![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
U Słonika: The Body Shop, Tołpa, Oriflame i inne :)
NIEAKTUALNE
Serdecznie witam w nowym wątku ![]() Zasady: 1. Osoby z liczbą przekupek poniżej 10 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze 2. Odpisuję tylko w wątku, w którym zaczęła się rozmowa - nie śledzę Waszych wątków 3. Bardzo proszę o precyzowanie czym jesteście zainteresowane - łatwiej mi wtedy szukać ![]() 4. Proszę również o sprawdzanie dat ważności swoich kosmetyków przed finalizacją wymiany 5. Niektóre kosmetyki wystawiam na aukcji, także z góry PRZEPRASZAM, jeśli jakaś rzecz zniknie nagle z wątku, nawet w trakcie negocjacji 6. Jeśli jestem w trakcie negocjacji, a inna Wizażanka zaproponuje mi coś bardziej atrakcyjnego - mam prawo się wycofać i nie rób mi z tego powodu wyrzutów. To chyba oczywiste, że każda z nas chce się wymienić jak najkorzystniej ![]() Rezerwacje będę zaznaczać na kolor pomarańczowy. Niektóre kosmetyki wymienię tylko i wyłącznie za rzeczy z listy 'szukam': http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16972374 a niektóre wymienię za coś, co po prostu wpadnie mi w oko, inne za drobiazg - proszę pytać ![]() Kolejna dokładka: ++ Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml ++ Gliss Kur - Asia Straight - Krem prostujący anti frizz effect (nie ma go chyba w kwc) - około 85-90% ze 100 ml ++ Lancome - Poudre majeur excellence - Beige naturel 10g- Matujący puder prasowany, zużycie trudno ocenić, ale nie widać dna puderniczki - może jakieś 30%? Kod - z tego, co udało mi się odczytać to X058, ale datecalculator wykazuje błąd? Brak gąbeczki, puderniczka w kiepskim stanie - cała porysowana ++ Podkład mineralny Bare Escentuals odcień Medium, z 2 g pozostało może z 80%? ++ Oriflame Beach Fun - EDT 30 ml folia, piękny, owocowy zapach w sam raz na lato Dokładka: ++ Avon - Spotlight - trochę ponad połowa z 50 ml ++ Oriflame - Krem do ciała ENIGMA, nowy ++ Gehwol - lawendowa sól do stóp - rewelacyjna! mogę srobić sporą odsypkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...pieli-stop.htm ++ L'oreal - Nutrilift - Mleczko przeciw wysuszaniu skóry - Ujędrnianie i modelowanie 250 ml- nowe ++ Demeter - Sugar Cane - ciut mniej niż 1/3 z 120 ml ++ Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe ++ Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masażu ciała - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...sazu-ciala.htm ++ Yves Rocher - 2 jeżynowe kostki do kąpieli ++ Próbeczka - Escada - Margaretha Ley - nowa ++ Isis Pharma - Teen derm k - krem na wypryski - jakieś 5 góra 10 ml z 30 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...radzikowej.htm Dokładka: ++ Clinique - High impact mascara - 01 black - czarny, pełnowymiarowy 8 g, zostało ok. 6g ++ The Body Shop - Satsuma body lotion - mandarynkowy balsam do ciała - zostało około 40-50 % ++L'oreal True Match - rozświetlacz w płynie Bronze Glow - odcień light bronze ++ Neutrogena - Scrub do stóp - raz użyty ++ Clarins - żel do demakijażu - pure melt cleansing gel with marula oil - miniatura 20 ml, zostało ok. 10 ml ++ Sisley - hydra-global - krem nawilżający do twarzy, miniaturka 5 ml, zostały około 2 ml (trzeba rozciąć tubkę) ++ Sisley - balsam po opalaniu - after-sun care, tan extender, saszetka 10 ml, nowa ++ próbki zapachów: Guerlain - Insolence EDT 1 ml, atomizer, nie wiem ile zostało, fiolka nieprzejrzysta, ale na pewno połowa Guerlain Shalimar EDP z 1,2 ml został 1 ml Dokładka: ++ Eucerin - Łagodzące mleczko oczyszczające - nowe ++ Gosh Effect Powder - Sypki cień do powiek PURPLE RAIN, ubytek minimalny Próbki zapachów: -Czech&Speake - Neroli - 1 ml minimalny ubytek -Fragonard - Eau du bonheur - chusteczka zapachowa 2 ml, nowa, fabrycznie zapakowana - Iceberg EDT, ok. 1 ml - atomizer - Masaki - Masaki EDP - 1 ml, ubytek minimalny - Kenneth Cole - Black 1/1.5 ml ZAPACHY: ++ Calvin Klein Euphoria Blossom, pierwotnie 15 ml, zostało jakieś 70-80% ++ Oriflame - FIRE 30 ml nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-11...e-Fire-EDT.htm ++ E. Arden - Splendor - mogę rozważyć oddanie całej flaszki (ok. 110/125 ml) za coś z wish ++ Lalique - Amethyst - odlewka, ilość do uzgodnienia ++ Esprit Celebration - 50 ml, tester, nowy, bez paru psiknięć ODLEWKI: + Miss Dior Cherrie 4/5 ml + Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml + E. Arden - Splendor - ilość do uzgodnienia + Esprit - Celebration - jw. Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-07-01 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U Słonika: The Body Shop, Tołpa, Oriflame i inne :)
Pielęgnacja:
Włosy: ++ Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 50% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D002530 - raczej wymiana w Poznaniu, bo ciężka jest ![]() ++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Odżywka w sprayu nadająca gęstość, miękkość i połysk włosom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Kerastase Bain Volumactive - szampon miniaturka, 30 ml, zostało 80% Ciało: ++ Perfumowany żel pod prysznic Celine Dion Sensational 200 ml, nowy ++ Avon – Trilaser na cellulit – użyłam raz na oba uda, tak więc na pewno jest go ponad 90% z 150 ml - protka ++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - Żel pod prysznic ++ Oriflame - Delight - krem do ciała, nowy ++ Luksja - grejpfrutowy balsam do ciała - nowy ++ Dove - Supreme silk lotion - rozświetlający balsam do ciała, pozostało 90 % z 250 ml ++ Oriflame – Krem do ciała Giordani White Gold– zostało koło 90 % ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu - krem pod prysznic 200 ml ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini - ubytek minimalny Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
Cienie: ++ Odsypki cieni MAC - niestety nie znam nazw kolorów - chętnie za inne odsypki ++ Bell - Cień do powiek w musie, srebrny, odcień 120, tester, nowy, widoczne delikatne 'pękniecie' w musie, które w niczym nie przeszkadza, może być po terminie, ale daty brak ++Bell – Cień do powiek w musie, róż ze złotymi drobinkami, nr 130 tester, minimalnie używany, jw. ++ Mary Kay - pojedyńczy cień do powiek Cranberry Ice – minimalny ubytek ++ Mary Kay - pojedyńczy cień do powiek Heather Rose – tu ubytek ciut większy, ale nadal niewielki ![]() ++ Oriflame - Pojedyńczy cień do powiek Essentials https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...Essentials.htm posiadam kolory: Zielony - raz maźnięty, EX04/10 Fiolet - minimalny ubytek 03/10 ++ Astor – pojedyńczy 515 Pink Diva – niewielkie zużycie, widac jeszcze wytłoczenia, możliwe, że przeterminowany ++ Oriflame - żel upiększający brwi dla blondynek, użyty z 3 razy, otwarty w lutym Paznokcie: ++ Inglot – Lakier nr 177 – ciemny fiolet, z połyskującymi drobinkami, ubytek 25% ++ Inglot – Lakier nr 184– bordo, ubytek ok. 30 % ++ Oriflame - Beauty, Urban Twilight - ciemny róż, ubytek około 30% Usta: ++ Oriflame - Pomadka Visions - oddam za drobiazg ++ Oriflame - Pomadka Hypnotic Kiss, Magenta Frost, piękna, intensywna fuksja, użyta parę razy ++ Oriflame - Power Shine - Charming Mauve - nowa ++ Oriflame - Błyszczyk Vibes, Funky, nowy Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Inne:
++ MK Cafe Premium - Kawa drobno mielona, opakowanie 80 g ++ Oriflame Giordani Gold - zestaw do manicure - nowy, zafoliowany ++ Oriflame - Royal Velvet - Kosmetyczka/kuferek, nowa w folii 18 x 12 x 11 cm ++ Świeczki - pomarańczowa z wzorem IKEA - pomarańczowa - zielona róża (brak zdjęcia, mogę zrobić na życzenie) Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA:
(wkrótce dokładka, bo uzbierałam jej za dużo ![]() ++ Yves rocher - Bransoletka, nowa ++ Oriflame - Klipsy Szósty Zmysł - nowe, nie zawierają niklu Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-03-04 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
