![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
narazie skromnie :) clinique3kroki,mazidła,BU ,EDM,YSL
Mam na wymianę kilka rzeczy:
(dokładka str 2) 1.odsypka mleka w proszku , bromelaniny, kwasu migdałowego (mało) 2.cień juniper EDM sampel ok.80% 3.odsypki szarej i rudej miki - kupione w Syrii ![]() 4.DRULA SPF25 , 3 nówki sztuki nieśmigane, ważność do maja. ja nie wykończę, ale dla babeczek dbających o skórę ciała podczas opalania /lub nie "kwaszących się" to optymalna ochrona przed słońcem ,filtr nieoszukany TUTAJ identyczny MOJA WISH +zawsze i wszędzie minerały ![]()
Grudniowy wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post87412851 Edytowane przez Kornka Czas edycji: 2010-06-23 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: narazie skromnie :) clinique3kroki,mazidła,BU ,EDM,YSL
cos u mnie za
YSL Parisienne 30 ml ,zapakowana ,w folii ochronnej na kartoniku. kupiona w perfumerii Quality, mam oryginalną torebeczkę 3.Puma Jamaica 75 ml - zostało ok.37 ml,deodorant |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie aknemycin i d-panthenol, mam mnostwo filtrow poza watkiem:
W probkach: Bioderma AR 30ml, avene creme 15ml, poza tym koncowke emulsji avene - tak z 10ml (opakowanie z pompka) i LRP Anthelios w spray'u : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ja-z-2009r.htm Jesli interesuja Cie tonujace filtry, to tez moge wypisac, co mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 1.3 kroki clinique próbki , 3 zestawy (tj 3x3x1,5ml) typ skóry:2 4.odsypka pudru bambusowego z BU 5.sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base) 8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
7.maść acnemycin, ok. 25% zużyte (z 25 g)
8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii coś u mnie za któreś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może zaintersuje Cię mój podkład EDM ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała YSL
![]() Z Twojej listy mam: filt Bioderma +50 i minerały, może byś sobie coś dobrała? Bardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znjadziesz coś u mnie za 2.YSL Parisienne 30 ml ,zapakowana ,w folii ochronnej na kartoniku. kupiona w perfumerii Quality, mam oryginalną torebeczkę ![]() 3.Puma Jamaica 75 ml - zostało ok.37 ml,deodorant 4.odsypka pudru bambusowego z BU 5.sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
4.odsypka pudru bambusowego z BU 8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii ![]() odpisz proszę u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje woda YSL ,n wymiane mam ( jest kartonik) powyzej 25ml z 30ml Joop Femme + mam jeszcze miniature Lancome Hypnose lub jakas odlewka do ustalenia w nwym atomizerze mam tez 2 wody Gosha Less i Yet po 15 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie to jedynie perfumy by mi się przydały
![]() Poza wątkiem mam jeszcze kaolinowy puder matujący z EDM, duzy z minimalnym ubytkiem (3-4 użycia)
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ewapawliszyn, niestety nie potrzebuję żadnych innych zapachów
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kochana, Biga Olive Fair i glinki już niestety nie mam
![]() ![]() ![]() Za YSL bardzo chętnie oddam filtr, kuferek , minerały + coś jeszcze ![]() Edit: Kurcze, sprawdziłam filtr Biodermy, on ma ważność tylko 9miesięcy od otwarcia O.o tak więc jeszcze jakiś miesiąc, więc głupio mi go oferować... chyba, że i tak go chcesz ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-18 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jestem chetna na
YSL Parisienne 30 ml jakby zwolnila sie rezerwacja i zobaczylabys cos ciekawego u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() pytalas u mnie o LPR - chetna bym byla na odsypke pudru bambusowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że rozbudowałaś wishlistę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ok, super, więc zapraszam na PW, żeby się jakoś na mieście umówić
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
.sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base)
6.maść benzacne, zostało ok. 1/5 8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii ![]() 10.olejek pichtowy - ok 65 % zostało z buteleczki 30ml, oddam pilnie bo tylko do końca marca ma datę ważności. odsypka bambusowego coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
za to , co wymieniłam, mianowicie
sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base) 6.maść benzacne, zostało ok. 1/5 8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii ![]() 10.olejek pichtowy - ok 65 % zostało z buteleczki 30ml, oddam pilnie bo tylko do końca marca ma datę ważności. odsypka bambusowego i może masz jeszcze jakieś ukryte minerałki? Jeśli nie, to chciałabym większą odsypkę kohlu (sprawdź najpierw jak tam po spotkaniu z pudrem) i resztę, i za to oddam torebkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base)
6.maść benzacne, zostało ok. 1/5 8.odsypki kohlu (czarny) kupiony w Syrii ![]() 10.olejek pichtowy - ok 65 % zostało z buteleczki 30ml, oddam pilnie bo tylko do końca marca ma datę ważności. odsypka bambusowego tą 1/3 z 50 ml i tej miki do struny tyle co kohlu, za to moją torebkę. Może być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
4.odsypka pudru bambusowego z BU
5.sample edm- zostało 4/5 pudełeczka - fairly light neutral (semi matte) i fairly light (original glo base) 11.nowiuteńki, nieodkręcany tusz maybelline new york colossal volum'express , kolor GLAM PLUM 2.Korale szklane, długość 46 cm, od stu lat leżą w szafie. cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czekam na odpowiedź na PW i tutaj , czy się zgadzasz na taką wymianę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
mi pasuje, wyślę dzisiaj
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
dokładeczka
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszperałam.
Poszukuję głownie minerałów, zapachów, wody termalnej, peelingów do ciała i brązowych tuszy do rzęs. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie jeszcze raz przejrzałam na spokojnie twój wątek i zainteresował mnie olejek Diaderma i dezodorant Puma Jamaica, wprawdzie u mnie cienia i paletki już nie ma, ale Kaolin jeszcze jest, znalazłabyś coś jeszcze oprócz niego, żeby dokonać wymianki za to co mnie u ciebie w wątku zainteresowało ?
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na ten olejek, tylko teraz pytanie czy ty byś coś za niego u mnie wyszperała?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.