Wymienię kosmetykowe zapasy ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-03, 15:02   #1
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

kosmetykowe zapasy ;) Szukam minerałów, BU, mazideł, kosmetyków dla mężczyzn!!

WĄTEK NIEAKTUALNY!
LINK DO NOWEGO W PODPISIE!

Kilka słów wstępu

To mój pierwszy wątek wymiankowy, postanowiłam przerzucić się na naturalną pielęgnację i makijaż mineralny i wymieniam zapasy; jeśli będzie takie życzenie, to wyślę paczkę pierwsza, chyba, że masz jakieś negatywne przekupki, wtedy Ty wysyłasz pierwsza. Nie będę ryzykować. Nie zależy mi na tym żeby robić kogoś "w bambuko". Wystawiam tu rzeczy których naprawdę nie potrzebuję i chętnie je wymienię na coś czego potrzebuję Jestem uczciwa i jeśli jesteś zainteresowana wymianą ze mną, tego samego oczekuję od Ciebie. Nie odmieniam się i nie wysyłam za granicę. W wakacje mam trochę mniej czasu i paczki będę wysyłać raz w tygodniu, postaram się żeby to były poniedziałki Jeśli chodzi o kosmetyki z Avonu, to wszystkie są z długą datą ważności, więc proszę się nie sugerować datą wybitą na opakowaniu, to data produkcji, a od produkcji są ważne 3 lata. Stan zużycia widoczny na zdjęciach, jeśli chcesz dodatkowe zdjęcia, napisz mi o tym Jeśli jednak po otwarciu okaże się, że coś jest nie tak (konsystencja, zapach, kolor itp.) to daj znać, coś zaradzimy, to nie z mojej ani z Twojej winy, ponieważ kosmetyk nie był otwierany (mowa tu o tych nowych). Wysyłać będę poleconym ekonomicznym (priorytety wbrew pozorom idą długo) oraz w kopercie bąbelkowej.
A i proszę, ja odpisuję u was, wy odpisujcie u mnie

Szukam:

- Mleczka, emulsji, balsamu do opalania SPF20 lub SPF30
- Wody perfumowanej Treselle (Avon) 50ml (mam! Beata_1988 )
- kosmetyków dla pań po 50 roku życia (kremy np. Ziaja Jaśmin, kremy pod oczy, toniki, mleczka do demakijażu itp.)
- kosmetyków dla mężczyzn (pianki do golenia, żele pod prysznic, wody toaletowe, antyperspiranty, dezodoranty itp.)
- naturalnej pielęgnacji dla cery tłustej, trądzikowej, przesuszonej (BU, Mazidła) m.in:
frakcja sojowa (mam! Ghost19 )
masło jojoba,
serum lemon,
maseczka wulkaniczna (mam! Ghost19 )
hydrolaty i wiele innych.
- minerałów (próbki, odsypki, bigi): z podkładów szukam najjaśniejszych odcieni, cienie wszystkie przygarnę jednak najbardziej szukam cieni z EDM:
Spin Cycle,
On the Phone,
Baby Bath,
Pots and Pans,
Smokey Pink,
Anna Karenina,
Good China,
Jasmine Tea!!
Nie używam róży, bronzerów oraz rozświetlaczy.
- bazy pod cienie
- antyperspirantów (najchętniej Garnier Minerals)
- wszystkiego do demakijażu
- Bibułek matujących
- Książki Katarzyny Grocholi "Zielone drzwi"
- Silnie nawilżającego serum (mam! Ghost19 )
- Wody termalnej
- Pędzla do podkładu LHK z EDM oraz pędzelka do cieni
- Szortów rozmiar M (mam! SweetButterfly )
- Męskich T-shirtów rozmiar M
- Nowych, czarnych tuszy do rzęs
- KAŻDĄ!! odlewkę DKNY
- Fenjal - Krem pod prysznic - Nawilżający 200ml
- Żele pod prysznic, peelingi
- Szamponów, odżywek do włosów farbowanych

Po głębszym zastanowieniu, doszłam do wniosku, że wymieniam się tylko za rzeczy z listy. Rzadko skuszę się na coś innego

Wymienione: na szaro
Zarezerwowane: na niebiesko
Dokładka: na czerwono

Na wymianę:

1. Krem na dzień SPF 20 rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml (nowy) oraz krem na noc rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml (nowy) AVON- najchętniej wymienię obydwa naraz, data produkcji 16.03.09

15. Odżywka do paznokci w sztyfcie, 1,6g, Oriflame - użyta 2 razy

29. Gąbeczka do podkładu, Inglot, 2 sztuki - używane, wyprane i zdezynfekowane (jednak mimo wszystko widać ślady podkładu).

