![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZIMA-WIOSNA 2010 xs/s H&M, AMISU, CUBUS, BERSHKA...
NIEAKTUALNE
Witam!
Zapraszam do wymianki. Chętnie wymieniam się na rzeczy firmowe (choć niekoniecznie) i raczej w bardzo dobrym/idealnym stanie lub nowe. Bardzo proszę o podawanie faktycznego stanu rzeczy, proszę nie pisać, że coś jest w stanie bardzo dobrym kiedy jest rozciągnięte i zmechacone lub jak nowe gdy widać na pierwszy rzut oka, że noszone. Z góry przepraszam jeśli znajdziecie na ciuszku jakąś kocią sierść, bo mam w domu kotka i choć staram się to nie zawsze da się tego uniknąć ![]() Z góry również przepraszam jeśli będę wybredna, ale mam sporo ciuszków i wole nie wymieniać się na siłę ![]() Niektóre wizażanki mogę prosić o wysłanie jako pierwsze (z negatywem lub mała ilością przekupek) aby uniknąć niemiłych sytuacji z jakimi miałam ostatnio do czynienia ![]() WISHLISTA (noszę rozmiar XS lub czasem też S, buty 37 lub 38): - Bluzka biała lub kremowa w paski - Długa koszula w kratkę - Sweterki kardigany, na guziki - Kardigan w panterkę klasyczną - T-shirty - Wszelkiego rodzaju buty w stylu EMU, UGG - Duże torby mieszczące A4 - Torebki małe, kopertówki - Paski na talię (małe) - Pasek z ćwiekami szeroki - Futrzana kamizelka - Futerko w formie kurtki (ze ściągaczami) - Spodnie rurki lub inne klasyczne jeansy - Legginsy różne (najchętniej ozdobione lub z motywami, ale mogą być też zwykłe czarne) - Buty kozaki długie, saszki, czółenka, sandały, balerinki... - Ciekawa biżuteria (naszyjniki, wisiorki, kolczyki, bransoletki) - Płaszczyki i kurtki wiosenne - Płaszczyk zimowy - Duże chusty, szaliczki (najchętniej w zwierzęce wzory lub w kolorze pudrowego różu) - Ogólnie rzeczy z ćwiekami, nitami, cekinami, w kwiatowe motywy - Kolor pudrowy róż ![]() - Lubię rzeczy z H&M, ZARY, STRADIVARIUSA... - Koronki, żaboty, łańcuchy, łańcuszki, kokardy, ćwieki, perły (sznur), perełki...i inne rzeczy do DIY Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZIMA-WIOSNA 2010 xs/s H&M, AMISU, CUBUS, BERSHKA...
* Kardigan w romby H&M.
Rozmiar XS (34). Stan bardzo dobry, nie jest zmechacony, założony kilka razy. * Jeansowa mini z koronką ZARA TRF r. 34 (XS), stan idealny * Niebieskie skórzane rękawiczki z guziczkami, rozmiar S, nowe Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-03-21 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Fioletowe peep toe HOUSE.
Rozmiar 37 (wkładka 24,5 cm). Nowe, nienoszone. * Fioletowe lakierowane czółenka na obcasie AMISU (z NEW YORKER'a). Rozmiar 37 (wkładka 24,5 cm). Zapinane na kostce. Raz założyłam na krótko, stan idealny (jedyne ślady użytkowania można zauważyć na podeszwach). * Buciki na koturnie w kolorze pudrowego różu. Rozmiar 37 (mają wkładkę ok. 24,3 cm). Wysokość koturny max. 9 cm min. 2 cm. NOWE, nienoszone. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-03-11 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
* Żółte balerinki CHERAG.
Rozmiar 5/38 (wkładka wewnątrz ma 24,5 cm). Wkładka w kwiatuszki, wiązane. Raz założone, stan idealny. * Buciki na obcasie w kolorze fioletowym. Rozmiar 37 (mają wkładkę ok. 24,3 cm). Mają wysokość obcasa 9 cm i koturna z przodu 1 cm. Do nich dodaję dodatkowe fleki. Są NOWE, nienoszone. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-01-24 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* Bluza firmy ADIDAS.
Rozmiar 34 (XS). Stan bardzo dobry, 2 razy założona. Kolor szary (ciemny). Zapinana na zamek, z kapturem, welurowa. * Czarny, wiosenny płaszczyk dwurzędowy na podszewce. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry, kilka razy założony. * Niebieski sweterek bolerko H&M. Rozmiar dziecięcy 146/152, ale to typowe XS, na mnie jest dobry. Ażurowy wzór, rękawy 3/4. Nowy z metką. * Żółte bolerko sweterkowe z bufkami. Rozmiar S. Stan dobry, lekko zmechacone z tyłu. * Pistacjowy sweterek w serek z bufkami na rękawach. Rozmiar S/M. Miły i miękki, niegryzący, 50 % moher. Stan bardzo dobry. * Krótki sweterek YADOU z kapturem. Rozmiar XS/S. W kolorowe paski z bufkami. Nowy z metką. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-01-24 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* T-shirt firmy BERSHKA.
