![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
pielegnacja stóp, mgiełki, perfumy - Avon, Oriflame
Witam
![]() Zasady takie jak wszędzie: nie odmieniam się, jeśli masz mniej niż 10 przekupek ślesz pierwsza, wysyłam listem poleconym raz w tygodniu czyt Poniedziałki, jeśli nic nie znalazłam odpisuje u siebie ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-01-29 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pielegnacja stóp, mgiełki, perfumy - Avon, Oriflame
Pielęgnacja stóp!
Zdjęcie nr 1 Idąc od lewej strony: 1. Nawilżający krem do stóp "Korzenne aromaty", data prod 10.08r., została połowa. 2. Chłodzący balsam do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 05.09r., prawie nowy, użyty z 2 razy. nie ma 3. Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy. 4. Odświeżający spray do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., została połowa. Zdjęcie nr 2 Idąc od lewej strony: 1. Odświeżający puder w kremie do stóp, data prod 07.08r., prawie nowy, użyty z 2 razy. 2. Zmiękczający krem do szorstkiej i suchej skóry pięt, data prod 03.07r., została 1/3. Zdjęcie nr 3 1. Seria Planet Spa, krem do nóg, została 1/3, widać na foto. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-06-18 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dezodoranty i mgiełki!
Zdjęcie nr 1 1. Deo w kulce Avon Senses Lagoon, prawie nowy, użyty z 2 razy, data prod 09.09r. 2. Deo w kulce Oriflame Delight, została połowa, do 09.2011r. Zdjęcie nr 2 Idąc od lewej 1. Mgiełka do ciała Avon Śliwka i Nektarynka, data prod 12.08r., zużycie widać na foto. 2. Mgiełka do włosów normalnych Avon Jabłko i Owies, data prod 02.08r., zużycie widać na foto. 3. Odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska róża, Avon, data prod 01.09r., nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Perfumy!
Zdjęcie nr 1 1. City Oasis, Oriflame, do 05.2011r., zużycie widać na foto. 2. Urban Flowers, Avon, data prod 06.07r., zużycie widać na foto. Zdjęcie nr 2 nie ma 1. Brazil Beat, Avon, nie ma daty prod, ale woda ukazała się w tamtym roku, zużycie widać na foto. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-06-18 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja twarzy i ciała!
Zdjęcie nr 1 Próbki firmy Clarena: z lewej wyciszający i ochronny krem Couperose z prawej krem normalizująco-łagodzący Zdjęcie nr 2 Próbka Sebum AKN firmy Bioderma, nowa Zdjęcie nr 3 Próbki firmy La Roche-Posay z lewej: odbudowujący krem przeciwstarzeniowy pod oczy z prawej: kojący krem ochronny Zdjęcie nr 4 1. Ujędrniający tonik do ciała Avon, data prod 08.08r., zostało 3/4 toniku. 2. Perfumowany krem do ciała Celine Dion, nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pudry!
Zdjęcie nr 1 1. Puder Oriflame Visions, odcień INSTANT LATTE, raz maźnięty, więc jak nowy, do 08.2011r. 2. Puder Rimmel, odcień 01 - transparent, maźnięty parę razy. Inne! Zdjęcie nr 2 Aplikator do pudru prasowanego - z lewej Aplikator do podkładu - z prawej Nowe! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Nawilżający krem do stóp "Korzenne aromaty", data prod 10.08r., została połowa. 3. Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy. 4. Odświeżający spray do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., została połowa. Zmiękczający krem do szorstkiej i suchej skóry pięt, data prod 03.07r., została 1/3. Seria Planet Spa, krem do nóg, została 1/3, widać na foto. Odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska róża, Avon, data prod 01.09r., nowa. City Oasis, Oriflame, do 05.2011r., zużycie widać na foto. 2. Urban Flowers, Avon, data prod 06.07r., zużycie widać na foto. Perfumowany krem do ciała Celine Dion, nowy. Puder Rimmel, odcień 01 - transparent, maźnięty parę razy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za: 2. Chłodzący balsam do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 05.09r., prawie nowy, użyty z 2 razy. 3. Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy. Perfumowany krem do ciała Celine Dion, now
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a mnie się podoba Brazil Beat...
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: 3. Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy. 1. Nawilżający krem do stóp "Korzenne aromaty", data prod 10.08r., została połowa. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder Rimmel?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() , moze znajdziesz cos u mnie za: . Puder Rimmel, odcień 01 - transparent, maźnięty parę razy. Próbki firmy La Roche-Posay z lewej: odbudowujący krem przeciwstarzeniowy pod oczy z prawej: kojący krem ochronny ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
1. Nawilżający krem do stóp "Korzenne aromaty", data prod 10.08r., została połowa. 2. Chłodzący balsam do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 05.09r., prawie nowy, użyty z 2 razy. 3. Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy. 2. Zmiękczający krem do szorstkiej i suchej skóry pięt, data prod 03.07r., została 1/3. próbki Clarena i aplikator do podkładu?? ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za Gruboziarnisty peeling do stóp "Zielona herbata i mięta", data prod 06.09r., nowy lub Mgiełka do włosów normalnych Avon Jabłko i Owies, data prod 02.08r. Moj watek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a nomam taka torbe
![]() ale z watkow nic nie widze za nia moze masz cos z mojej listy szukam POZA watkami?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1. Mgiełka do ciała Avon Śliwka i Nektarynka, data prod 12.08r., zużycie widać na foto.
2. Mgiełka do włosów normalnych Avon Jabłko i Owies, data prod 02.08r., zużycie widać na foto. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
COS ZA 2. Zmiękczający krem do stop i mgielka sliwka i nektarynka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Pur Blanca Biała, a co do lakierów, szukasz jakiegoś konkretnego koloru/marki?
Bo mam ich strasznie dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
niestety nic, chyba ze masz little white dress
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.