2.Puder antybakteryjny w kremie, odcień 01 piaskowy (sand), 30ml, UnderTwenty - użyty 2 razy, ważny do 22.06.2012r

4.Podkład ujędrniający SPF8 odcień Light Ivory, 30ml, Oriflame - użyty 2 razy (podkład należy do mojej mamy i wymienię go tylko na coś przeciwzmarszczkowego, najchętniej na coś z serii Ziaja Jaśmin lub podkład mineralny ew. pędzel)

14. Kuferek z przyborami kosmetycznymi, Avon - kuferek z jednej strony lekko się odkleja (widać trochę na zdjęciu, dla zainteresowanych mogę zrobić dokładniejszą fotkę), wszystkie przybory są nowe, nieużywane, oddam tylko za coś z mojej listy.

27. Perfumowana woda toaletowa Violet, pojemność początkowa 90ml, LA RIVE - używana, zostało jakieś 40%, zdjęcie na życzenie, ważna od otwarcia 36miesięcy, pod koniec lipca minie dopiero 12miesięcy

2.Głęboko oczyszczająca maseczka przeciw wągrom z 0,5% kwasem salicylowym, 75ml, Avon - używałam jej, myślę, że zostało ok. 50%, w sam raz na porządne wypróbowanie, nie używam, bo dostałam inną

3.Pędzel kabuki, Maybelline - pędzel był razem z mineralnym podkładem Maybelline, jest mały, ale wygodny, przed wysyłką wypiorę.

7.Podkład w musie, odcień FC100, 11g, INGLOT - używany, zużycie widoczne na zdjęciu, prawie cały słoiczek

8.Matujący podkład, odcień Porcelain, 30ml, Oriflame - używany, na moje oko (mogę się mylić) zostało 50-40%, w sam raz na porządne wypróbowanie

12.Kremowy cień do powiek, odcień Wild Rose, 4,5ml, Oriflame - użyty za 3 razy, cudownie rozświetla oko

13. Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Fair Medium (Intensive), EDM - testowany raz (test paskowy)

24.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Ailive 0, Natural Finish, Pixie - użyta do testu paskowego

26.Próbka podkładu, odcień Cream, Lucy Minerals - przesypana w inny woreczek strunowy, ubytek oceniam jako niewielki, ja nieużywałam, poprzedniczka raczej do testów

27.Próbka podkładu, odcień Bisque, Lucy Minerals - przesypana do słoiczka po samplu EDM, ja użyłam do testu paskowego, poprzedniczka raz

29.Próbka podkładu w słoiczku, odcień Fairly Light, EDM - ja nie użyłam ani razu, poprzedniczka raz

30. Peeling do twarzy dla skóry wrażliwej Soft-Peeling Synergen, 100ml, Rossmann - zakupiony na wyjeździe, nowy, nieużywany (zdjęcia brak, jestem w rozjazdach i kabla nie wzięłam ).

31. Odsypka na spróbowanie pudru bambusowego, Biochemia Urody - ilość do ustalenia

33. Odsypka w strunie cienia Live Austin Live, EDM

35. Niewielka odsypka w strunie cienia Beach Towel, EDM

36. Oczyszczający tonik przeciwko wągrom (stara wersja), 125ml, AVON - używany, zostało 60-70%

37. Dezodorant Hannah Montana, 100ml, Bi-es - mam z wymianki, poprzedniczka nie używała, ja psiknęłam się raz

Próbki:

Nawilżający żel intymny Feminum z kwasem mlekowym, Masters - 4g
Kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym,nawilżający Intima, Ziaja - 5ml
Avon, Serum naprawcze
Ziaja, Naturalny krem oliwkowy przeciw zmarszczkom 30+
Garnier Fructis, Szampon wzmacniający Volum Restructure, 10ml
Avon, podkład Rozświetlacjąco-antystresowy, odcień Nude
Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Nude
Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Creamy Natural
Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Natural Beige
Astor, podkład Mattitude, odcień 003, 1,5ml
7 próbek - L'Oreal, podkład Matte Morphose odcień 140 Beige Naturel/Creamy Natural (po 1,00ml każda)
2 próbki - Astor, podkład Perfect Stay, odcień 200, 1,5ml

Mój blog

Edytowane przez RoOxAnKaA
Czas edycji: 2010-07-30 o 23:18
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 15:09   #2
beata_1988
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.
GG do beata_1988
Dot.: kosmetykowe zapasy ;)

Mam do oddania nowiutkiego biga intensive sandy fair-baardzo jaśniutki, masz może coś na wymiankę z minerałków?

