![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wiecej nie zniose.....
Mam nadzieje,ze niektore z was nie maja mnie juz dosc,bo ostatnio czesto zakladam beznadziejne watki ,chyba tak beznadziejne jak ja...
![]() wczoraj zalozylam jeden o braku zaufania ,o tym,ze ktos mnie bardzo oszukal i robil to przez dlugi czas,ze nie umiem sie juz otworzyc przed mezczyzna,zaufac ponownie,ze mam wiele obaw i sie poprostu boje.... a teraz sobie mysle ,ze k*** (przepraszam ![]() albo ja mam pecha do takich i sama nie wiem dlaczego.... poprostu mam juz dosc ludzi,ktorzy nieustannie oszukuja innych,bez mrugniecia okiem! ,ktorzy nie licza sie z uczyciami innych,traktuja ich jak idiotow.... Po trudnym zwiazku,gdzie przez rok bylam perfidnie oszukiwana,spotkalam chlopaka,ktory wydawal sie normalny,spokojny,zeby byc ze mna zakonczyl swoj poprzedni zwiazek,dlugo mnie adorowal,czekal na mnie,czekal,az dojde do siebie po poprzednim zwiazku.... i co dzis sie stalo ? prosze tylko mi nie mowice,ze histeryzuje,ze panikuje.... z kieszeni jego kurtki nagle wypada prezerwatywa.... on patrzy na mnie ,ja udaje,ze nic nic nie widze..... my prezerwatyw nie uzywamy ..... co mam o tym myslec ? ,ze kolejny raz jakis s**** robi mnie w balona ? mam tak bardzo tego dosc... plakania i cierpienia przez facetow.... jeden z zazdrosci wyslal mojego przyjaciela do szpitala ,trzymal mnie pod kluczem w domu ,inny okazal sie zonaty i teraz to.... moze to ze mna jest cos nie tak,albo ja zawsze wybieram najwiekszych s**** .... przepraszam was,ale musialam sie wyzyc.... poprostu jest mi bardzo zle,jestem zalamana..... moze samotnosc bylaby lepsza..... przynajmniej nikt wiecej nie zrobi mi krzywdy...
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wiecej nie zniose.....
a spytałaś go, czemu w jego kieszeni była prezerwatywa?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Właśnie...
Moje drogie biedactwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a co niby mialaby tam ta prezerwatywa robic ? .....
pozatym cos juz przeczowalam.... nie wiem nawet czy mi sie w ogole chce z nim na ten temat rozmawiac.... poprostu jestem juz tymi rzeczami zmeczona.... moze mi to nawet jest juz obojetnie ... nie wiem.... my prezerwatyw nie uzywamy i nigdy tez ich u niego nie widzialam odkad jestesmy razem...a tu nagle sie pojawila ,w kortce .... jak wlasnie sobie gdzies poszedl i nie odbieral telefonu twierdzac potem,ze nie slyszal... ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Głowa go góry, napewno w końcu trafisz na kogoś kto Ciebie pokocha a Ty jego. Buziole |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
spokojnie, może to jakaś stara prezerwatywa, którą nosił zanim Ciebie poznał? zapomniał ją wyrzucić czy coś. Długo się spotykacie?
dziwne, że nie spytałaś od razu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wypada mu prezerwatywa na Twoich oczach a Ty udajesz, że nie ma problemu. Później dziwisz się, że faceci robią Cię w balona. Ogarnij się i wyjaśnij tą sprawę już na początku, po co trwać z kimś kto Cię oszukuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapytaj wprost. Związek opiera się między innymi na szczerej rozmowie. Powiedz jemu mniej więcej to, co tutaj napisałaś. I wysłuchaj jego odpowiedzi, argumentów. Sama nie wierzę w takie przypadki: nie używacie gumek, ale on przypadkowo nosi w kieszeni :/ Większość kobiet pomyślałaby podobnie jak Ty, ale dopóki szczerze nie porozmawiacie, nie dowiesz się prawdy (o ile on powie prawdę).
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Romawiac trzeba, a nie udawac ze nie widzisz, a potem świrowac.
Żeby stworzyc fajny związek nie mozna zamiatac problemów pod dywan...
