![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
sukienki na szczególne okazje,koraliki do robienia biżuterii, LBD EDP, i inne!WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
WKRÓTCE ZAPRASZAM DO NOWEGO ![]() Serdecznie zapraszam do mojego wątku! ![]() Zasady: -osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza,a jeśli ktoś ma tyle samo lub więcej to najchętniej w tym samym czasie, -ciuchy wyprane, nie koniecznie wyprasowane, listem poleconym priorytetowym ekonomicznym, zależy jak się umówimy -nie odmieniam się, od razu informuję o wadach chyba że czegoś nie zauważę to z góry przepraszam (najwyżej dopiszę później) -proszę pytac o dokładne wymiarki jeśli ktoś jest zainteresowany -Ty piszesz u mnie, ja u Ciebie i proszę, nie ignorujmy się ![]() -postaram się odpisywac na bieżąco Lista rzeczy, za które chętnie się wymienię: -spódnica dżinsowa rozm 38 -pasek z dziurkami przez całą długośc -rajstopy koronkowe/ażurowe lub kabaretki -bielizna: góra 70D, dół L ewentualnie M, strój kąpielowy -fluid Lirene City Matt (beżowy lub naturalny) -puder sypki transparentny Vipera -torebka wieczorowa np. kopertówka -apaszki, szaliki cienkie,wiosenne -dłuższe spodenki -eyeliner czarny (bez brokatu!!) -kolczyki długie (tylko srebrne ![]() Rzeczy, które zostały wymienione usuwam z wątku całkowicie, lub o tym informuję odpowiednim opisem... Oto ubranka które chcę wymienic: żółte satynowe bolerko rozm 36 (również będzie na 38) lekko zaciągnięty materiał na tasiemce, którą się przewiązuje bolerko (widac na zdjęciu) kurtka Ravel, jasna rozm L, zapinana na zamek i zatrzaski DOKŁADKA 23.06.2010r. kobaltowy staniczek w szachownicę z kokardkami na ramiączkach rozm 75C, stan bdb- krawat damski czarny satynowy na gumeczce, raz założony, stan idealny- NIE MA skarpetki w paseczki, bez uciskowe firmy Cropp, nowe niestety metka oderwana, rozm 35-38- NIE MA karmelowa torebka z zipami kupiona w Dunnes Stores (St. Bernard) 100% eko skóra (niewiem czy oddam ale kusic) krem nawilżający do włosów Lorys Sther "Proteiny z mleka" (bardzo dobre opinie w KWC)- odlewka 50ml lub 100ml (zdjęcie tylko poglądowe ![]() DOKŁADKA 08.07.2010r. elegancki komplet rozm 38, składa się z marynarki, spodni na kant oraz spódnicy, kolor: ciemny szary w jasne szare paseczki, stan idealny (mało używany) Edytowane przez 7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 Czas edycji: 2010-07-17 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: sukienki na szczególne okazje,akcesoria do włosów,kosmetyki, LBD EDP, i inne!
koszulka nocna żółta, koronkowa, z rozcięciami po bokach, rozm uni stringi czarne nowe rozm L z wisienką DOKŁADKA!!! 12.06 nie ma już gumek do włosów i bransoletki w czaszki złota opaska do włosów spinka- motylek z błyszczącymi kamykami- naprawdę piękna, na zdjęciu tego nie widac DOKŁADKA 06.07.2010r. czarna bluzeczka z kopertowym dekoltem i marszczeniami na biuście oraz na szwach z boku- BUTIK rozm M, stan bdb + wymiary: dł ok 58cm, szer od pachy do pachy ok 42cm (przepraszam że wymięta na zdjęciu ![]() czerwona kurteczka/płaszczyk, rozm 38, stan idealny, super na wiosnę/jesień chłodniejsze deszczowe dni ![]() wymiary: dł 84cm, szer od pachy do pachy ok 46cm DOKŁADKA 15.07.2010r. szare sandałki EVENTO rozm. 38, stan bdb (zdarty lekko czubek na jednym buciku) krótka koszula w kratę, rozm S, stan bdb Edytowane przez 7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 Czas edycji: 2010-07-17 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: sukienki na szczególne okazje,koraliki do robienia biżuterii, LBD EDP, i inne!
