![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
kolorówka / pielęgnacja / perfumyDOKŁADKA Witam po długiej przerwie ![]() - na pytania odpowiadam w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa - nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach, nie wszystko ze zdjęć jest dostępne - czytajcie, proszę opisy - oczekuję kosmetyków czystych, zadbanych, z wypranymi aplikatorami - zawsze pakuję poszczególne kosmetyki w bąbelki, całość w kopertę bąbelkową lub karton, nie zalepiam niezabezpieczonych kosmetyków taśmą klejącą - tego samego oczekuję od Ciebie - perfumy [ew. inne kosmetyki w szklanych opakowaniach] wysyłamy zawsze w kartonie - jeśli otrzymam kosmetyki zniszczone, brudne, stare lub/i niezgodne z ustaleniami odeślę je na koszt osoby, która je wysłała i wystawię neutralną przekupkę - co za tym idzie nie interesują mnie komunikaty "nie odmieniam się" - osoby mające mniej niż 15 przekupek, mające przekupki negatywne (lub wiele neutralnych) lub niedawno zarejestrowane na wizażu wysyłają pierwsze - nie na wszystkich kosmetykach są daty ważności - żeby nie było nieporozumień, te kosmetyki oznaczam * - wszystkie moje kosmetyki są przechowywane w suchym i ciemnym miejscu, lakiery do paznokci w lodówce - jeśli nie wystawię przekupki, proszę mi o tym namolnie przypominać ![]() - zdecydowanie nie pragnę: # ubrań (rozważę nowe, ometkowane, M, 39) # kosmetyków mających w składzie miód, pokrzywy, lipę lub pachnących kokosem # odlewek i odsypek zrobionych przez osoby trzecie ######################### arrachnee wishes ![]() - róż MAC Loverush i Well Dressed - MAC MSF Soft&Gentle - MAC Blot Powder Light - MAC MSF Natural Light i Light/Medium - LPR Hydrane - obie wersje - LPR Nutritic - obie wersje - Eisneberg J'Ose !!! - Escada Desire Me - OPI RapiDry (pełnowymiarowe opakowanie) - lakiery do paznokci OPI - poszukiwane: #H43, #H45, #H46, #HLA08, #NNB61, #B75, #E45, #E47, #E49, #F24, #F15, #F20, ale można kusić też innymi - kasetki i pudełeczka na cienie Stila poza tym chętnie przyjmę: kolorówka: - nawet małe ilości podkładów bardzo jasnych (w ciepłej lub neutralnej tonacji) [uwaga: bardzo jasne czyli jaśniejsze niż większość najjaśniejszych podkładów dostępnych w PL] - można kusić MACiem i wszelką kolorówką niedostępną w PL - najjaśniejsze podkłady Bourjois (poza musem) - Lancome Teint Miracle 010 akcesoria: - pędzle Sephora, Inglot, TBS, MAC, EDM, Sigma, Ecotools [zwłaszcza do różu/rozświetlacza/pudru/bronzera oraz do załamania powieki] pielęgnacja: - kremy do rąk i stóp (mocno nawilżające lub odżywcze) - do rąk tylko apteczne - pielęgnację apteczną: do cery wrażliwej, naczynkowej, także do zanieczyszczonej [chętnie wszelkie lekkie nawilżacze Avene, LPR, SVR] - płyny micelarne [Bioderma, Plante System] - Nivea Goodbye Cellulite - scruby TBS - mocno nawilżające balsamy do ciała - tonik do cery skłonnej do zapychania /do cery tłustej / antybakteryjny (LPR, Avene, Clinique, ew. inny apteczny) - chętnie miniaturę zapachy: - Chanel Chance - Amor Amor Tentation - DKNY Pure i milion innych różności: - czyste płyty DVD [tylko oryginalnie zakpakowane] - szczotkę dla Barbie [taką zwyczajną dodawaną chyba do każdej lalki] - tylko nową/w idealnym stanie, kolor dowolny - rozmaite cuda dla świnki morskiej [chętnie własnoręcznie szyte norki, tunele, itd.] - tom IV Harrego Pottera [HP i czara ognia] oraz wszystkie HP w oryginale - książkami kusić można ![]()
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-01-26 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja / perfumy
KOLORÓWKA
