![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pielęgnacja,kolorówka,pró bki.Witam. Na wymianę mam:Próbki: - AVON Advance Techniques Balsam dyscyplinujący włosy "Fryzura pod kontrolą" 5ml x3 - DERMIKA Hialuronowy krem nawilżający korygujący zmarszczki w 3 wymiarach dzień/noc - DERMIKA Hialuronowy krem pod oczy i na powieki korygujący zmarszczki w 3 wymiarach - DERMIKA Bioaktywny krem ujędrniający z peptydami IQ na dzień - DERMIKA Inteligentny krem pod oczy i na powiek z systemem kontrolowanego uwalniania retinolu - DERMIKA Mulitregerenujący krem nawilżający do cery suchej i bardzo suchej - DERMIKA Intensywny krem przeciw zmarszczkom dzień/noc - MINCER Molekularny krem przeciwzmarszczkowy półtłusty dzień/noc 2ml - MINCER Liftingująco-wygładzający krem na dzień nawilżający 2ml - MINCER Dotleniający krem póltłusty,odmładzający na dzień i na noc Pielęgnacja: - Avon Solutions Krem na dzień i noc SPF15 Żródło Energii 2x 50 ml ( nieznaczne zużycie) - Ziaja Tintin Krem antybakteryjny (dorzucę do większej wymianki zostało na wypróbowanie termin 08.2010) - Ziaja Mleczko Nagietkowe do demakijażu cera normalna,sucha ( została połowa z 200ml) - Oriflame Perfumowany talk do ciała Volare (zostało 1/3 ze 100g, brudne opakowanie od szmponu koloryzującego) -mogę zrobić odlewkę do 100ml kokosowego mleczka pod prysznic Ziaja -Natural emotion, Balsam do ciała z witaminą E, Blackberry została jakaś 1/4 z 500ml -Gosh, Actuelle by Gosh, Mleczko do ciała z wyciągiem oliwy z oliwek zostało jakieś 100 ml -Avon Solutions, Wyszczuplający krem antycelulitowy (zostało na wypróbowanie) -Avon Solutions,Ujedrniajacy tonik do ciała (małe zużycie,zepsuta pompka wystarczy zmienić na inną) Kolorówka: - Hello Kity kredka dwustronna różowo-miętowa - Virtual cień do powiek,nowy (odcień jasnego brązu,brudnego pomarańczu trudno określić) - Miss Sporty odcień 01 light ( zostało trochę więcej niżpołowa) - Essence Brokatowy eyeliner użyty raz (mam z wymianki) 4ml Paznokcie: - Joko Maseczka nawilżająca do paznokci (została połowa) - paski do french manicure 20 szt ozdoby: - 5 kolorów gwiazdek (złote,zielone,czerwone,ż ółte,niebieskie) mogę wymienić po 5 lub 10 sztuk - niebieskie kwiatki - bulion srebrno-zielono-granatowy w woreczku strnowym - Mix ozdób w woreczku strunowym ZAPRASZAM
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-08-28 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pielęgnacja,kolorówka,pró bki.
hej ^^ znajdziesz coś u mnie za:
- Avon Rozświetlająco - antystresowy podkład, odcień Nude (użyty raz,mam kartonik) - Avon Delikatny podkład odświeżający cerę "Idealny kolor",odcień Ivory (to ten z pędzelkiem,użyty raz,mam kartonik) Paznokcie: - Joko Maseczka nawilżająca do paznokci (została połowa) - Avon Separatory (nowe) - paski do french manicure 20 szt
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci oddać mgiełkę a zapaszki tylko i wyłącznie na zapaszki wymieniam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-08-09 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Avon Planet Spa Sake&Rice Rozświetlające serum i Avon Perfumowany talk do ciała Volare? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
- Avon Delikatny podkład odświeżający cerę "Idealny kolor",odcień Ivory (to ten z pędzelkiem,użyty raz,mam kartonik 2 słoiczki brokatów - zielony,niebieski - 5 kolorów gwiazdek (złote,zielone,czerwone,ż ółte,niebieskie) mogę wymienić po 5 lub 10 sztuk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454054
Avon Delikatny podkład odświeżający cerę "Idealny kolor",odcień Ivory (to ten z pędzelkiem,użyty raz,mam kartonik) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jakie chusteczki ?^^
Więc pewnie bys mi nie dala tego podkladu za emulsje , perfume i chusteczki . Wiec co proponujesz? ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Taki dosyc słotki mocny ale nie duszacy ![]() Fajny na lato ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej hoe (haha, alez mi dowcip wyszedl wysublimowany!), kochana, wypatrzylam u ciebie:
Ziaja Balsam do ciała kozie mleko (zostało trochę mniej niż połowa z 200ml) Oriflame Enigma perfumowany balsam do ciała (zostało na wypróbowanie) Avon Separatory (nowe) Timotei Szampon przeciwłupieżowy mięta&olejek herbaciany ( zostało na 3-4 użycia ) Oriflame Krem do rąk i paznokci z ekstraktem z mirry (zostało na kilka użyć) aaa i arko moze creamy costam grejfrut Bo ja strasznie lubie testowac nowe rzeczy, a zadnej z nich nie znam ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hehe Sadunia, no udało Ci się
![]() Hoe zapomniałam! W razie dokładki pisz, bacznie analizuję czy coś mi się nie przyda ![]() Chętna byłabym na kolorowe cienie do oczu, tusz do rzęs, jakiś dobry balsam do suchej skóry i wiele innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
to jak, wysylamy?
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- hehe, juz nic wiecej nie znajde, ale daj znac przy dokladkach ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Woda perfumowana (zaperfumowanie 20%) FM 289, kolekcja luksusowa - wspaniała etiuda, w której główne role przypadły drzewu sandałowemu, róży, jaśminowi i szafranowi, 50ml (około 65% zużycia)
+ Woda toaletowa (zaperfumowanie 16%) FM 200 – gruszka, 50ml (50% zużycia) lub Woda perfumowana (zaperfumowanie 20%) FM 253, kolekcja klasyczna - słodki, pociągający zapach drzewa sandałowego, paczuli, wetiweru, ananasa, kokosu i jaśminu, 30ml (50% zużycia) Za FM 289 + druga do wyboru? cena mniej więcej zbliżona do Twojego serum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Avon Rozświetlająco - antystresowy podkład, odcień Nude (użyty raz,mam kartonik)
Hej, może znajdziesz coś u mnie? Odpisz proszę u mnie w wątku. Poza wątkiem mam ten sam podkład odcień cream, z kartonikiem i też użyty raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.