|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja wiosenna wish :)nieaktualne! Mam nadzieję że pomożecie mi nabyć parę rzeczy, których poszukuję a mianowicie:Witam ![]() Ciuchy (góra: 36,S,XS) (dół: 36,27) 1. Kurtkę ekoskórkę - kolor: miodowy, karmel, czarny, biały najlepiej ze ściągaczami 2. Jeansy jasne (mile widziane z przetarciami) dopasowane, proste lub rurki Jeansy ciemno granatowe proste lub rurki - f. Amisu, Zara za SZWEDY oddam bardzo dużo 3. Czarna mini matowa (lub błyszcząca) najlepiej plisowana 4. Spódnica jeansowa prosta 5. Spódnica czarna z podwyższonym stanem prosta, ołówkowa - mile widziana ozdoba w postaci kokardki ![]() 6. Koszule: - proste - z żabotem - raczej bez bufek ![]() - podobają mi się koszule w stylu Mango preferowane kolory: czarne,białe,różowe, srebrne i mixy tych kolorów ![]() 7. Jeansowa jasna kamizelka 8. Kapelusik - czarny, biały 9. Sukienki - dopasowane w talii, różne kolory, różne kroje 10. Krótkie spodenki z podwyższonym pasem 11. Koszulki polo, koszulki z napisami BUTY baleriny rozmiar 39 lub w niektórych przypadkach 38 ![]() czarne, białe lub inne byle - jednokolorowe, proste Kosmetyki: 1. Balsamy brązujące, chusteczki - jasna karnacja najlepiej: Dove Summer Glow z drobinkami oraz Dove Summer do twarzy 2. Miniaturki, próbki dobrych produktów do włosów - maski,odżywki, sera, stylizacja 3. Fluid matujący/rozświetlający Najlepiej: Lirene City Matt kolor: od naturalnego do toffe 4. Serum na końcówki Avon - zielone, pomarańczowe 5. Perfumy oryginalne - raczej z wyższej półki (mile widziane próbki tylko z psikaczami i resztki) Najchętniej: ESCADA - za sezonówki oddam dużo!, Pierre Cardin Emotion Thierry Mugler Angel i inne Wszystkie słodkie lub zadziorne ![]() 6. Atomizer x2 7. PALETKI baardzo pożądam cieni Estee Lauder - odcienie złotego z drobinkami Dodatki: 1. Okulary Muchy ![]() Okulary Aviator - srebrne, czarne - oddam baaardzo dużo!!!!!!!! 2. Rajstopy rozmiar 2/3 różne kolory, bez wzorów lub ze wzorami, grube,cienkie ![]() 3. Pasek z kokardką, opaska z kokardką czarna 4. Torebna Atmosphere taka jak na foto 5. Gadżety związane z Twilight - bransoletki itd. ![]() ![]() 6. Kolczyki do pępka nowe lub odkażone banan 10mm i w dół ![]() Książki: Anglojęzyczne, słowniki wszelakie, babskie książki ![]() Stephanie Meyer Twilight - po angielsku - oddam wiele!!! Inne: 1. Radiobudzik (jak najmniejszy)2. Filmy z Keanu Reevesem ![]() 3. Depilator 4. Chemia domowa ![]() 5. Odświeżacze do powietrza (wkłady do Brise ![]() Zamieszczam przykładowe zdjęcia zapożyczone z allegro ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-03-29 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wiosenna wish :)
mam taką spódnice tylko czarną i bez szelek
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237388566 z tulu z rozcięciem, pozwyższony stan rozm 36
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Jeansy jasne (mile widziane z przetarciami) dopasowane, proste lub rurki
Jeansy ciemno granatowe proste lub rurki - f. Amisu, Zara (do oddania poza wątkiem mam proste jeansy Diesel, szare rurki River Island zajrzyj do mojego starego watku, tam są fajne jasne jeansy z prostymi nogakami i przetarciami fabrycznymi - troche kiepskie zdjecia, ale moge zrobic porzadniejsze jesli bedziesz zainetersowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam jasne rurki i mini spódniczkę plisowaną czarną/grafitową (ale ją to poza wątkiem)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.