++ Essence - Sun Club - Bronzing glow - spray brązujący do ciała - zostało około połowy, wydaje mi się, że więcej ++ Eveline - Slim extreme 3d - Termoaktywne serum wyszczuplające, raz użyte ++ Essence - Eyeliner czarny - tusz do kresek, użyty raz, robi równą kreskę, ale nie kruczoczarną! - za drobiazg ++ Oriflame - Kuferek na kosmetyki - nowy - będę marudna ++ Ravensburger - Labirynt ++ Oriflame - Giordani Man - Woda toaletowa 75 ml + kulka, woda zafoliowana, piękny i elegancki męski zapach ++ Sephora - kredka liner electro - electro choc, użyta parę razy, jeszcze nie strugana D&G Light Blue - z 1,5 ml został 1 ml ++ Nivea - olejek pod prysznic pearl beauty - nowy ++ Oriflame - Zestaw Dare to dream - zafoliowany - intensywna kredka do powiek - czarna - tusz do rzęs revelation - black - balsam do ust spa therapy ++ Oriflame - Giordani Gold Shine, nowe, folia - Sonia Rykiel EDT - jakieś 0.9 / 1.5 ml ++ EVELINE Slim Extreme - Peeling - masaż pod prysznic, użyty raz na całe ciało ++ La Roche Posay - Lipikar 125 ml - mleczko do ciała, nowe, kartonik trochę sfatygowany ++ Tołpa - Peeling borowinowy do ciała, nowy ++ Max Factor - Tusz Lash Extension, czarny, nowy ++ DKNY - Be delicious - miniatura 7 ml z kartonikiem, nowa ++ Cacharel - Noa - miniatura 7 ml z kartonikiem, nowa ++ Oriflame - Diamond Musk, 50 ml, folia ++ Beckham - Intimately Night 30 ml nowe, folia ++ Oriflame - Delight 50 ml - nowa ++ Oriflame - Dancing Lady 50 ml - nowa ++ Oriflame - Giordani White Gold - EDP 30 ml z atomizerem - nowa ++ Kenneth Cole - Black - odlewka, ilość do uzgodnienia Demeter - Graham Cracker EDC 30 ml spray ++ Lalique - Amethyst - dekant - pozostało ok. 7/10 ml + Kenneth Cole - Black 8/15 ml - tylko za zapach z wish + Marc Jacobs - Cotton - jw. - protka + Demeter - Sugar Cane - mogę zrobić większą próbkę ++ The Body Shop - Masło do ciała Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz maźnięte ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy, niezafoliowany ++ The Body Shop - Jagodowe masło do ciała 200 ml, folia ++ YR - Lawendowy krem do stóp - zostało około 70% ++ Durex Play - Pina Colada - ubytek minimalny ++ Tołpa - Kuracja antycellulitowa na noc - nowa ++ Tołpa - Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące, nowe, bez kartonika ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Żel pod prysznic Kylie Minogue - Showtime ++ Avon- Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 70 % ++ Oriflame - Krem do stóp z cynamonem - nowy ++ Oriflame - Swedish spa - Żel wyszczuplający - nowy - krem do ciała 150 ml ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml - now ++ C-THRU - Perfumowany balsam do ciała Aqua Marine, 75 ml, nowy ++ Naturalne mydło miodowe z płatkami owsianymi++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy ++ The Body Shop - Olejek do twarzy z vit E nowy ++ Oriflame - Royal Velvet - Krem na noc, nowy ++ Avon - Rejuvenate - krem pod oczy na dzień i noc 2 x 10ml, nowy, zafoliowany ++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy ++ Oriflame - Fluid nawilżający Hydra Energy, nowy ++ Maska aloesowa L'biotica - naturalny peeling ++ Glinka zielona w proszku - do rozrabiania z wodą ++ The Body Shop - Shimmer Cubes - kosteczki nie należały do jednej paletki, są z 'rozbiórki' ++ Casuelle - Cień sypki o pięknym, brzoskwiniowym odcieniu - ubytek minimalny, posiada aplikator (w nakrętce) i kartonik ++ Nouba Spicegold - fioletowy cień sypki, 152, niewielki ubytek ++ L'oreal - Color appeal Platinum - 153 metal plum, niewielki ubytek ++ Oriflame- Podkręcający tusz do rzęs PowerCurl, czarny, nowy++ Federico Mahora - błyszczyk do ust, różowy, z aplikatorem, raz maźnięty (ostatnie zdjęcie) ++ Hershey’s – Buble Yum lib balm – original – raz maźnięty ++ Smackers - Red Raspberry - raz maźnięty ++ Essence - AOH, ubytek niewielki, jeszcze widoczne wytłoczone wzory Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-05-31 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za bransoletke, swieczki, kuferek oriflame, odlewke dior cherrie, victorie beckham ciemna, cienie mac i nouba, ktorys z balsamow jagodowy albo brazil i lakiery inglota?? jestem w stanie poszukac czegos poza watkiem.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos u mnie za