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 15:16   #3
Ceith
korzonek

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Coś za:

13. Ujędrniający żel na brzuch (stara wersja), 125ml, Oriflame - nowy, kupiony ze 3 tyg temu
16. Podkład adaptacyjny Giordani Gold, odcień Porcelain, 30ml, Oriflame - użyty 3 razy
Stary 2010-07-03, 15:20   #4
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

zdjęcia c.d

Rezerwacja:
21. Matujący puder prasowany Matte Control, odcień Light/Medium, 8g, Oriflame - użyty kilka razy, wyprana gąbeczka - zarezerwowane dla Shirinn
1.Puszek do pudru, Oriflame - nowy, w folii - zarezerwowane dla Shirinn
9.Pomadka, odcień First Kiss, Avon - nowa, nieużywana, data produkcji 21.10.08r (czyli ważna do 21.10.11r) - zarezerwowane dla Shirinn
4.Kredka do powiek, odcień Starry Night Blue (granat), Avon - użyta 2 razy - zarezerwowane dla Shirinn
5.Balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) - zarezerwowane dla Shirinn
14.Odsypka mineralnego eyelinera w plastikowej fiolce, odcień Weeping Willow, EDM - nieużywany (jest pół fiolki) - zarezerwowane dla Shirinn
15.Odsypka w woreczku strunowym bronzera Happiness, EDM - nieużywany - zarezerwowane dla Shirinn
Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Medium Beige - zarezerwowany dla Karola11
1.Puder rozjaśniający w perełkach (z masłem shea, olejkiem jojoba i wit.E), 17g, Sensique - użyty raz, więc prawie jak nowy, ważny do 05.2011r (nie wiem czy chcę oddać! Można próbować kusić...) - zarezerwowany dla Karola11
6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) - zarezerwowany dla Karola11
17.Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Olive Fair, EDM - dostałam jako gratis, nie wiem jaka to formuła, ja użyłam raz do testu paskowego - zarezerwowany dla Karola11
18. Cienie do powiek Egyptian Earth Mineral Collection, Vollare Cosmetics - używane kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu- zarezerwowany dla Karola11
26. Pomadka Color Trend, odcień Kiss Me (coś jakby łososiowy, trudno określić), AVON - użyta raz, data produkcji 05.01.10r- zarezerwowany dla Karola11
3.Krem do ciała Giordani White Gold, 250ml, Oriflame - użyty 3 razy - zarezerwowany dla Karola11
19.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Calista 1, Cover De Luxe, Pixie - nieużywana - zarezerwowany dla narjia
28. Próbka podkładu, odcień Fair, Lucy Minerals - użyta do testu paskowego- zarezerwowany dla narjia
25.Próbka podkładu, odcień Cream, Lucy Minerals - użyta raz do testu paskowego- zarezerwowany dla narjia
16.Próbka podkładu, odcień Pale Olive, Lucy Minerals - użyta raz do testu paskowego - zarezerwowany dla narjia
34. Próbka podkładu w słoiczku, odcień Sunkissed Fair, EDM - użyta raz do testu paskowego - rezerwacja dla kittie22
32. Niewielka odsypka pudru jedwabnego w strunie - rezerwacja dla kittie22
31. Odsypka na spróbowanie pudru bambusowego, Biochemia Urody - ilość do ustalenia - rezerwacja dla kittie22