Rozmiar S (36), będzie dobry też na XS (34). Stan idealny, raz założony. Kolor liliowy (jaśniutki fiolet). Rękawy z bufkami. Nadruk - pudelek w okularach i czapce 100% bawełna/cotton. Wymiary: szerokość pod pachami - 36 cm długość - 61 cm * Czarna bluzeczka KIARA. Rozmiar XS/S. Wiązana pod biustem na kokardę, rękawy bufki. Nowa, z metką. * Morelowa bluzka AMISU. Rozmiar XS, ale będzie też dobra na S. Nowa, z metką. * Czarno-biała bluzka 2w1. Dobra na XS/S/M. Kilka razy założona, stan bardzo dobry. * Różowa bluzka w groszki H&M. Rozmiar XS. Wiązana pod biustem, rękawki motylkowe. Stan dobry, lekko zmechacona z tyłu. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-02-19 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* Chabrowa bokserka.
Rozmiar XS/S. Stan idealny. * Czerwona bokserka. Rozmiar XS/S. Stan idealny. * Bluzeczka firmy TOP SECRET. Rozmiar XS (34). Stan bardzo dobry, 2 razy założony. Kolor biało-czerwony (w paski). Marynarski styl, z żabotem, rękawy z bufkami. 100% wiskoza. Wymiary: szerokość pod pachami - 37 cm długość - 64 cm * Fioletowa bluzeczka VILA z kopertowym dekoltem. Rozmiar XS/S. Z lejącym dekoltem. Kolor w rzeczywistości dużo ładniejszy. Stan idealny. * Czerwona bluzeczka z bufkami ORSAY. Rozmiar XS/S. Kilka razy założona, stan bardzo dobry. * Śliwkowa bluzeczka z bufiastymi rękawami. Rozmiar XS/S/M. Nowa, nienoszona. * Czarna marszczona bluzeczka z kopertowym dekoltem. Rozmiar XS/S. Stan idealny. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-03-21 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
* Turkusowa tunika TALLY WEIJL.
Rozmiar XS. Rękawy motylkowe. Stan dobry. * Spódniczka firmy MANGO. Rozmiar z metki to 34 (XS). Nowa, bez metki (przy metce z nazwą firmy jest jeszcze żyłka od papierowej metki). Kolor beżowy. U góry dopasowana, na dole 2 rzędy falbanek. 100% bawełna. Wymiary: pas - 34 cm biodra - 43,5 cm długość - 53 cm * Czarna spódnica CUBUS. Rozmiar 34 (XS). Rozkloszowana lekko. Nowa, z metką. * Niebieska sukienka HOUSE. Rozmiar XS/S. Stan idealny. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-03-21 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
* Mała, żółta torebka ATMOSPHERE.
Stan bardzo dobry, z tyłu ciemna smuga, pewnie zafarbowało od ciemnej bluzki. * Czarne kryjące rajstopy 40 DEN. Na opakowaniu wyglądają inaczej, ale to czarne, kryjące rajstopy z mikrofibry. Rozmiar 2, małe - XS. Nowe. Mam 2 pary. * Szeroki, czarny pasek z RESERVED. Stan idealny. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-02-19 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy z tego postu oddam za drobiazg:
* Czarny, cienki pasek z ćwiekami z H&M. Ćwieki zdarte, poza tym stan bardzo dobry. * Brązowy, cienki pasek z ćwiekami z H&M. Ćwieki zdarte, poza tym stan bardzo dobry. * Nietoperz w paski. Rozmiar XS/S. Te czarne paski trochę sprane. * Kremowy sweterek CAMAIEU. Rozmiar S. Motylkowe rękawki. Z tyłu ma plamy białe, jakby od wybielacza, choć w wybielaczu go nie prałam ![]() Próbowałam je uchwycić na fotce z bliska, ale słabo widać, bo one nie są bardzo widoczne. Poza tym stan bardzo dobry, nie jest zmechacony. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-01-24 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś za kozaki ?? oddam dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
* Karmelowe botki na niskim obcasie.
Rozmiar 38 (wkładka 24,5 cm). Ocieplane kożuszkiem. Założone raz, stan idealny, jedynie na podeszwie widać, że noszone. cos u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos ode mnie za karmelowy botki na obcasie i czarne wiązane koturny i żółte baleriny ?
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
Brązowe rzymianki AMISU. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za botki karmelowe?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za * Niebieski sweterek bolerko H&M.
Rozmiar dziecięcy 146/152, ale to typowe XS, na mnie jest dobry. Ażurowy wzór, rękawy 3/4. Nowy z metką. * Żółte bolerko sweterkowe z bufkami. Rozmiar S. Stan dobry, lekko zmechacone z tyłu. Poza wątkiem mam kardigan szary, na który ew. mogę się wymienić. Gdzie kupiłaś te botki z 2 postu? Śliczne są ![]() Edytowane przez MaliciousGirl Czas edycji: 2010-01-24 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czesc, podoba mi sie sporo ciuchow
![]() jesli znajdziesz cos u mnie to oczywiscie się sprecyzuje ![]() zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() podobają mi się u Ciebie następujące ciuszki: Kardigan w romby H&M. * Fioletowe peep toe HOUSE. * Morelowa bluzka AMISU. Czarno-biała bluzka 2w1. Kremowa long bokserka w prążki. czy znajdziesz coś u nie? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za karmelowe botki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.