|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szampon Schauma data ważności
Witam! Czy któraś z Szanownych Forumowiczek orientuje się w jaki sposób podawane są terminy przydatności na szamponach Schauma Szwarzkopf? Skuszona pochlebnymi opiniami kupiłam szampon Schauma Olejek Intensywnie Pielęgnujący, na spodzie produktu znalazłam wytłoczoną datę(?) "04/10". Na opakowaniu nie doszukałam się informacji czy jest to data ważności czy data produkcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon Schauma data ważności
a wiesz to dosc ciekawe, bo ja kupiłam jakis czas temu schaume i na dole jest wytłoczone 02/08. Obok kodu kreskowego jest taki znaczek otwartego pudełka z12, co znaczy, ze nalezy zuzyc w ciagu 12 miesiecy od otwarcia.. no ale faktycznie zadnych innych oznaczen nie ma.. jest jeszcze długi numer seryjny powyzje kodu kreskowego, co mogłoby znaczyc, ze na dole to powinna byc data produkcji.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szampon Schauma data ważności
u mnie z kolei na spodzie jest 04/03, a jest to schauma z nowej serii wieksza objetosc, ktora dopiero co weszla na polski rynek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.