Wymienione:
3. Lekki podkład na lato "Idealny kolor" odcień Natural Beige, 30ml AVON: nowy, w kartoniku, data produkcji 02.03.10r - wymienione z Shirinn
7. Ujędrniający tonik do ciała Solutions Instant Tone (stara wersja), 150ml, AVON - nowy, nieużywany, jedynie naklejka z tyłu się trochę odkleja (mogę zrobić zdjęcie), data produkcji 22.01.09r - wymieniony z Ghost19
8. Rozgrzewający peeling do skórek Nail Experts, 30ml, AVON - nowy, nieużywany, data produkcji 17.12.09r - wymienione z SweetButterfly
9. Rozświetlający balsam do ciała Planet SPA Japanese sake and rice, 150ml, AVON - użyty jedynie raz, na wesele, jednak gdy tak stoi nieużywany, to robi się taka"dziura", widać jakby znacznie większy ubytek, nie wiem czemu.. Jak się wstrząśnie to jest ok, data produkcji 19.05.09r, ważny od otwarcia 12miesięcy, 12miesięcy już minęło w kwietniu, ale sprawdzałam i jest ok, nie uczulił, zapach ok, konsystencja też. - wymienione z Shirinn
22. Wiśniowo-kawowy krem do rąk edycja limitowana, 75ml, Oriflame - użyty 3 razy - wymieniony z Karola11
24. Tusz do rzęs SuperSHOCK, czarny, 10ml, AVON - nowy, nieużywany, w folii, data produkcji 27.04.10r - wymieniony z Karola11
19. Puder hipoalergiczny, odcień Naturalny, Lovely - nowy, w folii, z gąbeczką, posiada malutkie drobinki - zerezerwowane dla zetakpowiem
20. Podkład Stay Matte, odcień 100 Ivory, 30ml, Rimmel - trudno określić stan zużycia, jakieś nie więcej niż 15%, użyty 4 razy - zarezerwowane dla zetakpowiem28. Puder prasowany matujący, odcień 01, 13g, Sensique - użyty kilka razy, ważny do 05.2011r - zarezerwowane dla zetakpowiem
30. Lakier nabłyszczający do włosów Extra połysk, 250ml, Joanna - użyty 4 razy, na weselach, data ważności do: 09.09.2010r - zarezerwowane dla Kaja001
31. Pianka do włosów nadająca objętość 3 Weather Taft Ultra Strong, 200ml, Schwarzkopf - użyta może z 7 razy, została ponad połowa na pewno - zarezerwowane dla Kaja001
5.Rozświetlająca kredka do powiek, kolor Desert Brown, Oriflame - użyta 3 razy - zarezerwowana dla Clove1
6.Rozświetlająca kredka do powiek, kolor Silver Frost, Oriflame - użyta 3 razy - zarezerwowana dla Clove1
12. Puder sypki "Idealny kolor" odcień Fair, 20g, AVON - użyty kilka razy, jednak zużycie nie większe niż 10% (jest ogromny), data produkcji 27.04.09r, ważny po otwarciu 24miesiące (minęło 12miesięcy, więc ważny jeszcze 12m-cy)- zarezerwowana dla Clove1
7.Luksusowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu, 200ml, Avon - nowy, nieużywany, data produkcji 22.06.10r - zarezerwowane dla beata_1988
8.Rewitalizujący żel oczyszczający do twarzy Liiv Boranicals, 75ml, Avon - nowy, ani razu nie użyty, jednak jak widać na zdjęciu tubka nie jest zapełniona do końca, data produkcji 16.01.10r - zarezerwowane dla SweetButterfly
10.Metaliczny błyszczyk do ust, odcień Mettalic Blush, 8ml, Avon - użyty 4 razy, data produkcji 10.06.09r - zarezerwowane dla SweetButterfly
11.Diamentowa kredka do powiek, odcień Twilight Sparkle, Avon - użyta raz, data produkcji była na kartoniku, którego już nie mam, ale kredka kupiona niecały miesiąc temu, ważna od otwarcia 24miesiące - zarezerwowane dla beata_1988
12.Poczwórne cienie do powiek True Colour, odcienie Purple Haze, Avon - używane kilka razy, ale użycie znikome, data produkcji 16.10.09r - zarezerwowane dla kmb1
2. Męska kosmetyczka AVON - nowa, w folii, lecz folia zaklejona taśmą (klej puścił ) mogę zrobić zdjęcie tego "zaklejenia" - zarezerwowane dla Protka