++ Inglot – Lakiet nr 177 – ciemny fiolet, z połyskującymi drobinkami, ubytek 25% ++ Inglot – Lakiet nr 184– bordo, ubytek ok. 30 % ++ Oriflame - Beauty, Urban Twilight - ciemny róż, ubytek około 30%. świeczki, ++ The Body Shop - Masło do ciała Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz maźnięte ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19...Body-Scrub.htm ++ The Body Shop - Jagodowe masło do ciała 200 ml, folia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pytałam w poprzednim Twoim watku,ale nie dostałam odpowiedzi,więc przypomnę się jeszcze w tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Słoniku,
interesuje mnie to: ++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy ++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oriflame - Diamond Musk, 50 ml, folia
Coś u mnie? Zapraszam do wszystkich wątków
![]() |
#13 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za?
++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - Żel pod prysznic ++ Naturalne mydło miodowe z płatkami owsianymi https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407927
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2010-03-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za: Tołpa - Kuracja antycellulitowa na noc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
++ The Body Shop - Masło do ciała Black Velvet Apricot - morelowe, 50 ml, raz maźnięte
jaki toz apach?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Słoniku , moze cos u mnie za;
Biodermę Sensibio i Body shop, kostki ? ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-03-04 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za te rzeczy????
++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Odżywka w sprayu nadająca gęstość, miękkość i połysk włosom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Kerastase Bain Volumactive - szampon miniaturka, 30 ml, zostało 80% ++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml ++ Naturalne mydło miodowe z płatkami owsianymi ++ Świeczki - pomarańczowa z wzorem IKEA - pomarańczowa - zielona róża (brak zdjęcia, mogę zrobić na życzenie) sporo tego ale może jakiś ciuszek ci się spodoba ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cosik u mnie za:
++ The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19...Body-Scrub.htm Zapraszam ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za :
Beckham - Intimately Night 30 ml nowe, folia ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy Dove - Balsam do ciała 250 ml - nowy Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa przejrzyj wszystkie wątki.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-03-04 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
The Body Shop - Brazil Nut Body Scrub 200 ml, nowy
Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za micel Biodermy lub/i masło jagodowe TBS, ew. scrub TBS?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post17579207 po za wątkiem mam pędzle EDM. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Może tym razem znajdziesz coś za zestaw manicure?
![]()
![]() |
#25 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za diamond musk i/lub dancing lady i/lub mydlo miodowe w platkami i/lub kuferek zielony i/lub swieczki ?
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za
++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy ? ![]() Odp. proszę w moim wątku.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.