bazy/podkłady/pudry/korektory - NYX, Liquid Foundation, Pale - odlewka do testów - Rimmel, Renew & Lift - 103 True Ivory [zużycie 10%] - YR, Couleurs Nature, Flawless Finish Fluid Faundation - Beige 100 [jasny w ciepłym odcieniu] 30 ml, opakowanie z pompką [świeży, uzyty kilka razy, chyba mam jeszcze kartonik] - YR, Couleurs Nature, Loose Powder - transparence naturelle ok. 15/20g róże/rozświetlacze/bronzery - L'Oreal, Glam Bronze Duo Sun Powder - Blonde Harmony [użyty kilka razy, pędzelek] - Bourjois, Poudre Clubbing, gold bronzing powder - tzw. czekolada [nowy, testowany] cienie/palety cieni/pigmenty - Anna Sui, Eye Color - 203 [testowane, kartonik]* - Inglot, pigment AMC 14 - odsypka - Inglot, pigment AMC 30 [została połowa] - Inglot, lawendowy cień sypki - Inglot - matte 355 [zużycie 10-20%] - NYX, single eyeshadow - ES28 green tea [nowy] - Estee Lauder, Graphic color - 10 vintage violet [z wymiany, tester, zużycie 10-20%, A96] - L'Oreal, ColorAppeal Trio Pro - green eyes - 319 golden green [zużycie 10%, TC299A] - L'Oreal, ColorAppeal Trio Pro - blue eyes - 318 turquoise [zużycie 10%, TC291A] - Sephora, colorful duo - nr 01 (zieleń+khaki) [nowe, delikatnie testowane] - Sephora, colorful duo - nr 03 (cielisty beż i brąz) [użyte kilka razy] - Sephora, sweet eyeshadow palette, edycja limitowana [zuzycie minimalne] szminki/błyszczyki/konturówki - Clinique, Long Lasting Lipstick - Bamboo pink, miniatura [nowa, zarysowanie na sztyfcie] - Clinique, Long Last glosswear SPF 15 - 10 air kiss, miniatura [nowy] - Estee Lauder, Pure Color Crystal Gloss - 302 frosty blast [użyty kilka razy, AC3] - Sephora, gloss ultra-brillance 01 złoty z drobinkami [zużycie ok. 1/3] - Sephora, gloss ultra-brillance 09 fiolet z drobinkami [zużycie ok. 1/3] - Sephora, gloss ultra-brillance 14 jasny nude [zużycie ok. 1/2] - Sephora, gloss ultra-brillance 15 chłodny średni róż [zużycie ok. 1/3] - Sephora, gloss ultra-brillance 24 czerwień [użyty kilka razy] lakiery do paznokci - OPI miniatury z shrekowej kolekcji, użyte raz - fiona i kot - OPI rapidry top coat miniatura, użyty dwa raz
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-01-18 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA
- Vichy Normaderm Niut - nowa wersja [tuba niemożliwa do prześwietlenia - ok. 25/50ml] - Effaclar K - zużycie max. 20% WŁOSY - L'Oreal, Casting Cream Gloss, 415 Mroźny Kasztan - Schwarzkopf, Perfect Mousse, 600 Jasny Brąz
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-01-26 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY
- Elizabeth Arden, Provocative Woman EDP 30ml [kartonik, ubytek kilku psików] - YSL, Paris Jardins Romantique EDT ok. 110/125ml - całość albo odlewki - Lanvin, Rumeur, 30 ml [ubytek kilku psików, kartonik]
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-01-18 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
RÓŻNOŚCI
- ROCES miętowe plastikowe figurówki - odpowiednie na rozmiar 39-40 ["jeżdżone" kilka razy, niewielkie otarcia na plastiku] -> wymienię najchętniej na perfumy, ew. wysokopółkową kolorówkę
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2011-01-18 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
+
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
wiele, ale tych produktów, to ja też szukam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Sephora, gloss ultra-brillance 09 fiolet z drobinkami [zużycie ok. 1/3]
Sephora, gloss ultra-brillance 24 czerwień [użyty kilka razy] - ROCES miętowe plastikowe figurówki - odpowiednie na rozmiar 39-40 ["jeżdżone" kilka razy, niewielkie otarcia na plastiku] cos u mnie?