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja też nie mogę zrozumieć dlaczego udałaś, że tego nie zauważyłaś, zamiast z Nim o tym od razu porozmawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
no właśnie dziwi mnie to że Twojemu chłopakowi wypada prezerwatywa a ty udajesz że nie widzisz - źle zrobiłaś , ojjj ja zrobiłabym rewolucje i oczekiwałabym wyjaśnienia. Ale to chyba wiadome nawet jak zdradza to się nie przyzna...rzadko który chłopak to robi... masz pecha po prostu do facetów, ale kiedyś los się odwróci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nie wyciągaj pochopnych wniosków, zanim z nim o tym nie porozmawiasz. Faktycznie, nie wygląda to dobrze, ale może jest jakieś proste wytłumaczenie, np. właśnie to, że jest stara i nosił ją w kieszeni, zanim Cię poznał. Ja bardzo dużo rzeczy noszę w kieszeniach całymi miesiącami i dopiero kiedy wkładam spodnie do pralki, opróżniam kieszenie i dziwię się "o, 50 złotych!"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Bardzo źle, że nie spytałaś od razu. Jeżeli zawsze przemilczasz problemy/niejasne sytuacje to faceci to wykorzystują niestety... Jak najszybciej spytaj się go o co chodzi bo ewidentnie coś jest nie tak i nie udawaj, że nie ma sprawy, bo ludzie tak Cię będą całe życie wykorzystywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Popieram dziewczyny - porozmawiaj z nim i spytaj o co chodzi z tą prezerwatywą.
I druga sprawa. Pamiętam Twoje wątki o poprzednich związkach. I pamiętam też, że te sytuacje zdarzały się całkiem nie dawno. W związku z tym - może za mało rozważnie wybierasz facetów? Za szybko przeskakujesz z jednego związku w drugi? "Żeby tylko ktoś był, żeby uciec przed samotnością"? Odpowiadając na Twoje pytanie: nie, nie wszyscy faceci to sukin****y. Trzeba tylko kierować się dużym rozsądkiem i słuchać swojej intuicji w wyborze "towarzysza życia", a nie przeskakiwać nierozważnie z jednego poważnego związku w drugi, jeszcze bardziej poważny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A może planował namówić cię na seks analny?
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Swoją drogą, Romanaccia, nie obraź się, ale odnoszę wrażenie, że albo twoje życie to telenowela, albo jesteś niezły bajkopisarz.
A najbardziej prawdopodobne jest to,że nie potrafisz dobrac sobie partnera, skaczesz ze związku do związku... może pobądź trochę sama? Bo moim zdaniem twój problem leży głębiej niż w obecnym związku, leży w tobie.Mam wrażenie, że sama nie bardzo wiesz, czego chcesz od życia, że siętak miotasz od jednego do drugiego faceta, że tak jakby od posiadania partnera uzależniasz swoje szczęście. Może się myle, ale takie wrażenie odniosłam po lekturze różnych twoich wątków. Pobądź sama przez jakiś czas, wycisz się, może wyjedź gdzieś samotnie? Zajmij się sobą, swoim hobby,tym, co chcesz robić, zadbaj o siebie. I zastanów się, czego w życiu tak naprawdę pragniesz. A potem to zdobądź ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak mu ta prezerwatywa wypadla ,to az mnie zmrozilo ....
nic nie powiedzialam,bo w pokoju byl z nami jego brat i kolega ,niczego nie zauwazyli bo byli zbyt zajeci gra w playstation,ja nie chcialam sie przy nich odzywac ..... pewnie powiecie,ze moze to jego brata.... prezerwatywa wypadla z jego kurtki,ktora czesto nosi ,wczesniej jej tam na pewno nie bylo ,a ja mam teraz metlik w glowie,nie wiem ale dzis boje sie go nawet o to zapytac....sama nie wiem dlaczego,moze boje sie potwierdzenia tego,ze znowu ktos mnie w balona robi...... niedawno poznalam jego rodzicow ,cala rodzine prawie...... wydawal mi sie osoba .... eh..... to on sie zaangazowal bardziej w ten zwiazek o samego poczatku....wiec co mam teraz myslec.... ![]()
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
daj sobie czas.
Pośpiech jest złym doradcą.
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - jak zauwazylas, autorka skacze ze zwiazku do zwiazku - "trafia" na nieodpowiednich - tyle, ze ja w takie przypadki nie wierze, ona sobie po prostu nieodpowiednich wybiera ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Wiem,ale jesli okaze sie to prawda,to naprawde nigdy,ale to nigdy juz nikomu nie zaufam..... przestalam wierzyc w to,ze sa jeszcze na tym swiecie porzadni faceci..... ,ale ja mam takiego pecha i wybieram zawsze tych najgorszych....
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
moze popelnilam ogromny blad ,ze po zakonczeniu jednego zwiazku odrazu zwiazalam z z kims innym..... sama juz nie wiem,drugi raz z rzedu mi sie to zdarza,moze to kara za to co wydarzylo sie wczesiej z tamtym chlopakiem... ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz pecha, tylko masz takich, jakich sobie wybierasz ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
A przechodzac z jednego zwiazku zaraz w drugi wg mnie zwiekszasz szanse, zeby trafic na kogos zlego.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
przesadzasz. gumki dobrze ze ma , nie znaczy ze uzywa ich za twoimi plecami.
nie tragizuj
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to kara ,taki "zabawny" psikus od losu.... ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- My ich nie uzywamy .... wiec nie wiem co one w jego kurtce robily ....
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.