|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wmienię: Kanebo, L'oreal, Elizabeth Arden, Payot, Escada
Nieaktualne
oddane/wymienione 1. Kanebo IB priming lotion II - tonik do cery normalnej, suchej i mieszanej (nieużywany, jeszcze w pudełku, pudełko trochę przetarte) data ważności:brak info 2. L'oreal Pure Zone tonik zwężający pory (nieużywany) data ważności:07/2012 3. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczający (nieużywany) data ważności:08/2012 4. L'oreal Matrix Gold Heat Volume-in-Iron - spray ochronny do prostowania włosów. Profesjonalny kosmetyk fryzjerski do włosów cienkich i normalnych. (nieużywany) data ważności:brak info 5. Elizabeth Arden Green Tea woda perfumowana 50 ml (używany, 2/3 opakowania) data ważności: 36m od otwarcia, otwarty rok temu 6. Elizabeth Arden Green Tea balsam do ciała 100 ml (używany, 2/3 opakowania) data ważności: 24m od otwarcia, otwarty rok temu 7. Elizabeth Arden Green Tea żel pod prysznic 100 ml (używany, 2/3 opakowania) data ważności: 24m od otwarcia, otwarty rok temu 8. Payot, krem do skóry tłustej i mieszanej 40 ml (używany, 2/3 opakowania) data ważności: 18m od otwarcia, otwarty kilka mies. temu 9. MaxFactor Creme Puff, puder w kolorze transparentnym 05 (używany, użyty 1 raz) data ważności: 12m od otwarcie, otwarty kilka mies. temu 10. Escada Signature (używana, zostało ok. 22 ml z 30 ml) http://www.parfumy.com/images/produc...y-30ml-1oz.jpg + 11. Kanebo, Sensai Silky Purifying, Oil Control Wash and Mask (używany, ok. 1/2 opakowania, bardzo wydajny) data ważności: może być przeterminowany, więc oddam lub mogę dołożyć do czegoś gratis + 12. Nina Ricci, Plush Mono Eyeshadow - pojedynczy cień do powiek z lusterkiem, kolor 04 Brun Vintage - ładny ciepły brąz (używany tylko kilka razy, ale uzywalam jako lusterka, wiec niestety zgubiłam aplikator i zadrapalam w dwóch miejscach pazurem) Edytowane przez maloni Czas edycji: 2011-05-06 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wmienię: Kanebo, L'oreal, Elizabeth Arden, Payot, Escada
![]() 1. Kanebo IB priming lotion II (nieużywany, jeszcze w pudełku, pudełko trochę przetarte) data ważności:brak info [COLOR="rgb(65, 105, 225)"]2. L'oreal Pure Zone tonik zwężający pory (nieużywany) data ważności:07/2012 3. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczający (nieużywany) data ważności:08/2012[/COLOR] 4. L'oreal Matrix Gold Heat Volume-in-Iron - spray ochronny do prostowania włosów. Profesjonalny kosmetyk fryzjerski do włosów cienkich i normalnych. (nieużywany) data ważności:brak info 9. MaxFactor Creme Puff, puder w kolorze transparentnym 05 (używany, użyty 1 raz) data ważności: 12m od otwarcie, otwarty kilka mies. temu 10. Escada Escada 50 ml - woda perfumowana (używana, 3/4 buteleczki) zapraszam do wątku "wymiana", pisze, że nieaktualny, ale rzeczy z niego wciąż czekają do wymiany ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
hej oto lista i w zalaczniku zdjecie paletki
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Chanel pro lumiere spf 15 – probka 2,5ml – 40 begie Lancome dosc duza proka IDEAL COLOR NR 2 Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy revlon custom creations podklad goldwell flat marvell citre shine miracle anti-frizz serum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hej oto lista i w zalaczniku zdjecie paletki
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Chanel pro lumiere spf 15 – probka 2,5ml – 40 begie Lancome dosc duza proka IDEAL COLOR NR 2 Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy revlon custom creations podklad goldwell flat marvell citre shine miracle anti-frizz serum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nisia1908, annamonica - odpisalam u Was
hot_summer - Czy Maybelline pure mineral podklad 001 jest w plynie, czy w pudrze? I czy jest jasny? Byc moze interesowal mnie tez EDM cien big, kolor: dark brown Paletka jednak nie jestem zainteresowana. Edytowane przez maloni Czas edycji: 2011-04-24 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
maybelline jest jasny i jest w płynie
cien edm jest cały nowy ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- jeszcze mam ![]() Probki podkładów, minerałów: Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Lucy, meow probki na pare uzyc w woreczkac – jasne kolory Smashbox artifical light luminizing https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,41934,smashbox-artificial-light-luminizing-lotion-emulsja-rozswietlajaca.html&next= 1 probka z sephory starczy na długo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MaxFactor Creme Puff, puder w kolorze transparentnym
Coś u mnie?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
xanthina - odpowiedzialam u Ciebie
hot_summer - no wiec jedyne co mnie ew. interesuje to ten cien EDM. Zastanowie sie jeszcze czy chce go za cos wymienic i dam Ci znac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hm... zastanawiam sie nad tą Escadą, ale niestety powąchać będę mogła dopiero w piątek. Chyba że masz jeszcze jakieś perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś w zamian za Escada( czy to ta Signature?)
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odlewek i próbek nie mam... Może lakier do paznokci by Cię interesował?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, poczekam !
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No ok. Ale tej odlewki jest mało. Ok. 1 ml... Mam ją z wymianki. Nie chcę żeby wyszło niesprawiedliwie... Może sobie coś dobierzesz?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Widzę, że kremu już nie ma
![]() Pozdrawiam!
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Oj niedobrze. Testowałam tą zwykłą czerwoną pachnącą orzechami
![]() W takim razie z bólem musze zrezygnować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Świetnie, to czekam
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mam kłopoty z dostępem do internetu, oodpowiem Ci szerzej w środę
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Już jestem, tym razem z pracy i też się zagapiłam z odpowiedzią
![]() Co do odlewki z interesujących Cie mogłabym zaproponować Parisienne ( jak mi się uda to nawet do 20 ml) ew. jakieś AA może podpowiedz co Cię najbardziej interesuje czy ta nowośc jaśminowa, czy Pamplelune, mam jeszcze niedostępną już Mentafolię
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziś doszła Twoja przesyłka
![]() ![]() od razu też wysłałam Mac`a , mam nadzieje że szybko doleci ![]() Daj znać. Pozdrawiam ![]() Ania
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.