![]() |
#1 |
BAN stały
|
t-shirt "siostry syjamskie" z restyle.pl![]() Mam na wymianę białą koszulkę "siostry syjamskie" ze sklepu internetowego restyle.pl Rozmiar S (obwód w klatce piersiowej: 84 cm, długość: 55 cm, dł. rękawka: 16 cm). Koszulka jest zupełnie nowa - przez własną głupotę zamówiłam za małą i zapomniałam ją w ciągu 10 dni odesłać ![]() Chciałabym ją wymienić najchętniej na jakiś przydatny kosmetyk. Raczej nie interesują mnie ubrania. Jeśli zadajecie pytanie w tym wątku, ja również odpowiadam w tym wątku. Oto wishlista ![]() - odlewki, używki perfum - minerały EDM (jasne podkłady) - pędzel do minerałów - róże, rozświetlacze - lakier do paznokci (szarości, przygaszone fiolety, granat, malina, greige) - odżywki do włosów - odżywki do paznokci - woda termalna Avene - produkty z BU: hydrolaty, pudry - transparentny puder matujący - nowe japonki, rozmiar 41 Przy okazji - mam również na wymianę róż Bourjois w odcieniu lilas d'or (33) z kolekcji vintage, ubytek znikomy. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-08-13 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: t-shirt "siostry syjamskie" z restyle.pl
może u mnie cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za roz?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie???
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
[1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;20569050]wymiana?[/QUOTE]
Cytat:
![]() U Ciebie interesowałby mnie hydrolat oczarowy, ale po pierwsze nie odlewka, tylko jak najwięcej, a po drugie, to jednak za mało za róż ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za koszulke i róż???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie róż ^^ znajdziesz coś u mnie? proszę odpisz u mnie ^^
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.