![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ℓℓℓℓℓℓℓℓ autumn wardrobe ℓℓℓℓℓℓℓℓ
* Czarna spódniczka XXs-XS o kroju bombki (zakończona gumką), wysoki stan, z ozdobnym paskiem i klamrą. Kolor intensywnie czarny taki jak na pierwszym zdjęciu, wszystkie pozostale mocno rozjasnione - stąd tez jasne plamy, ktorych oczywiscie w rzeczywistości nie ma. Z tyłu zapinana na zamek. Stan idealny. Jest to pojedynczy model, z tego co mi wiadomo szyty w jakiejs pracowni na zamowienie, stad tylko metka pracowni -look fashion. Oddam ją za cos wyjątkowego, bo nie jest tak, że w ogóle jej nie noszę ![]() Załącznik 3429451 Załącznik 3429452 Załącznik 3429453 * Brązowa spódniczka house w jodełkę, rozmiar XS, idealna na jesień ponieważ to taki grubszy materiał. Dodatkowo można ja dopasowac w pasie zwiazujac pasek i jest wtedy dobra na mniejsze rozmiary. Niestety z tyłu puscil szew, jest to doslownie kwestia jednego przeszycia go maszyna, ktora ja obecnie niestety nie dysponuje, szkoda wiec, zeby sie marnowala u mnie. Zdjecie rozprucia zrobine przy mocnym rozciagnieciu szwow, jak sie ja zalozy to na tyle tego nie widac, jednak nie chcialam, aby ktos mial potem pretensje, ze zatailam jej stan.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-24 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Spodenki w jodełkę z terranovy, materiał grubszy z domieszką wełny. Rozmiar z metki XXS, ale nawet na S wg mnie byłyby ok, szelki odpinane z przodu, zapinane 2stopniowo, idealne na jesień.
Załącznik 3384120 Załącznik 3384121 Załącznik 3384122 Załącznik 3384123 Załącznik 3384124 Załącznik 3384125
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*Pasiasty nietoperz z H&M, materiał ciepły, grubszy, stan bdb, nie znam rozmiaru z metki, ale wiem po sobie, że będzie dobry XXS-S.
Załącznik 3384131 Załącznik 3384132
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* Szary top z Croppa, rozmiar S, ale na mniejsze też będzie ok, odkryte plecy, stan idealny.
Załącznik 3384137 Załącznik 3384138
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
*Sweterek z TOPSHOP, rękawy z guziczkami sięgają przed łokcie, rozmiar XXS-XS, stan bdb.
Załącznik 3384140 Załącznik 3384141 Załącznik 3384142 Załącznik 3384143
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
*Bardzo ładna bluzka w drobne kwiatki, kolor to ogólnie pudrowy róż, wykończona koronką, nie jest ona zszarzała etc...od początku miała taki ciemniejszy kolor, pod biustem ma elastyczną gumkę, z tyłu wiązana, rozmiar to takie XXS-M.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Sweterkowa bluzka Bershka, materiał bardzo elastyczny, XXS-M, jedyne uszkodzenie to malutka dziurka pod kapturem, ale nie widac jej podczas noszenia.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
*Bluza Dorothy Perkins, rozmiar z metki XXL, ale ja nosiłam ją z rozmiarem XXS, po prostu jest wtedy luźna. Stan idealny. Materiał jest dość elastyczny. WYMIARY bez rozciągania: długość - 60cm rękaw od pachy - 46cm w biuście - 50cm *2
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*Bardotka firmy Triumph, rozmiar 75A, ale wypada na trochę większy wg mnie. Stan idealny - nigdy nie była używana. Dałam za nią sporo, więc oczekuję czegoś o podobnej wartości w zamian.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
*Tunika firmy Fishbone/New Yorker, stan idealny, założona raz, kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu, rozmiar z metki L, ale ja noszę XS i do leginsów idealnie się nadawała. Trochę za nią powybrzydzam ;D
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
*Czerwona ołówkowa spódnica w pepitkę z podwyższonym stanem, rozmiar XS, z tyłu zapinana na zamek, ładnie się dopasowuje, solidnie wykonana, od spodu poszewka, stan bdb.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
*Mgiełka floral, kolory w rzeczywistości bardziej intensywne, z metki to L, ale na S-M spokojnie będzie dobra, z przodu ma falbanki układające się w żabot, mam z wymiany ale okazała się za duża, stan idealny. Jest to taka bardziej narzutka, zawiązywana z przodu.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
*Szaro-srebrne leginsy, z lekko pluszowego materiału, wyglądają przez to jak marmurki, rozmiar z metki L, ale będą dobre także na S i M, mają w pasie gumkę, stan idealny.
Załącznik 3384246 Załącznik 3384247 Załącznik 3384248
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
*Rurki firmy Denim Co, rozmiar 36, stan idealny, mają tylko fabryczne uszkodzenie w postaci zdartego guzika, ale w razie wymiany mogę wysłać je wraz z jakimś innym guzikiem. WYMIARY: długość od pasa - 100cm w pasie - 33cm*2 stan z przodu ( z tyłu wyższe) - 20cm
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-03 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
* Bombeczka w marynarskim stylu, stan idealny. W pasie ma wszyte gumki, dlatego bardzo ładnie się dopasowuje, XXS-S/M. Pochodzi z Tajdlanii, dużo za nią dałam, bo jest hand made.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-23 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za niebieski sweterek i rurki czarne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.