|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wymienie markowe ciuchy s/m/l na ciuszki dla dwu latki,perfumy i.t
witam z checia wymienie ciuchy roz s/m/l na inne lub na ciuszki dla trzyletniej dziewczynki lub kosmetyki
posiadam m.in. kurtke meską roz.L ESPRITA nowa czarna raz na sobie bardzo fajna jesień/wiosna, dużo jeansów damskich od roz.s do l bluzki,sweterki kurtki bielizne t-chirty zainteresowanych prosze pisac mam zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymienie markowe ciuchy s/m/l na ciuszki dla dwu latki,perfumy i.t
powklejaj zdjęcia to napewno chętnych będzie sporo choćby ja
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
też byłabym zainteresowana męską kurtką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
zdjecia powklejam ale dopiero za pare dni mam troche tego takze odrazu wkleje zdjecia wszystkiego
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- powklejam ale za pare dni moze jutro moze pojutrze jestem od paru dni tu zalogowana i nie wiem jak zdjecia wstawic moze pomozesz ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ok jak zrobie zdjecia to wstawie jest naprawde fajna ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- mam ale musze wstawic napewno za kilka dni bedzie pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- wstawie zdjecie tylko nie wiem dokładnie jak je wstawic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.