![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wiosenna wymiana - XS/S/M, buty, bluzki, spodnie, torby - pozbędę się szybko
NIEAKTUALNE
Większość rzeczy jest w stanie idealnym bądź bardzo dobrym, o ewentualnych usterkach informuję w opisie. Bluzki i topy: *Popielata bokserka z nadrukiem, M (długość 42 cm, szerokość 35 cm) *Zielona bluzeczka ViceVersa, XS; *Fioletowa bluzeczka na szelkach, z przodu odbarwiona biała plamka, S/M; *Bluzeczka w paski H&M, XS; *Czarna bluzka z kapturem, S/M; *Zwiewna bluzeczka H&M, 34; *Czarna tuba, S/M (długość 34 cm, szerokość 37 cm); *Biała z błyszczącymi kamykami, XS;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2011-05-15 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wiosenna wymiana - XS/S/M, buty, bluzki, spodnie, torby - pozbędę się szybko
Bluzy, swetry:
*Morelowa H&M, XS; *Niebieska New Yorker, XS; *Bolerko z kapturem Rapper Jeans, S - do golenia; *Niebieska z nadrukiem, S/M; *Brązowa New Yorker, XS - do golenia; *Niebieska w zawijasy, ze ściągaczami, S/M; *Mięciutki sweterek w paski, bardzo miły materiał, S/M; *Długi golf, w rzeczywistości czarny, rękaw 3/4. Rozmiar z metki L, ale to S/M - szerokość od pachy do pachy 38 cm, długość 76 cm, długość od pachy 58 cm, długosć rękawa 51, od pachy 34; *Clockhouse, XS;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-14 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: wiosenna wymiana - XS/S/M, buty, bluzki, spodnie, torby - pozbędę się szybko
Koszule:
*Biała z żabotem, M; *Błękitna, S;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-05 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Spodnie:
*Zielone rurki, w pasie 33 cm, nogawki - długość od pasa 86 cm, od kroku 70 cm; *Luźne jeansy, całkowita długość nogawek 87 cm, długość od kroku 70 cm, szerokość 36 cm; *Jeansy Reporter, 26/32, skracane nogawki: długość 87 cm, od kroku 68 cm, szerokość 33 cm. Z tyłu przy szwie delikatnie poprute, takie kupiłam, nie widać przy noszeniu ![]()
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-05 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Spódnice/sukienki:
*Czarna Mango, M, bardzo rozciągliwa, może być nawet na XS, (długość pokazana na krasnalu - 1,58 wzrostu ![]() *Spódnica w kwiaty, 36; *Czarna spódniczka w paski, raz założona, 34; *Popielata spódniczka Marks&Spencer, XS; *Sukienka H&M, 34, przy dekolcie ma wiązanie na gumkę, więc można zrobić dwie wersje ![]() *Mini w kratkę Fishbone, XXS;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-07-08 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Buty:
*Skórzane adidasy 38, nowe; *Brązowe botki 36, ekoskóra, założone kilka razy Deichmann - mam do nich paragon, do lutego 2011 można złożyć reklamację, jeżeli się zniszczą;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-07 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Torebki:
*Mała, biała, przybrudzona przy sprzączce i w środku; *Ogromna, błyszcząca, kieszonki i pasek przy sprzączce do zszycia; *Czarna Mango z ekoskóry, brak "cypelka" przy zapięciu, w środku - zepsuty zamek przy kieszonce; *Brązowa, ekoskórka; *Żółta Greenpoint, przybrudzona, widać na zdjęciu; *Zielona, miejscami przetarta; *Mała, czarna torebeczka na długim pasku, stan idealny;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-05 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bielizna:
*Biustonosz B 70/75, delikatny push-up, raz założony i raz wyprany, bez szelek; *Czerwony A 70, mocny push-up, raz założony i raz wyprany; Dodatki: *Rękawiczki bez palców; *Pasek w zebrę New Yorker, kilka razy założony, długość bez rozciągania 64 cm; *Gruby, pleciony czarno-czerwony szalik; *Beżowa czapeczka, robiona na szydełku; *Zdobiony pasek; Kurtki: *Ciemnozielona Butik, S, założona kilka razy;
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2010-04-05 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269199237 zobacz w obu wątkach
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz u mnie cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269199237 ? ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za bluzeczkę z żabotem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos za niebieska bluze ze sciagaczami i stanik czerwony?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W pasie ma 33x2
W biodrach: ok 45x2 Długość całkowita: 43cm ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?
*Niebieska w zawijasy, ze ściągaczami, S/M; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niebieskie te w środku tak? Spokojnie moge te 3 rzeczy oddać za buciki
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to moze sie wymienimy spodniczka na push up? tylko dla mnie warunkiem wymiany jest wysylka jutro, poniewaz potrzebuje go miec na weekend i obawiam sie, ze inaczej nie dojde, ja Ci moge zrobic zdjecie dowodu nadania, bo masz wiecej komentarzy chyba, co Ty na to?
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- o jej,a nie wiesz, kiedy bedziesz wiedziala co i jak? czy moge miec do Ciebie prosbe, ze jak sie jednak okaze, ze push up jest wolny, to sie do mnie odezwiesz? bo np gdybys wyslala we wtorek, ale umowilybysmy sie na priorytet, to tez by do mnie doszlo moze do piatku/soboty, bo potrzebuje miec go na niedziele
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
W takim razie możemy przechodzić na PW
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Albo jeszcze jedno pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
bardzo Ci dziekuje, ale raczej wolalabym nowa bielizne lub taka zalozona raz i wyprana, wiec poczekam troszke jak sie rozwiaze sprawa, bo w sumie push up tak z wygladu mi sie nie podoba szczegolnie, ale zalezy mi na push upie wlasnie
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za te rzeczy?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
*Biustonosz B 70/75, delikatny push-up, raz założony i raz wyprany, bez szelek; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.