|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szafa ileanynieaktualne! Witam, jestem nowa, więc proszę o wyrozumiałość. ![]() Zasady takie, jak u wszystkich. ![]() Wszystkie moje ciuchy są używane, większość od cioci z Ameryki. Na prośbę mogę wysłać więcej zdjęć, podać dokładne wymiary. Ciuchy wysyłam wyprane. Proszę odpisywać w moim wątku. Mogę oddać kilka rzeczy za jedną. ![]() Oto moja lista: Sukienki 1. Czarna sukienka w czerwone kwiatki z wiskozy, Jones New York, rozm. 10, stan bdb. Sukienka ma bardzo fajne guziczki na ramiączka od stanika, żeby nie latały ![]() 2. Sukienka w kwiatki z bardzo fajnym kołnierzem, przewiewna, rozm. 38, stan bdb. 3. Stalowa sukienka z czarnymi wzorkami. rozm. S, stan bdb. Edytowane przez ileana Czas edycji: 2012-04-16 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szafa ileany
4. Czarna bardzo dopasowana, z rozcięciem, z brokatem, rozm. XS, stan bdb.
5. Jasna sukienka wiązana w pasie, Max Studio, rozm. M, stan bdb. Edytowane przez ileana Czas edycji: 2010-09-18 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Spódnice
1. Spódnica za kolana Orsay, trochę grubsza, w skośną kratę, rozm, 38, stan db. 2. Czarna spódnica w kwiatki, asymetryczna, rozmiar 40, jest rozciągliwa, więc rozmiar jest nieco uniwersalny, stan bdb. 3. Brązowa spódnica za kolana, elegancka, rozm. 36, stan bdb. 4. Spódniczka w kratkę, z brązowymi guziczkami, rozm. 38, stan bdb-. Edytowane przez ileana Czas edycji: 2010-09-18 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bluzki
1. Biała bluzka w serduszka z kapturem, Zara, rozm. L, ale będzie pasować też jako M, stan bdb+. 2. Biała bluzka z szerokimi rękawami, z rzemykiem, rozm. S, stan db (trochę rozciągnięta gumka) 3. Biało-kolorowa bluzka, z tyłu jest cała w kolorowe paski, Sabra, rozm, XS/S, stan bdb-. 4. Bordowa bluzka z wzorkami, rozm. M, stan bdb. 5. Niebieska bluzka w białe groszki, rozm. 140-146 cm, (XS) stan bdb-. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
6. Czerwona bawełniana bluzka z zawiązywanymi ramiączkami, rozmiaru na metce nie ma, ale dla mnie to będzie M, stan bdb-.
7. Wrzosowa bawełniana bluzka z bufkami, rozm. 36, stan db (zerwany rzemyk z jednej strony) 8. Brzoskwiniowa elegancka bluzka, rozm. S, stan bdb. 9. Szary golf z bufiastymi rękawami, z cekinami, rozm. S, stan db. 10. Bluzka zgniła zieleń z kapturem, rozm S., stan bdb. 11. Brązowy sweterek, rozm. S/M, stan db. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Bluzeczki dokładka
1. Czerwona bawełniana bluzka Atmosphere rozm. 40-42, wiązana na szyi, stan bdb. 2. Czerwona bawełniana bluzka bez ramion "Boston High 1972", rozm. 10, stan db. 3. Oliwkowa bluzeczka na ramiączka z rozcięciem pod biustem we wzorki, ze śliskiego materiału, rozm. na metce L, ale dla mnie to jest XS, albo XXS, stan bdb. 4. Biała bluzeczka w kropeczki, rozmiaru na metce nie ma, ale dla mnie to M, stan bdb-. 5. Czarna bluzeczka na szyję z klamrą, rozm. XS/S, stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Różne dokładka
1. Czarne siatkowe bolerko z cekinami, rozmiar S/M, stan bdb. 2. Miętowa bluzka wiązana z kwiatkami, rozm. M, stan bdb-. 3. Torebka Bench, jamnik, stan bdb. 4. Białe buty, z paskami wiązanymi na kostkach, rozm. 38, stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Książki
1. Jerzy Pilch, Pod Mocnym Aniołem, okładka miękka, stan db. 2. Karin Slaughter, Zimny strach, okładka twarda, stan bdb. leci do emci233 3. Tolkien, Bractwo Pierścienia, okładka miękka, stan db. 4. Cortazar, Gra w klasy, nowa, okładka twarda, leci do emci233 5. Coelho, Podręcznik wojownika światła, okładka miękka, stan db. Edytowane przez ileana Czas edycji: 2010-09-19 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284812891 podoba mi sie ksiazeczka, moglybysmy pokombinowac nad jakas wymianka, bedziesz dodawac jeszcze jakies ciuszki?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- tak, moglabym wymienic sie jedna rzecz za ta ksiazke albo mozemy poczekac i moze dodasz cos jeszcze co mi sie spodoba, jakis ciuszek albo fajny kryminal, to wtedy oddam te 2 rzeczy i dobiore sobie cos jeszcze? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hmm a nie masz jeszcze jakiegos fajnego kryminalu do dorzucenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dokładka
1. Szary ażurowy sweterek, bez metki, stan bdb dł. 55 cm dł. od paszki do paszki 45 cm 2. Spódniczka jeansowa Mckenzie "ze spodni" rozm. M, dł. 38 cm, stan bdb. 3. Spódniczka jeansowa z kieszeniami rozm. na 164 cm, dł. całk. 34 cm szer. w pasie 36cmx2 szer. w biodrach 44cm x2 4. Spodenki jeansowe, stan db. dł. całk. 34cm dł. nogawki wew. 14 cm, zew. 34 cm szer. w biodrach 45cmx2 szer. w pasie 36cmx2 5. Kremowa koszula, rozm. S, stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
6. Kurtka OffTheLip, rozm. M, stan bdb.
7. Perfumy Dior, Hypnotic Poison, zostało ok. 40%, bardzo intensywne. 8. Wosk nabłyszczający L'Oreal, zużycie 3%. 9. Komplet biżuterii z Avon, winogronka, jedno gronko z naszyjnika jest odłamane, ale nawet tego nie widać. Edytowane przez ileana Czas edycji: 2010-09-19 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.