4. Ujędrniający żel pod prysznic Skin So Soft, 250ml, AVON - nowy, data produkcji 09.06.09r - zarezerwowane dla Protka
5. Woda toaletowa Bali Bliss, 50ml, AVON - nowa, w kartoniku, zapach typowo letni (mam taką samą ), data produkcji 06.03.10r - zarezerwowane dla Protka
10. Krem modelujący sylwetkę Anew Clinical 150ml, AVON 2 SZTUKI- nowy, nieużywany, data produkcji 19.12.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego, big cienia, big primera) - zarezerwowane dla Protka (1 sztuka)
13. Ujędrniający żel na brzuch (stara wersja), 125ml, Oriflame - nowy, kupiony ze 3 tyg temu - zarezerwowany dla MA66IE
14. Krem do ciała z witaminami, 200ml, Oriflame - nowy, jednak bez tego "sreberka" oddzielającego krem od wieczka. Zerwałam je z zamiarem używania, ale nie użyłam ani razu - zarezerwowany dla MA66IE
17. Błyszczyk Visions Cotton Candy, 10ml, Oriflame - użyty 2 razy, końcówka zdezynfekowana - zarezerwowany dla MA66IE
10. Krem modelujący sylwetkę Anew Clinical 150ml, AVON - nowy, nieużywany, data produkcji 19.12.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego) - zarezerwowane dla SweetButterfly
25. Szampon z odżywką 2w1 Truskawka i Guawa, 200ml, AVON - nowy, nieużywany, data produkcji 15.12.09r - zarezerwowane dla beata_1988
16. Podkład adaptacyjny Giordani Gold, odcień Porcelain, 30ml, Oriflame - użyty 3 razy - zarezerwowane dla Ceith
13.Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, Oriflame - nowy, nieużywany - zarezerwowane dla SweetButterfly
10.Odżywka z oliwką i bambusem, 200ml, Oriflame - nowa, nieużywana - zarezerwowane dla SweetButterfly
18.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Aubrey 0, Cover De Luxe, Pixie - użyta raz - rezerwacja dla Milva37
20.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Trixie 0, Cover De Luxe, Pixie - nieużywana - rezerwacja dla Milva37
21.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Ayperi 1, Cover De Luxe, Pixie - użyta do testu paskowego - rezerwacja dla Milva37
22.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Tinkerbell 1, Cover De Luxe, Pixie - użyta do testu paskowego - rezerwacja dla Milva37
25.Próbka podkładu, odcień Cream, Lucy Minerals - rezerwacja dla Milva37
23.Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Aubrey 0, Natural Finish, Pixie - użyta raz - rezerwacja dla Milva37
6. Podkład w kompakcie "Idealna gładkość" odcień Medium Beige, 10g AVON - nowy, w kartoniku, jednak dostałam jakiś felerny egzemplarz (widać to na zdjęciu, ale lusterko da się wyczyścić), na środku jedynie moje maźnięcie w celu sprawdzenia odcienia. - zarezerwowane dla Mucia18
11. Woda perfumowana Today Tomorrow Always, 30ml, AVON - nowa, nieużywana, w kartoniku, data produkcji 26.06.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego, big cienia, big primera) - zarezerwowane dla Mucia18
23. Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, Oriflame - nowy, nieużywany - zarezerwowany dla Mucia18
6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) - rezerwacja dla aaniutek (wymiana na wymiankowym mineralnym)
9.Szampon z oliwką i bambusem, 200ml, Oriflame - nowy, nieużywany
- rezerwacja dla aaniutek (wymiana na wymiankowym mineralnym)
11.Kremowy cień do powiek, odcień Sandy Brown, 4,5ml, Oriflame - użyty za 3 razy, cudownie rozświetla oko - rezerwacja dla aaniutek (wymiana na wymiankowym mineralnym)

