![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
V&R Eau Mega
NIEAKTUALNE
Wymienie tak jak w tytule: +V&R,Eau Mega - ok. 27/30 ml, ubytek to parę psików.Nie mam pudelka.ferg Szukam głównie Flowerbomb EDP i Chanel Chance EDT ![]() +Sisley - puder transparentny, z wymiany, kolor N0 Iresee, mysle ze ciut wiecej niz polowa z 17 gramow +Kanebo Fluid Finish - kolor 102 najjasniejszy w PL, ubytek ok. 20-30%nikusia +Guerlain Pastel White 04 - wymienie wyłąćznie jako niewielka odsypke +L'occitane, mleczko Karite i Cotton Bio - z 200 ml zostala ok. 100 ml, troszke nawet wiecej ![]() +Guerlain, prasowane Meteoryty 01 Mythic - ubytek ok. 20-30% Wiekszosc kosmetykow z watku wylądowala na All, wiec mogą znikac. Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-16 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: V&R Eau Mega
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
ja na razie na pewno pasuję :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
a Chanelke?
![]() albo Idylle Guerlaina? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
a ja mam szanelke..? ze Chance tak? Nie mam
![]() Mam tylko idylle, tak okolo 30ml. a cos jeszcze by cié interesowalo..? skoro lubisz idylle i mege to napewno spodobala by Ci sié letnia fendi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
ja bym chetnie przygarnela Idylle - Fendi nie znam.a czy Fendi powacham w Sephorze albo Douglasie? jak sie nazywa
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-07 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...prit-dete.html to ten zapach. Powiem szczerze ze wolalabym na fendi, mimo ze jest 50ml, bo idylle planowalam na odlewki.. ![]() Mogé blusche dorzucic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
no trudno. nie wezme zapachu w ciemno poniewaz za duzo na tym strace.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
perfumove love
|
kusicielka, kusicielka
![]() a może podkład Sensai? aaalbo shiseido energizing fragrance? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
podkladow mam uuuuuaaaa i jeszcze troche
![]() Shiseido nie znam, a na miasto rzadko wychodze ![]() Eau Megą sie rzadko psikalama i jak sie dzis wypsikalam to myslalam ze sie udusze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej!
to puder brązujacy EL Bronze Goddess ,soft duo, medium amber, 21g., zużycie okoł 20%, mogę wysłać zdjecia na adres e- mail, a twoj puder sypki to jaki kolor? Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2010-06-07 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda że nie mam czego zaproponować, kurdeńka. większość cudactw perfumeryjnych pooddawałam lub zaraz polecą... ściskam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
a jaki daje odcien?
moj puder to odcien najjasniejszy, w opakowaniu wyglada na ciemny ale fajnie sie wtapia w cere ![]() ja mam jasna i bylo ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to ja sie zglaszam z chance...
![]() o ile to aktualne jeszcze...
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to zaraz zrobie foto i wkleje, tak to EDT
![]() (proponuje tutaj kontynuowac rozmowe, zeby bylo latwiej to ogarnac ![]()
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
to ja tez zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
voila
![]() jest pare ml ubytku ale nieznacznie. ja psiknelam sie pare razy, uzywalam bardzo rzadko, mam ja z wymiany dostalam jako nówke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
prosze...mysle, ze jest ich ok 35 ml...butelka ma 100 ml i jest to tester...
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tylko sie upewnie, bo juz dawno nie wachalam eau megi...jest swiezy, nie slodki
![]()
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
jest taki połaczony
![]() z jednej strony troche swiezosci a z drugiej odrobina slodyczy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jezeli bylabys zainteresowana wymiana, to jutro przetestuje i sprawdze te slodycz...bo mnie zaniepokoilas troszke...
![]()
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
dobrze to czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok, na pewno jutro sie odezwe...dziekuje...:cmok :
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ranko, wyczytalam w dokladkach, ze masz jeszcze puder sypki...pochwal sie prosze... ![]()
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
chwale sie
![]() mam z wymiany - Sisley najjasniejszy ale jak patrzysz na niego to wydaje sie ciemny. jednak na twarzy jest jasny bo sama mam jasna twarz. posiada makroskopowe drobinki rozswietlajace. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...uder-sypki.htm ja mam 1 mate...one sa transparentne, wiec koloru nie powinny zostawiac... a duzo go zostalo? moze znalazlabys cos za ten puder...do kompletu ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
to ten
![]() ja uzywam glownie kulek od Guerlaina wiec szkoda zeby lezal ![]() niesttey z watku nic mi sie nie przyda ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-07 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.