![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, OPI, Inglot, Rimmel, CliniqueWątek zakładam w związku z pozbywaniem się nadmiaru kosmetyków. Wszystkie były używane 1-4 razy, na próbę. WISH:. -Amor Amor Tentation -Flowerbomb -róże Bourjois -kosmetyki Benefit -pędzel do różu WYMIENIĘ:
![]() DOKŁADKA:
![]() DOKŁADKA 2 *Maybelline, Define-A-Lash Volume Mascara. Użyta 2 razy, kupiona 2 tygodnie temu *Clinique, Lash Power Mascara, kupiona miesiąc temu, użyta 6-7 razy *Inglot, róż do policzków nr 72, zużycie ok 15% *L'Occitane, Eau Fraiche Citrus Verbena Summer Fragrance, 20 ml, zużycie ok. 35-40% *Lolita Lempicka, EDT, 30 ml, zużycie ok. 10% *DKNY, Red Delicious, 30 ml, zużycie minimalne *L'oreal ProfessionelVolume Expand, Szampon do włosów cienkich i delikatnych, buteleczka 100 ml, zużycie ok 20-30% Mam kilka rzeczy poza wątkiem ![]() UWAGA: W dniach 28.04-05.05 jestem poza domem, wszystkie sprawy związane z wymianami będę załatwiać po powrocie ![]() Pozdrawiam z Saragossy ![]() ![]() Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-04-28 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, Rimmel, Clinique
Maybelline, Dream Satin liquid, kolor Ivory 010. Użyty maksymalnie 2 razy.
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
# Maybelline, Dream Satin liquid, kolor Ivory 010. Użyty maksymalnie 2 razy. # Maybelline, Pure.Powder Mineral, kolor Vanilla Rose 04. Brak pędzla Kabuki. Zużycie minimalne. # Lancome, podkład Teint Idole Ultra, kolor 03, Beige diaphane. Próbka 5ml. Nigdy nie używany. # Hugo Boss, Hugo XX EDT, próbka 6ml, aplikator w formie kulki. Zużyte ok. 10%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Maybelline, Pure.Powder Mineral, kolor Vanilla Rose 04. Brak pędzla Kabuki. Zużycie minimalne.
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JESTEM ONA
|
Zetuzetia
![]() Interesuja mnie te kosmetyki:
Chanel No5, Givenchy Hot Couture, GF Ferre Gieffeffe, Gres Caline, Prada Infusion D`Yris i sporo próbek lub też w oryginalnych flakonikach: A.Puig Barbie Pink A. Banderas Sprit Woman Daj znac czy jesteś zainteresowana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Gres Caline jest delikatna, Hot Couture malinowe cudo , Gieffeffe jest kwiatowe- dosc intensywne lecz nie cieżkie, jedynie cieżkie są Chanel. Barbie bardzo delikatne, łagodne nieinwazyjne dla otoczenia. Próbki: Clinique Simply, R cedre Blue, JdPozo Helloween,J`amie la Perle, na tescik moge odpsikac malutko Rose Kashminie. próbki to rózne poj. od ok. 0,5 ml do 1,5-2ml. Odlewki ok.tez róznie od ok. 3ml do 10 ml. Ew. mam też Oriflame Dancing Lady 50 ml bez kilku ml. naprawdę śliczna woda troszkę cytrusów czuc ,a później jest bardzo przyjemnie ![]() ![]() Mozesz odpowiadac u siebie w wątku ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-02-14 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie w takim razie:
Givenchy, Prada, Clinique, Gres Caline, JdPozo Helloween. Które z nich możesz wymienić za te trzy kosmetyki o których pisałam? Mogę Ci ewentualnie w formie 'gratisu' dorzucić którąś z kredek, cień albo jakiś lakier Inglota, jeżeli byłabyś zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: AA, podkład rozświetlający, kolor 1, kość słoniowa. Użyty 2-3 razy. Maybelline, Dream Satin liquid, kolor Ivory 010. Użyty maksymalnie 2 razy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dwa sample edm za maybelline? one są takie malutkie po 5 ml tylko, żebyś nie była stratna na wymiance, lakierów ciemnych zwłasza nie używam raczej ew. fioletowy cień przygarnę.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
JESTEM ONA
|
Gres Caline jest ok. 9-10 ml, HC Givenchy ok. 2ml, Simply ponad 1ml,
JdP H. ok. 0,5ml. Prade brałam pod uwagę , gdyby był podkład ![]() J`amie tez jest łagodny i dołożę jeszcze Noa Cacharel i Chanel Chance- oba sa piekne do przetestowania. Sama tez nie lubie mocnych i ciezkich zapachów. Dołoże jeszcze Cedre in Blue. ![]() Ale , że mam malutkie dziecko, nie uzywam teraz różnych zapachów. Raczej jeden ![]() Czy tak byłoby dobrze, żebys nie była stratna? ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zaplątałam się trochę
![]() ja wysyłam Ci Maybelline, Pure.Powder Mineral, kolor Vanilla Rose 04. Brak pędzla Kabuki. Zużycie minimalne. AA, podkład rozświetlający, kolor 1, kość słoniowa. Użyty 2-3 razy. Lancome, podkład Teint Idole Ultra, kolor 03, Beige diaphane. Próbka 5ml. Nigdy nie używany, a Ty mi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sam juicy tube jest wart 2 razy tyle co podkład więc odpada. to trochę za dużo.