Mój blog

Czas edycji: 2010-07-28 o 18:32
Stary 2010-07-03, 15:20   #5
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość

10. Krem modelujący sylwetkę Anew Clinical 150ml, AVON- nowy, nieużywany, data produkcji 19.12.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego, big cienia, big primera)

13. Ujędrniający żel na brzuch (stara wersja), 125ml, Oriflame - nowy, kupiony ze 3 tyg temu
coś u mnie?
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 15:22   #6
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

hejka z rzeczy ktorych szukasz mam
6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g
Everyday Minerals, Finishing Dust (Sypki puder mineralny)

mam tez pedzel do mineralow edm

ziaja pro plyn do demakijazu 200 z 250ml

interesuje mnie
11. Woda perfumowana Today Tomorrow Always, 30ml, AVON

6. Podkład w kompakcie "Idealna gładkość" odcień Medium Beige, 10g AVON - nowy, w kartoniku, jednak dostałam jakiś felerny egzemplarz (widać to na zdjęciu, ale lusterko da się wyczyścić), na środku jedynie moje maźnięcie w celu sprawdzenia odcienia.
Stary 2010-07-03, 15:29   #7
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

miejsce na dokładkę .

Mój blog

Czas edycji: 2010-07-12 o 18:23

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 15:30   #8
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

kolejne miejsce na dokładkę .

Mój blog

Czas edycji: 2010-07-12 o 18:24 Powód: dokładka
Stary 2010-07-03, 15:33   #9
beata_1988
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.
GG do beata_1988

to szkoda, myślałam że może coś chowasz pod ladą ciekawego pozdrawiam

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 15:44   #10
protka
Zakorzenienie

Przekupka: 190 pkt / 100% pozyt.

U mnie m.in. cienie EDM.

Wypatrzyłam:
2. Męska kosmetyczka AVON - nowa, w folii, lecz folia zaklejona taśmą (klej puścił ) mogę zrobić zdjęcie tego "zaklejenia"
4. Ujędrniający żel pod prysznic Skin So Soft, 250ml, AVON - nowy, data produkcji 09.06.09r
5. Woda toaletowa Bali Bliss, 50ml, AVON - nowa, w kartoniku, zapach typowo letni (mam taką samą ), data produkcji 06.03.10r
10. Krem modelujący sylwetkę Anew Clinical 150ml, AVON- nowy, nieużywany, data produkcji 19.12.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego, big cienia, big primera)
Stary 2010-07-03, 16:11   #11
Shirinn
Zakorzenienie

Przekupka: 150 pkt / 100% pozyt.
GG do Shirinn

podoba mi sie kilka kosmetyków może znajdziesz cos u mnie mam troszke minerałków

ubrania, buty

kosmetyki

Shirinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 16:13   #12
Ceith
korzonek

Mleczko nawilżające po opalaniu - co Ty na to? Może coś sobie jeszcze dobierzesz gratis? Z rzeczy oznaczonych gwiazdką*
Stary 2010-07-03, 16:25   #13
PannaDelikatna
BAN stały

Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.

coś za :
2. Męska kosmetyczka AVON - nowa, w folii, lecz folia zaklejona taśmą (klej puścił ) mogę zrobić zdjęcie tego "zaklejenia"
11. Woda perfumowana Today Tomorrow Always, 30ml, AVON - nowa, nieużywana, w kartoniku, data produkcji 26.06.09r - Oddam tylko za coś super (np. za big jasnego podkładu mineralnego, big cienia, big primera)
blyszczyk i podklad stay matte?
PannaDelikatna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 17:03   #14
Ceith
korzonek

Ok
Zapraszam na pw
Stary 2010-07-03, 17:04   #15
SweetButterfly
Zakorzenienie

Przekupka: 229 pkt / 100% pozyt.

Z minerałów EDM mam poza wątkiem do wymiany:

Sample:

1. Ivory - semi matte base - sampel - test paskowy
2. Fairly light - intensive base -sampel - test paskowy
3. Fair - intensive base - sampel - test paskowy
4. Odsypka różu Come What may - myślę, że jest 1g
7. Fairly light - orginal glo - zostało pół sampla
8. Odsypka różu Nick Nack - 1/3 sampla

Odsypki w woreczkach strunowych:

Ilość na kilka testów:

1. EDM - Róż Back to Shool
2. EDM - Róż Dusty Miller
3. EDM - Róż Email Me

Czy coś by cię interesowało? Bo u ciebie podoba mi się krem Anew, peeling Avon i żel Oriflame.

Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?
- Marilyn Monroe
SweetButterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 17:19   #16
Gofrzyca
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz coś w moich wątkach za: 5. Woda toaletowa Bali Bliss, 50ml, AVON - nowa, w kartoniku, zapach typowo letni (mam taką samą ), data produkcji 06.03.10r ?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 18:47   #17
protka
Zakorzenienie

To zamiana:
2. Męska kosmetyczka AVON - nowa, w folii
4. Ujędrniający żel pod prysznic Skin So Soft, 250ml, AVON - nowy,
5. Woda toaletowa Bali Bliss, 50ml, AVON - nowa, w kartoniku,
10. Krem modelujący sylwetkę Anew Clinical 150ml, AVON- nowy, nieużywany,

za

Cliche
portfel
i naszyjnik ?

