|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Farby do własów! ;)
Mam na wymianę kilka farb do włosów do profesjonalnego użytku
![]() 1.evolution of the color MILANO ,trzy sztuki,7.35,7.32,7.3 2.MILANO,emulsja utleniająca 2.Revlon young color exel 6.43 3.revlonissimo 7.24 coppery pereal blonde 4.Wella color touch plus intensywne tonowanie,77/03 złoty średni blond 5.Wella color touch nature,mitteblond gold 7/3 6.scandic line,woda utleniona w kremie 7.Schwarzkopf Palette,szampon koloryzujący.285 średni złocisty blond |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Farby do własów! ;)
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274982653 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1274982653 nie masz moze po za watkiem jakis kolorowych farb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
.Wella color touch plus intensywne tonowanie,77/03 złoty średni blond
5.Wella color touch nature,mitteblond gold 7/3 coś u mnie? A czy były dawno temu kupowane ? I skąd ? Odp.u mnie , proszę. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- nie mam już podkładu , zdjęcia są do opisów - opisy 'wyszarzam ' jak coś znika a zdjęć nie kasuję. Szkoda, może znajdziesz coś innego? Może być za 1 farbkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Smackers już poszedł, a puder chętnie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
no cześć ponownie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
uppp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.