|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wish - Shirinn - zaglądnijcie, może macie. ;))Szukam: *Podkład L'Oreal Matte Morphose * Tusz do rzęs MaxFactro False Lash Effect lub inny tusz pogrubiający, najchętniej nowy * wszelkie rozświetlające pudry, róże, (chętnie wypiekane, np. Pupa * paletki cieni INGLOT lub pojedyncze cienie (różne kolory) * szminki w kolorach fuksji, ciemnego różu, czerwieni * pędzle do makijażu, niekoniecznie z naturalnego włosia, ale w idealnym stanie * kosmetyki z serii Daily Energizer Clarins * Sally Hansen Instant Cuticle Remover * dwufazowy płyn do demakijażu oczu (chętnie Lancome BiFacil) * kremy do skóry tłustej i mieszanej lub wrażliwej, niekoniecznie te z wysokiej półki, chociaż mile widziane ![]() * peeling enzymatyczny * plastry oraz kremy do depilacji, najlepiej do skóry wrażliwej oraz mnóstwo innych kosmetyków o których potrzebie posiadania pewnie nie mam pojęcia ![]() Za kosmetyki z wish jestem w stanie oddać dużo z wątku i nie tylko, rozpatrzę każdą propozycję ![]() - ZAPRASZAM - (linki do moich wątków w podpisie) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wish - Shirinn - zaglądnijcie, może macie. ;))
Nikt nic nie ma?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Shirinn, pewnie, ze mamy rozne cosie
U mnie przykladowo z Twojego wisha: 1. Zestaw próbek Iwostinu – najchętniej oddam wszystkie razem a) Peeling przeciwtrądzikowy, Dwufazowe działanie, Dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych – sztuk 6 b) Krem intensywnie nawilżający, Dla skóry wrażliwej, alergicznej i odwodnionej – sztuk 6 c) Tonik oczyszczający, Dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych – sztuk 6 d) Krem rozjaśniający na przebarwienia, Dla skóry wrażliwej, ze zmianami barwnikowymi – sztuk 1 e) Krem redukujący zaczerwienienia, Dla skóry skłonnej do czerwienienia się i nadreaktywnej – sztuk 1 2. Joanna, Plastry do depilacji twarzy, 11 plastrów + tubka z oliwka łagodzącą 3. Avon Solutions, Krem na dzień i na noc „Moc nawilżenia”, ubytek widoczny na zdjęciu, ważny 6 miesięcy (otwarty 6 miesięcy temu) A jesli szukasz kremu odpowiedniego - mam tez mnostwo kremowych probek i koncowki Bandi z pompka roznych (na testowanako). Co Ty na to?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
szukam również wody termalnej. Pomóżcie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Up !
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Na wątku kosmetycznym (link w podpisie) mam krem do buzi, w wątku plastry do depilacji z miodu pszczelego,a po za jakieś truskawkowe. Oczywiście nowe, nie używane
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam:
Rozświetlający róż Bourjois brun illusion (zużycie minimalne, ok 5%) Cień Inglot Matrix fiolet (tylko wypróbowany), jest na tym zdjęciu : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1277071662 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-07-26 o 19:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.