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1275729891 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275729891 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275729891 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1275730469
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: sukienki na szczególne okazje,koraliki do robienia biżuterii, LBD EDP, i inne!
nie ma już eyelinera i lakieru do paznokci
baza pod cienie Joko Virtual- stan zużycia jak na zdjęciu, użyłam go 3razy data ważn 01.2011r bluzka czarna z nadrukiem i imitacją cwieków, 3 ostatnie cwieki przy dekolcie zapinane na zatrzaski rozm M, z przodu widoczna mała plamka, nie sprało się po paście do zębów... ;-( sztuczna biżuteria: -kolczyki z maryśką- NIE MA, -długie z różowymi koralikami, -zielone motylki (lekko się porysowały w pudełku z biżu), -komplet naszyjnik i kolczyki z czarnymi koralikami DOKŁADKA 21.06.2010r. sweterek cienki w żółto- brązowe paski, rozm z metki L-XL ale jest o wiele mniejszy, ok S-M, lekko zmechacony ale jak się dobrze przyjrzec ![]() wymiary: szer od pachy do pachy ok 39cm, dł ok 53cm, dł rękawa od ramienia ok 54cm spódnica jasny brąz firmy Refree, rozm M wymiary: pas ok 40cmx2, dł ok 31cm bluza biała w ciemne pasy i gwiazdki, rozm z metki T1 to jest ok S-M, stan dobry wymiary: szer od pachy do pachy ok 46cm, dł ok 57cm, dł rękawa od ramienia ok 65cm bluzka czerwona w czarne napisy, rozm uni (ok S-M), lekko sprał się brokacik który był wokół napisów wymiary: szer od pachy do pachy ok 39cm, dł ok 50cm, dł rękawa od ramienia ok 33cm (rękaw do łokcia) Edytowane przez 7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 Czas edycji: 2010-07-17 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za LBD?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cześć znajdziesz cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275729891
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
jak coś to piszcie, ja narazie zmykam i pozdrawiam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
i baze pod cienie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za
eyeliner czarny z brokatem My Secret (użyty ok 5razy, także jest go sporo), baza pod cienie Joko Virtual- stan zużycia jak na zdjęciu, użyłam go 3razy data ważn 01.2011r Little Black Dress EDP 50ml z którego została połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
czarna bluzeczka imprezowa bombka (przy wstawce z koralików widoczne pod światło kilka małych dziurek-wada fabryczna,ale nic się z tym nie dzieje)
coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za strój kąpielowy i koraliki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za dwie pierwsze sukienki i satynową bluzeczkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
żółte satynowe bolerko rozm 36 (również będzie na 38) lekko zaciągnięty materiał na tasiemce, którą się przewiązuje bolerko (widac na zdjęciu)
coś u mnie za nie?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275729891 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275731069
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jak najbardziej mogę oddać ci koszulę
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
Little Black Dress EDP 50ml z którego została połowa
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a co byś mogła oddać za tą sukienkę fioletową?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za Little Black Dress EDP 50ml z którego została połowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hmm jak dorzucisz eyeliner, kolczyki zielone to dam ci jeszcze long z dżetami z tym że long jest w stanie db
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2010-06-05 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie oddam dwóch firmowych setrów za strój i koraliki
możesz wybrać jeden i dobrać ewentualnie coś mniejszego poza wątkiem mam parę kosmetyków z avonu jakbys byla zainteresowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za 2 pierwsze sukienki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic więcej nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może następnym razem się dogadamy jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a mogłabym poprosić wymiary tej sukienki w paszkach / w biuście i pod?
może czarny eyeliner miss porty do tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za litle black dres?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.