za podkład mogę Ci oddać sample + którąś z kredek + coś jeszcze ewentualnie
![]() |
![]() |
#12 | |
JESTEM ONA
|
Jesli wszystkie Twoje kosmetyki maja aktualna date ważności , to ja wszystkie wymienione zapachy moge wysłac. Poza Pradą.
edit: Będę później- musze wykapac i położyc dziecko spac. ![]() Cytat:
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-02-14 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic nie szkodzi, trzeba znajdywać najkorzystniejsze oferty
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
_kapryska_, w związku z tym, że wymiana z beatą nie doszła do skutku, mogę wysłać Ci również podkład Maybelline
![]() co do ważności: AA- do 05/2010 oba Maybelliny wyprodukowano w 2008, kupiłam je około lipca poprzedniego roku. Oba były przechowywane w zamkniętym, ciemnym miejscu bez dostępu wilgoci. próbka Lancome była w zestawie z tuszem, który kupiłam około kwietnia poprzedniego roku. edit: naklejka z tyłu podkładu Maybellina jest lekko starta, ze względu na 'ocieranie się' o inne kosmetyki. reszta w bdb stanie. Mogę wysłać Ci ewentualnie zdjęcia. edit2: przepraszam za jakość zdjęć, ale tata zabrał aparat i musiałam się męczyć telefonem ![]() Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-02-14 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos za Maybelline, Dream Satin liquid
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- mogę CI dac także próbki oryginalne nowe Ferre (2 sztuki), DKNY Zielone Jabłuszko, oraz jeszcze kilka innych co nie bede uzywala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Lancome, podkład Teint Idole Ultra, kolor 03, Beige diaphane. Próbka 5ml. Nigdy nie używany.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Maybelline, Dream Satin liquid, kolor Ivory 010. Użyty maksymalnie 2 razy.
Maybelline, Pure.Powder Mineral, kolor Vanilla Rose 04. Brak pędzla Kabuki. Zużycie minimalne. Lancome, podkład Teint Idole Ultra, kolor 03, Beige diaphane. Próbka 5ml. Nigdy nie używany. Hugo Boss, Hugo XX EDT, próbka 6ml, aplikator w formie kulki. Zużyte ok. 10%. coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Maybelline, Dream Satin liquid, kolor Ivory 010 - coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
próbkę chętnie zrobię, ale niedużą, bo została mi już końcówka... a co do tego byś chciała? miniaturę chętnie przyjmę
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dream Satin liquid
czy to jest jasny kolor? Jestem naprawde blada i szukam jasniutkich podkladow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no więc na pewno próbka Baby Doll i próbka Chanel, tak? z próbek świeżych zapachów mogę Ci jeszcze zaproponować Green Tea i Fragonard Etoile, a jeśli może być coś słodszego to Ibiza Hippie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
która to weersja cieni l'oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
JESTEM ONA
|
Zetuzetia
![]() Wczoraj niestety nie mogłam już tutaj byc,( choc zrobiłam zdjęcie ) przepraszam za brak odzewu. ![]() Odnośnie kosmetyków: daty ważności zmieniają troszkę postac wymiany, ponieważ mam kilka otwartych podkładów i nie będę w stanie ich zuzyc przed upływem terminu. Stąd drobna korekta: chciałabym tylko puder i podkład Lancome. A ew. malutka próbkę ( jesli masz w co wlac) podkładu AA i Satin. Co Ty na to ? ![]() edit:A cienie L`oreal jakie mają kolory? I moze jeszcze kredka Gosh zainteresowałaby mnie ![]() I jeszcze - czy mi sie wydaje, czy pudru jest tak malutko? ![]() Cytat:
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-02-15 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() Co do pudru- pojemniczek składa się z dwóch części przedzielonych 'plytką' z otworkami. To co widać na zdjęciu, to puder, który przesypal się ze spodniej części. Niżej jest go dużo wiecej. Nie potrafię sprecyzowac koloru cieni, niedługo wstawie zdjęcia ![]() do brwi- brazowy cień, taka mleczna czekolada. 2 do powiek- jeden coś w rodzaju gorzkiej czekolady, drugi delikatny brąz/brudny róż. Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-02-15 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
JESTEM ONA
|
Oj, to cienie będa za ciemne. Tak więc na pewno puder i mini podkład oraz kredka.
Jeśli tak Tobie pasuje , to mnie też. ![]() edit: przyznam, że kusi mnie ten Satin , by go wypróbowac ![]() Cytat:
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-02-15 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
na tych 'accordach' powinno chyba pisać czy są dla blondynek/brunetek/szatynek
![]() A ew. znalazłabyś coś u mnie za cienie? [i ew. podkład maybelline , jeśli jeszcze został] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
JESTEM ONA
|
![]() ![]() Zapraszam w takim razie na PW w celu wymiany adresów. Aha- w myśl zasady, jako 'świeżynkę' na targowisku poproszę Ciebie o wysłanie kosmetyków jako pierwszą , dla mnie wystarczy przesyłka/paczka polecona ekonomiczna ( nie musi byc priorytet). Kosmetyki dodatkowo zabezpieczone w folie bąbelkową ( poza kopertą bąbelkową ). To w celu bezpieczeństwa dotarcia ich w całości . Ze swej strony obiecuję wysłac próbki, gdy tylko dostanę przysłkę , zgodną z ustaleniami. Czy zgadzasz się na powyższe? ![]() ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-02-15 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.