![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
❀Akashaaa - Ciuszki!!! Buty!!! Inne!!! Dużo Nowości!!! Różne Rozmiary!!! ❀Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!Nieaktualne!!!
❀❀❀ Witam na Moim Nowym Wątku!!!! Niektóre rzeczy proponowane prze ze mnie są kupione z zachłanności dlatego są albo nowe, albo kilka razy założone widealnym stanie. Noszę rzeczy w rozmiarze 40/42 a buty 36/37 i na takie chcę się wymienić, proszę nie proponować mi rzeczy w innym rozmiarze. ❀❀❀ Kilka Zasad: ❀Osoba z Mniejszą Ilością Przekupek Wysyła Pierwsza. ❀ Wysyłam Listem Poleconym (Priorytet do uzgodnienia), W Kopercie Bombelkowej. ❀Przed Wysłaniem Ciuszki Piorę. Nie Prasuję Ich Ponieważ w Kopercie i Tak Się Wymną. ❀ Nie Odmieniam Się. ❀ Zawsze odpisuję nawet jeśli nic mi się nie spodoba i proszę o to samo. ❀❀❀ Moja Wish Lista: ❀ Legginsy z Jeansu lub Jeansy na Gumce (nie imitacja!!!). ❀Tuniki. ❀Czarna Bluza Zapinana. ❀Czarny Kardigan. ❀Żakiety i Kurtki z Krótkimi Rękawkami. ❀Czarna i Karmelowa Torba XXL ❀Biały Długi Szaliczek. ❀ I Wszystko Inne Co Mi w Oko Wpadnie. ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-28 o 02:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
❀Akashaaa - Ciuszki!!! Buty!!! Inne!!! Dużo Nowości!!! Różne Rozmiary!!! ❀
❀❀❀
❀Vero Moda Granatowy Płaszczyk Wiosenno-Jesienny Rozmiar: M Stan: Idealny. Kilka Razy Założony. Łatwo Nie Oddam. ❀Granatowa Tunika - Sukienka Z Paskiem Rozmiar: Uniwersalny Stan: Nowa z Metką ❀CHEROKEE Ciemno Granatowe Jeansowe Legginsy Rozmiar: Ok 44 Stan: BDB eyo ❀Granatowa Tunika Na Ramiączkach Rozmiar: Uniwersalny Stan: BDB ❀Turkusowa Tunika z Kieszeniami Rozmiar:XL Stan: Nowa ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-08 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Dorothy Perkins Beżowy Sweterek - Bolerko Rozmiar: L Stan: BDB ❀Oliwkowy Kardigan Rozmiar: L/XL Stan: Idealny ❀River Island Nietoperz Panterka Rozmiar: 38/40 Stan: BDB ❀Tunika Panterka z Wszytym Bolerkiem Rozmiar: Ok 40 Stan: BDB ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-08-31 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Zielony Nietoperz Tunika Rozmiar: Uniwersalny Stan: BDB ❀Zielony Sweterek Narzutka w Paseczki Rozmiar: L/XL Stan: Idealny ❀Zielony Sweterek Nietoperz Rozmiar: Uniwersalny Stan: BDB ❀Zielony Długi Szaliczek Stan: BDB ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-05 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Popielata Tunika - Sukienka Z Paskiem Rozmiar: Uniwersalny Stan: Nowa z Metką ❀Czarny Krótki Żakiecik Rozmiar: Ok 40 Stan BDB- ❀Czarne Bolerko Z Długimi Rękawkami Rozmiar: M/L Stan BDB ❀RAINBOW Biała Bluzeczka Z Dużym Dekoltem Rozmiar40/42 Stan: Idealny ❀Calliope Szara Zakładana Na Dole Tuba Rozmiar: S Stan: BDB ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-08 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Biała Tunika z Twarzą Kobiety Rozmiar z Metki L Według Mnie Jest To XL Stan: BDB- ❀Nowa Marynarska Tuniczka Rozmiar: Uniwersalny ❀Duża Biało Czarna Torba Floral Stan: BDB ❀Nowe Butki Londyńskie Skarpety Rozmiar: 36 Wymienię Tylko Na Inne Buciki na Jesień ❀Szare Baleriny na Obcasie Rozmiar: 36 Stan: Jak Nowe Raz założone Na ok 1h Wymienię Tylko Na Inne Buciki na Jesień ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-05 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Szara Sweterkowa Tunika Z Wszytą Koszulą Rozmiar: Uniwersalny Stan: Idealny ❀Długi Naszyjnik z Zawieszką Serduszko. Stan: Nowy ❀Duże Kolczyki Koła Stan: BDB ❀Długi Czarny Szaliczek Stan: BDB ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-05 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Bluzeczka Koszulowa Biała w Czerwone Paseczki Rozmiar: XL/XXL Stan: Nowa ❀Fioletowa Tunika Koszulowa w Krateczkę Rozmiar: M Stan: BDB ❀Ciemno Fioletowy Nietoperz Rozmiar:XL Stan: DB+ ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-05 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
❀❀❀
❀Nowa Śliczna Kosmetyczka w Różową Zebrę. W Środku Posiada Miejsce Na Pędzle oraz Lusterko. ❀Nowa Śliczna Czekoladowa Kosmetyczka. W Środku Posiada Miejsce Na Pędzle oraz Lusterko. ❀❀❀ Edytowane przez Akashaaa Czas edycji: 2010-09-08 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ❀Akashaaa - Ciuszki!!! Buty!!! Inne!!! Dużo Nowości!!! Różne Rozmiary!!! ❀
nie ma zakazu pisania, więc:
cos u mnie za bezowe bolerko i bombkę niebieską? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: ❀Akashaaa - Ciuszki!!! Buty!!! Inne!!! Dużo Nowości!!! Różne Rozmiary!!! ❀
coś za plaszczyk?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1282841425 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Vero Moda
Granatowy Płaszczyk Wiosenno-Jesienny Rozmiar: M Stan: Idealny. Kilka Razy Założony. Łatwo Nie Oddam.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1282842714
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1282841425 coś u mnie ? Chociaż za legginsy Rzeczy w moim wątku, zwłaszcza te w rozmiarze metkowym 38 często będą pasować i na Lkę (np. spódniczka, kamizelka, szorty) Poza watkiem mam elegancka spódniczkę tulipana do talii w rozmiarze 40/42
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Coś za sukienkę z paskiem https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1282841425 i płaszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1282841425
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Vero Moda
Granatowy Płaszczyk Wiosenno-Jesienny coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za plaszczyk granatowy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.