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
nie bardzo mogę się odnaleźć w Twoim wątku
![]() czy możesz wskazać, co masz z mojej wish?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za YSL, Paris Jardins Romantique ??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
wstępnie interesuje mnie róż MAC i lakiery Opi - muszę pooglądać swatche
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Inglot, pigment AMC 14 - odsypka - Inglot, pigment AMC 30 [została połowa] - Inglot, lawendowy cień sypki - Inglot - matte 355 [zużycie 10-20%] - Sephora, colorful duo - nr 01 (zieleń+khaki) [nowe, delikatnie testowane] - Sephora, sweet eyeshadow palette, edycja limitowana [zuzycie minimalne] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
b_b_b, Spalinka
nie szukam ubrań ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Lacoste Inspiration EDP bym chciała
nie szukasz jeszcze czegoś? z Twojej wish mam co najwyżej jakieś próbki Dermablendu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Rimmel, Renew & Lift - 103 True Ivory [zużycie 10%] - YR, Couleurs Nature, Flawless Finish Fluid Faundation - Beige 100 [jasny w ciepłym odcieniu] 30 ml, opakowanie z pompką [świeży, uzyty kilka razy, chyba mam jeszcze kartonik] Effaclar K - zużycie max. 20% - Clinique, Long Lasting Lipstick - Bamboo pink, miniatura [nowa, zarysowanie na sztyfcie] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
no nieststy tylko to co mam w wish w podpisie a nie masz jakiś zapachów "pod ladą" może bo Lacoste chcę za zapach tylko wymienic ew. może coś innego znajdziesz u mnie?
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapachowo ciężko: mam jeszcze Green Tea EA - klasyczną i Spiced, I love love Moschino jakieś próbki, miniatury [różna Dermika, Absolutely Givenchy]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witam
coś u mnie za: YSL, Paris Jardins Romantique EDT lub odlewki? poza wątkiem mam E.Arden - Sunflowers jakies 70 ml do oddania ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj podoba mi się u Ciebie:Sephora, gloss ultra-brillance 24 czerwień
Clinique, Long Lasting Lipstick - Bamboo pink - OPI rapidry top coat miniatura, użyty dwa raz Mam poza wątkiem kremik to twarzy SVR nawilżający dla skóry suchej i odwodnionej... (użyty ze dwa razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może znajdziesz u mnie coś jeszcze / czego szukasz? ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Agateczka* niestety nic nie znalazłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze przetestować ten Twoj zapach bo znam tylko ten nielimitowany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
w taki razie testuj (choć nie wiem czy te perfumy są jeszcze gdzieś osiągalne - to chyba limitowanka była) i daj znać
z poszukiwanych przez Ciebie różności mam jedynie szminkę MAC up the amp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- L'Oreal, Glam Bronze Duo Sun Powder - Blonde Harmony [użyty kilka razy, pędzelek] - Bourjois, Poudre Clubbing, gold bronzing powder - tzw. czekolada [nowy, testowany] - Sephora, gloss ultra-brillance 14 jasny nude [zużycie ok. 1/2] - Sephora, gloss ultra-brillance 15 chłodny średni róż [zużycie ok. 1/3] - Sephora, gloss ultra-brillance 24 czerwień [użyty kilka razy] - Sephora, colorful duo - nr 01 (zieleń+khaki) [nowe, delikatnie testowane] - Sephora, colorful duo - nr 03 (cielisty beż i brąz) [użyte kilka razy] - Sephora, sweet eyeshadow palette, edycja limitowana [zuzycie minimalne] ???
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
ksesia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.