|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń-kolorówka
Witam. Oto produkty, które mam na wymianę:
- tusz do rzęs Nouba (kolor niebieski) - zużycie znikome - pomadka Chanel Rouge Coco Shine, odcień 57 Aventure(użyta 4 razy) - rozświetlacz TheBalm - Mary Lou Manizer(zużycie ok.5 %) - rozświetlacz Essence Crystalliced(użyty 2 razy) - podkład YSL Teint Resist,odcień 02 ( użyty 4 razy) Najbardziej poszukuję rozświetlacza z Estee Lauder - Pure Color Illuminating Powder Gelle Modern Mercury.Poszukuję również podkładów wysokopółkowych(Chanel,Di or,Guerlain,Estte Lauder,Clinique,Revlon) w jasnym odcieniu(kolor zbliżony do Bourjois HM odcień 51 lub Catrice Photo Finish 010 Sand Beige) oraz oddam dużo za perfumy Dior-Midnight Poison.Nie pogardzę również ciekawymi rozświetlaczami w kolorach różowo-beżowo-białych,różach do policzków i pomadkami w jaskrawych i mocnych kolorach. Zapraszam ![]() Edytowane przez Kluska20 Czas edycji: 2012-03-04 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń-kolorówka
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31913636]Mam Teint Resist 02 YSL. Interesuje mnie EL.[/QUOTE]
Chętnie się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Kupiony w zeszlym roku (kod: 9CAA). Otwarty pare miesiecy temu. Na nalepce pod spodem widnieje informacja, ze moze byc otwarty przed 18 miesiecy. Ubytek podkladu jest praktycznie niezauwazalny. Mam kartonik.
Podklad ma drobne ryski (jest ich bardzo malo i przy normalnym uzytkowaniu ich nie widac, ale mozna je dostrzec jak podstawisz sobie buteleczke pod same oczy ![]() Jesli wszystko Ci pasuje to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Puder bambusowy z BU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znajdę
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Przepraszam- nie pomyślałam, że odpiszesz u siebie
![]() Niestety, ale puder wymieniałam już jako odsypki, więc ilościowo jest go już mniej. Resztę też chcę raczej podzielić.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
hej.. jaki to odcień pomadki Diora?
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- to by mi odpowiadało.. ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Eveline,Gigantic Volume Turob mascara,kolor czarny,nowy Essence,pomadka,odcień 52 In The Nude(użyta 1 raz) ? 10.Baza silikonowa Soraya,użyta 4 razy 11.Paletka Sleek Acid,użyty raz jeden cień
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
2.Essence - Stay All Day Longlasting makeup,odcień 10 soft beige(użyty 3 razy) 4.Manhattan - Highlighting powder, odcień 59A shimmer effects ( użyty kilka razy) 5.Essence,pomadka,odcień 52 In The Nude(użyta 1 raz) 6.Inglot,pomadka żelowa,odcień 56(użyta 3 razy) 10.Baza silikonowa Soraya,użyta 4 razy 11.Paletka Sleek Acid,użyty raz jeden cień
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jak jedna z wizazanek nie wezmie to dam znac
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za 4.Manhattan - Highlighting powder, odcień 59A shimmer effects ( użyty kilka razy)
5.Essence,pomadka,odcień 52 In The Nude(użyta 1 raz) moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32173521 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
4.Manhattan - Highlighting powder, odcień 59A shimmer effects ( użyty kilka razy)
5.Essence,pomadka,odcień 52 In The Nude(użyta 1 raz) 6.Inglot,pomadka żelowa,odcień 56(użyta 3 razy) poza wątkiem mam pomarańczową-beżowo-coś revlon i manhattan wściekle czerwoną szmineczkę ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Z racji tego, że spódnica z romwe.com była dość droga (funty
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
miałam odpisać, ale widzę, ze juz wymienione wszystko. jak cos dolozysz daj znac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.