Jeśli interesuje Cię jeszcze jakiś inny kolor cienia EDM chętnie Ci dorzucę.

Edytowane przez protka
Czas edycji: 2010-07-03 o 18:54
protka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 19:31   #18
magdalenka2
Zakorzenienie

Przekupka: 185 pkt / 100% pozyt.
GG do magdalenka2

coś u mnie za:

3. Lekki podkład na lato "Idealny kolor" odcień Natural Beige, 30ml AVON: nowy, w kartoniku, data produkcji 02.03.10r

12. Puder sypki "Idealny kolor" odcień Fair, 20g, AVON - użyty kilka razy, jednak zużycie nie większe niż 10% (jest ogromny), data produkcji 27.04.09r, ważny po otwarciu 24miesiące (minęło 12miesięcy, więc ważny jeszcze 12m-cy)

20. Podkład Stay Matte, odcień 100 Ivory, 30ml, Rimmel - trudno określić stan zużycia, jakieś nie więcej niż 15%, użyty 4 razy
magdalenka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 20:27   #19
SweetButterfly
Zakorzenienie

Przekupka: 229 pkt / 100% pozyt.

Zamianka dwóch sampli za peeling jak najbardziej mi pasuje, także, jeśli wszystko ok, to zapraszam na PW z adresem

Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?
- Marilyn Monroe
SweetButterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 21:28   #20
Shirinn
Zakorzenienie

GG do Shirinn

mnie zainteresowały numerki: 3,5,9

ubrania, buty

kosmetyki

Stary 2010-07-03, 22:27   #21
protka
Zakorzenienie

Raczej uniwersalny.
Jest mały i zgrabny, klasyczny i bez ozdóbek więc może być i dla faceta.

Jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam na PW, bo niedługo zamykam.
Stary 2010-07-03, 23:05   #22
Shirinn
Zakorzenienie

GG do Shirinn

hmmm..myślę, że minerały i matte morphose, bo za passion dance wolałabym inne perfumy

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

dokładnie tak jak pasuje to czekam na PW

ubrania, buty

kosmetyki

Stary 2010-07-04, 00:38   #23
PannaDelikatna
BAN stały

To może się wymienimy ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 11:08   #24
karola11
Wtajemniczenie

Przekupka: 24 pkt / 93% pozyt.

moze cos mnie za :

Woda toaletowa Bali Bliss, 50ml, AVON - nowa, w kartoniku, zapach typowo letni
Stary 2010-07-04, 11:34   #25
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

miejsce na dokładkę 2

Mój blog
Stary 2010-07-04, 12:24   #26
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

hej moge oddac
5. płyn do demakijazu ziaja pro zostało 200ml

6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g

za

11. Woda perfumowana Today Tomorrow Always, 30ml, AVON

6. Podkład w kompakcie "Idealna gładkość" odcień Medium Beige, 10g AVON - nowy, w kartoniku, jednak dostałam jakiś felerny egzemplarz (widać to na zdjęciu, ale lusterko da się wyczyścić), na środku jedynie moje maźnięcie w celu sprawdzenia odcienia.

kosmetyczka meska
Stary 2010-07-04, 14:28   #27
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

najbradziej zalezy mi na wodzie i ew podklad
ps.moj podklad jest pelnowymiarowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 16:35   #28
karola11
Wtajemniczenie

Przekupka: 24 pkt / 93% pozyt.

a moze cos za:
22. Wiśniowo-kawowy krem do rąk edycja limitowana, 75ml, Oriflame - użyty 3 razy

24. Tusz do rzęs SuperSHOCK, czarny, 10ml, AVON - nowy, nieużywany, w folii, data produkcji 27.04.10r
Stary 2010-07-04, 18:30   #29
sylwia_na
Wtajemniczenie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
GG do sylwia_na

20. Podkład Stay Matte, odcień 100 Ivory, 30ml, Rimmel

może coś u mnie?
sylwia_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 21:12   #30
PannaDelikatna
BAN stały

uuu,podałaś akutat rzeczy na których najmniej mi zależy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości