![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymianka! Zapraszam! XS/S/MZAMYKAM WATEK, wszelkie wymianki sa dalej aktualne, a wiec prosze o wypowiedzi w nowym watku badz pw ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post22036360 NOWE RZECZY - 04.09 Hi Dziewczyny! Zapraszam do mojej pierwszej wymianki ![]() Prosze odpisywac u mnie, nawet jesli niczego nie znalazlas. Rzeczy wysyłam wyprane, raczej nie prasuje. Kurtki, płaszcze itp. oddaje przed wysylka do czyszczenia. O wszelkich defektach informuje i wysylam zdjecia, w razie pytan po prostu napisz ![]() Gdybym nie odpisala... po prostu przypomnij mi. Bluzki, tuniki, koszule etc. - post 1; 4; 9; Spodnie, szorty - post 2 Spodnice, sukienki - post 4 Swetry, bolerka, kamizelki - post 9 Kurtki - post 10 Buty - post 17 Torebki - post 19 Bielizna, stroje kapielowe - post 23 Szary - brak danej rzeczy Niebieski - nowa dokładka 04.09 Bluzki, tuniki, koszule etc. 1. Tunika czarna w białe koła (Orsay rozm. S) 2. Lekki czarny golfik, troszke przeswituje i nie jest obcisly (Bershka, rozm. S) 3. Tunika z cekinami (H&M rozm. S) 4. Różowy nietoperz (OXYD, rozm. S) 5. Szara bluzka (Cubus, rozm. M) ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 --------- Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-13 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka! Zapraszam! XS/S/M
9. Szary nietoperz (Orsay, rozm. XS/S) 10. Żółta koszula (Japan style, rozm. L) 11. Czarna bluzka (Bershka, rozm. M) 12. Czarna bluzka z falbankami (New Yorker, rozm. M) zamienie sie tylko na cos fajnego ew. na mniejszy rozmiar. kolor raczej bialy/czarny/pudrowy Spodnie, szorty 1. Granatowe/czarne szwedy z dopinanymi szelkami (Orsay rozm. 34) 2. Oliwkowe szorty (Stradivarius rozm. 36) 3. Jeans'owe dzwony (Fishbone rozm. 27) Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-04 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Spodnice, sukienki
1. Biała spódnica (Vero Moda rozm. 36) 2. Czarna sukienka (Orsay rozm. 36) 3. Sukienka Japan style - bezowa (rozm. 7 wg metki) 4. Jeans'owa mini (H&M, rozm. 38) 5. Sukienka bezowa z apaszka (Japan style, rozm. S) Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-11 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
3. Tunika z cekinami (H&M rozm. S) i sukienke japan ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
3. Tunika z cekinami (H&M rozm. S)
coś za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
13. Czarna bluzka (Camaieu, rozm. S)
14. Szara tunika (jennifer taylor, rozm. M) jest bez paseczka Swetry, bolerka, kamizelki 1. Czarna kamizelka (C&A rozm. XS) niestety brak 4 guziczka, chwilowo dodalam taki duzy 2. Szare bolerko (w jakims sklepie w Londynie kupiony rozm. M/L, wychodzi dosyc mniejszy) 5. Wielki szary sweter (C&A, rozm. S) 6. Czarny żakiet (H&M, rozm. 36) jedynie za marynarke boyfriend look Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-11 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kurtki
1. Brazowa kurtka, militarny look (no name, rozm. M) 2. Czerwony płaszcz (H&M, rozm. 38) jedynie za cos super albo pare rzeczy - Kiniaa92a 3. Czarna kurteczka (Bershka, rozm. S) jeszcze nie wiem czy wymienie 4. Czarna kurtka puchowa (Troll, rozm. S) mozna rekawy odpiac i uzywac jako kamizelke Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-08 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Coś za oliwkowe szorty albo szarawy sweterek orsay?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463832 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może cos za 4. Biała bokserka z granatowym haftem (Orsay rozm. M)
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za tą sukienkę?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1283369863
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Buty
1. Czarne oxfordy (New Look, rozm. 38, skóra) 2. Czarne peep-toe (no name, rozm. 40, eko skorka) 3. Czarne saszki (Deichmann, rozm 39) 4. Czarne a'la saszki (Deichmann, rozm 39) 5. Brazowe kozaki z futerkiem (Deichmann, rozm. 40) 6. Karmelowe a'la kowbojki (Deichmann, rozm. 40) jedynie za cos super 7. Czarne szpilki (Lasocki, rozm. 40) jedynie za cos super Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-04 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za 3. Tunika z cekinami (H&M rozm. S)
4. Biała bokserka z granatowym haftem (Orsay rozm. M) i sukienke japan style?
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Torebki
1. Brazowa (David Jones, niestety 'haczyk' od zamka mi sie urwal ale dziala wszystko normalnie) 2. Kolorowa w paski (Troll, uchwyty sa troszke porysowane) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś za 4. Czarne a'la saszki (Deichmann, rozm 39)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za czarne saszki i czarne a la saszki i tunike z cekinami z H&Mu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za tunikę z cekinami H&M? ; >
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Bielizna, stroje kapielowe etc.
1. Białe bikini ze 'złotymi' dodatkami (H&M, gora:40, dol: 34) - olap93 2. Biale bikini z nadrukiem (Bon Prix, rozm. 36 ale dooosyc skapy ![]() Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-11 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za
3. Tunika z cekinami (H&M rozm. S) 2. Kolorowa w paski (Troll, uchwyty sa troszke porysowane) ? ![]() Edytowane przez monisiowagks Czas edycji: 2010-09-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos za brązowa torebkke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za tunikę z cekinami?
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
1. Szarawy sweterk w paski (Orsay rozm. XS)
coś u mnie?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
4. Biała bokserka z granatowym haftem (Orsay rozm. M) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cos za sukienke japan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.