takze jak jestes za to PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Paletka leci do innej wizazanki...a puder skinfooda Ciebie nie interesuje?z Twoje wishlisty mam kwas hialurowy 30ml nowy i widzialam ze szukasz ksiazki o wizazu mam taka http://www.amazon.com/Sephora-Ultima.../dp/0061466409 moze Cie zainteresuje ...
![]() Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2013-03-04 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
część
błyszczyk już wymieniłam, jestem zainteresowana balsamem do ust Bioderma Atoderm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ok, to podaj adres na priv i robimy wymiane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
interesowal by mnie podład true match ( za bb cream mój) ale nie wiem czy ci się to by opłacało
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- podkład L'Oreal True Match w odcieniu N1, kilka razy użyty - beztłuszczowy podkład w kompakcie Sleek w odcieniu Sand (jasny beż) nowy, zaplombowany ?
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Podobają mi się: - podkład L'Oreal True Match w odcieniu N1, kilka razy użyty korund z ZSK - mogę sporo odsypać Nie masz może gdzieś w ukryciu jakiś azjatyckich kremów BB? Chodzi mi o małe odlewki/próbki na spróbowanie ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Za podkład, próbki i ze 100 g korundu (chyba, że chcesz oddać więcej) mogłabym dać: żel do mycia twarzy Lirene zestaw korektorów Kobo szampon YR balsam YR no i jakieś małe gratisy ode mnie jeśli zależy Ci na serum TBS to również mogłabym je oddać, ale za coś spoza wątku, bo nic więcej nie znajdę. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ogólnie szukam olejów do włosów, kremów do twarzy mocno nawilżających bez parafiny i z gliceryną możliwie jak najdalej w składzie, filtrów do twarzy/kremów z filtrami, tuszu do rzęs z silikonową szczoteczką nowego na zapas, pędzla flat top i dużego do pudru. To chyba tyle. Jeśli dzisiaj do wieczora się zgadamy to jutro mogłabym wysłać paczkę ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Filtr chętnie bym wzięła, także zastanawiaj się :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
mnie interesuje pędzel do różu The Body Shop (za coś z wish) co byś za niego chciała?
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- kochana interesuje mnie jeszcze - beztłuszczowy podkład w kompakcie Sleek w odcieniu Sand (jasny beż) - nowy, zaplombowany tylko to jest na pewno podkład? bo na necie pisze że puder ![]() to może za niego byś coś chciała ? ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- wiesz co no nie wiem jak z kolorem bo ja jestem blada i nie chce wyglądać jak w masce a na internecie odcień wydaje się ciemny już ten shell bardziej do mnie przemawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.