|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kosmetyki u Donki. Pielęgnacja, kolorówka, perfumy.
NIEAKTUALNE!
Hej. Kolejny mój wątek wymainkowy. Zasady jak zawsze: *masz mniej niż 15przekupek wysyłasz pierwsza *przesyłka tylko listem POLECONYM ekonomicznym/priorytetem Rozważę każdą propozycję, ale najbardziej zależy mi na: *PODKŁADZIE-jasny/średni beż, bez domieszek różu. *dobrym korektorze, chętnie tubkowe Ingloty *Seria AA Cera Wrażliwa *dobrze nawilżające kremy do twarzy/kremy na naczynka *BRONZERZE *nawilżające odżywki/maski do włosów *kosmetyki do loków ten kolor kosmetyki dostępne ten kolor kosmetyki zarezerwowane ten kolor kosmetyki wymienone MOZNA PISAĆ!! JEsrem w trakcie dodawania zdjęc ;-) ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- PIELĘGNACJA 1)Beckham Signature Story women balsam do ciała, 200ml. NOWY, odpakowany wyłącznie z folii. 2)Perfecta, No Problem! Antytrądzikowy peeling enzymatyczny,użyty 2 x. 3)Oriflame, Wild rose&cotton, odżywka do włosów, NOWA. 4)Joanna body, Naturia, Balsam do Ciała z czarną porzeczką, użyty 3x. 5)Soraya Professional, Care&Control, żel do twarzy, zużycie zaznaczone na zdjęciu. 6)Oriflame, Silk&cashmere, krem do rąk. Ponad połowa dużej tuby 150ml. 7)iwostin, Purritin, Krem na noc, trudno określić zużycie, jednak myślę, ze pozostało ponad 75%. 8)Nivea, Straight&Easy, Balsam prostujący włosy, zużycie zaznaczone na zdjęciu. 9)Perfecta, No Problem!, Antytrądzikowy krem matujący, trudno określić zużcyie. na kilkanaście razy na pewno zostało. Za drobiazg. 10)Schwarzkopf, taft, Straight&Glossy, pianka, trudno określić zużycie, myślę, że około połowy, brak korka. Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2010-05-01 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki u Donki. Pielęgnacja, kolorówka, perfumy.
PERFUMY I INNE
1)Oriflame, Pop Glam, Electric yellow, pozostała równa połowa. 2)Britney Spears, Midnight Fantasy, poj. wyjściowa. 30ml, ciut mneij niż połowa +caly balsam 50ml. brak korka, po prostu zgubilam. 3)Nowe kolczyki, heart bamboo 4)Naszyjnik słoń, NOWY. Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2010-04-06 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
KOLORÓWKA
1)Maybelline, Affinitone, puder, kolor 24 Golden Beige,ma folię ochronną, użyty 1xpędzlem i raz gąbeczką. 2)Essence, All Over Highliter, puder rozświetlający, uzyty pare razy. Bardzo chwalony na Wizażu. 3)Nivea Visage Young, krem nawilżający+lekki podkład, NOWY. 4)Oriflame Beauty, korektor pod oczy, użyty 2x. Kolor pink. 5)Avon, smooth minerals, kredka do oczu, kolor ONYX(czarny), użta raz, jest jeszcze kartonik. 6)Vollare Cosmetics, KRedka do oczu, granatowa, uzyta kilka razy. 7)Pierre Rene, kredka do oczu , zielonkawa, kol.9 uzyta kilka razy. 8)Pierre Rene, kredka do oczu, biala, użyta raz. 9)Pierre Rene, Loose Eye Shadow Stars, cień sypki, oliwkowy, nr 13, uzyty pare razy. 10). Bardzo trwałe sypkie cienie do powiek, niestety nie moje kolory-fuksja, turkus, zgaszony niebieski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
CD. KOLORÓWKI.
1)Inglot, Sprint SuperStar, intensywna piękna zieleń, odc.88, użyty 2x. 2)Eveline, Liquid precision Liner, 2000procent. trudno określić zużycie. użyty kilkakrotnie. 3)Miss Sporty, mini - me eye liner. 020grizzly-brązowa, autoamtyczna kredka, użyta 3x. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Britney Spears, Midnight Fantasy, poj. wyjściowa. 30ml, ciut mneij niż połowa +caly balsam 50ml. brak korka, po prostu zgubilam. Beckham Signature Story women balsam do ciała, 200ml. NOWY, odpakowany wyłącznie z folii Essence, All Over Highliter, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2)Perfecta, No Problem! Antytrądzikowy peeling enzymatyczny,użyty 2 x. 7)iwostin, Purritin, Krem na noc, trudno określić zużycie, jednak myślę, ze pozostało ponad 75%. 2)Britney Spears, Midnight Fantasy, poj. wyjściowa. 30ml, ciut mneij niż połowa brak korka, po prostu zgubilam. 2)Essence, All Over Highliter, puder rozświetlający, uzyty pare razy. Bardzo chwalony na Wizażu. 8)Pierre Rene, kredka do oczu, biala, użyta raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1)Maybelline, Affinitone, puder, kolor 24 Golden Beige,ma folię ochronną, użyty 1xpędzlem i raz gąbeczką.
2)Essence, All Over Highliter, puder rozświetlający, uzyty pare razy. Bardzo chwalony na Wizażu. i moze Britney znajdziesz cos u mnie ? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
10). Bardzo trwałe sypkie cienie do powiek, niestety nie moje kolory-fuksja, turkus, zgaszony niebieski.
britney iwostin na noc coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
2)Britney Spears, Midnight Fantasy, poj. wyjściowa. 30ml, ciut mneij niż połowa +caly balsam 50ml. brak korka, po prostu zgubilam.
chętnie ![]() coś u mnie? ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazłam
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oj nie zwróciłam uwagi ze nieaktualne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.