![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marmurki, kiecki, h&m zaraz stradivarius :)witam
![]() na moim wątku wymiankowym ![]() będę dorzucała co jakiś czas ubrania, dodatki, buty. często kupuje a później zalega w szafie ![]() PROSZE PISAC TUTAJ JEŻELI KTOŚ PROPONUJE WYMIANĘ KOLOR SZARY - WYMIENIONE KOLOR RÓŻOWY - ZAREZERWOWANE ZAPRASZAM ![]() !!!NOWE RZECZY 3 STRONA !!! Edytowane przez maadelajn Czas edycji: 2010-06-19 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marmurki, kiecki, h&m zaraz stradivarius :)
1. witam
oferuję bluzkę firmy - Vila nowa bez papierowej metki wykonana z koronkowego materialu materiał naciąga się dekolt okrągly rękawy dlugie prześwituje z tyłu jedna dziurka KOLOR: czerń ROZMIAR Z METKI: XS MATERIAŁ: 100% poliamid WYMIARY: szerokość od pachy do pachy: 32-35 cm x2 szerokość na dole: 34-38 cm x2 długość od szyi: 64 cm dl. rękawa od zew: 59 cm dl. rękawa od wew: 47 cm Edytowane przez maadelajn Czas edycji: 2010-06-19 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. acid wash
spodnie marki DENIM 40 L stan BDB- szerokość w pasie - 42 szerokość w biodrach - 50 cm szerokość nogawki na dole - 14 cm długość calkowita - 100 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3. Body w zebrę
firmy SECRET POSSESSIONS marki dostępnej w sklepach PRIMARK może być noszone zarówno jako bluzka do jeansów lub właśnie jak typowe body do legginsów SKŁAD: 95% bawełna 5% elastyn ROZMIAR Z METKI "40-42" (zdecydowanie będzie pasować również na osoby o mniejszych rozmiarach, gdyż materiał jest elastyczny) DOKŁADNE WYMIARY: Szerokość pod pachami 37 cm Długość całkowita 64 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6.
oferuję żakiet/ blezer/ blazer firmy NEXT -wykonany z bardzo dobrej jakości materiału -na czarnej podszewce -wykladany kołnierzyk -zapinany na guzik,dwurzędowy - można podwinąć rękawy -kieszonki z przodu, patki -zdjecia nie oddają jego uroku.. -NAJMODNIEJSZY FASON W PASKI, ZŁOTO-CZARNE ![]() WYMIARY (bez rozciągania) szerokość w ramionach: ok 46 cm szerokość od pachy do pachy: 47 cm x2 długość od szyi: 58 cm dl. rękawa od ramienia: 61 cm dl. rękawa od pachy: 42 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
7.
na wymianę: tunika, krótki rękawek firma : New Yorker stan : bardzo dobry/ idealny rozmiar - 36 pasuje spokojnie na S i M czy nawet małe L tunika w twarze HIT. napisy różowe, lekko za tyłek, wiec spokojnie można nosić do legginsów etc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1276016011 - nawet na xs bylaby dobra ? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1276016405 ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- spodniczka z guziczkami tez mi sie podoba
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cześć zależy mi na stroju znajdziesz coś w zamian?
jaki rozmiar stanika?
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2010-06-08 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za marmurki lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276016262
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za marmurki lub body w zeberkę ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej
![]() Coś u mnie za marmurki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276016262? Oddam wszstko. Jak nic nie znajdziesz to napisz prosze czego szukasz mam dużo ubrań poza wądkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos za marynare?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej, podobają mi się:
marmurki, tunika New Yorker, bluzeczka House, spódniczka Cubus. Znajdziesz coś u mnie za któreś? Zależy mi.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
10.
oferuję bluzkę z Cubus'a ma super motyw RAMONESKI ! z ćwiekami, zamkami istny HIT rozmiar s ale pasuje też na m i l 11. oferuję 2pack bluzek z h&m !! czarna i biała rozmiar 40 wymiary : dł 65 cm paszki 43 cm x2 są uniwersalne, fajnie do wszystkie pasują. były używane 2-3 razy 12. oferuję super tuniczkę idealna na lato z H&M tunika jest czarna w zielone koraliki rozmiar z metki to M 13. oferuję biała bluzeczkę z H&M uniwersalna pasuje do wszystkiego rozmiar L dobre też na M 14. oferuję sukienkę marki Atmosphere sukienka czarna, odcinana pod bistem ładnie się układa na dole delikatna gumka ! jest naprawdę bardzo ładna idealna na lato ! rozmiar M będzie pasować również na S czy L Edytowane przez maadelajn Czas edycji: 2010-06-09 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za marmurki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.