|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Private banking - pomocy
Witam,
od miesiąca zastanawiam się nad wyborem tematu pracy magisterskiej. W 99,9 % jestem zdecydowana na private banking na przykładzie bre banku, jednak nie wiem czy podołam zadaniu. Nie pracuję w banku także zapewne dostępność informacji może nie być zaskakująca. Czy jest może na forum osoba, która podjęcia taki temat w swojej edukacyjnej karierze? Chciałabym po prostu wiedzieć czy nie jest to zbyt uciążliwy temat i jak sobie można z nim poradzić. Chętnie przeczytam wszystkie za i przeciw. Pomóżcie
|
|
#2 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Private banking - pomocy
ja bym przed wyborem tematu pracy przeszła się do banku i zapytała, czy są w ogóle szanse na uzyskanie jakichkolwiek informacji. Z tego co się orientuję to o private bankingu za wiele informacji nie dostaniesz, zależy jeszcze co dokładnie chcesz zawrzeć w pracy. Z doświadczenia wiem, że banki niechętnie udzielają informacji osobom "z zewnątrz", wiele osób z mojej grupy seminaryjnej zmieniała temat właśnie przez to, że bank odmówił (a były to banały typu wzór umowy kredytowej czy liczba udzielonych kredytów hipotecznych - nic związanego z danymi osobowymi).
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Private banking - pomocy
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.