![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Mały wątek kosmetyczny
Wątek nieaktualny !!!
Witam w moim wątku wymiankowym! ![]() Dokładka Wymienione Kolorówka: - potrójny cień Infinity - opakowanie i napisy lekko poocierane, data 04.2011 - liner brązowy My Secret - świeży, niedawno kupiony, użyty parę razy, łatwo nie oddam ![]() - róż Essence - 04 Best Friends KLIK - raz użyty, łatwo nie oddam - szary cień My Secret Matt 508 - używany parę razy, mam go z wymianki, oddam z bólem serca, bo jest świetny, ale kolor nie za bardzo mi pasuje, najchętniej wymienię na matowy jasny brąz tej samej firmy, ale oczywiście nie koniecznie ![]() - gwiazdkowy stempel Essence z serii limitowanej Cute as Hell - parę razy wypróbowany na dłoni, na wątku kosmetyków Essence można znaleźć fotki gwiazdek - lakiery, oddam wszystkie razem, są używane: Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet Sensique Inspired by Earth - 218 - bezdrobinkowy ciemny fiolet Sensique Inspired by Earth 215 - pomarańczowy/złoty - kredka do powiek Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer- 270 Purple Shockposiada "rozcierak" oraz temperówkę do kredek automatycznych, nie wiem jak z datą trwałości, kupiłam ją z koszyczka wyprzedażowego w Naturze, ale wygląda w porządku - ciężko opisać kolor, coś pomiędzy fioletem a różem, użyta ze 3 razy, na końcu - biała kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, różowa użyta około 3 razy - próbka podkładu Rimmel, Renew&Lift, 200 soft beige, 1,5ml Pielęgnacja: - Iwostin Purritin, Emulsja matująca - 5 x 3ml = 15 ml (saszetki) - samoopalacz AVA Sun Touch do jasnej karnacji KLIK- kupiony w zeszłym tygodniu, użyty 2 razy na nogi z okazji wesela, data ważności 12.11, początkowo 75 ml, efekt bardzo mnie zadowolił ![]() - Bielenda, Kasztan, Serum uszczelniające naczynka + maseczka łagodząca - saszetka, 2x5ml KLIK - 2 x saszetka Bielenda, Kasztan, mleczko+tonik do demakijażu, do skóry naczynkowej KLIK - 2 saszetki po 10 ml każda (podzielone są na 2 części po 5 ml), data ważności 03.2012 (brak zdj) - rozświetlający balsam Avon Skin So Soft - Mineral Gems Glamorous Gold KLIK- użyty 2 razy tylko na nogi, mam go z wymianki, balsam posiada delikatne złote drobinki, które pięknie mienią się w słońcu i podkreślają opaleniznę, etykietki lekko odklejają się (widać na fotce), 250 ml - Farmona, Radical, Serum do włosów Ziołowo- Witaminowe, bez spłukiwania- pozostało ok. 35% z tubki 100ml, zaznaczyłam na zdjęciu, data ważności 11.2010 - mleczko do opalania SunOzon SPF 30 - data ważności 06.2012, zużycie zaznaczone na zdjęciu, butelka 200 ml - próbki: 2x Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik - próbka Eveline Slim Extreme, Serum Intensywnie Wyszczuplające+Ujędrniają ce, 7ml - próbka balsamu Garnier, Mleczko Przywracające Bilans Nawilżenia Skóry, 5%Hydro-Urea, 6ml Mineralne/biochemiczne (wymienię raczej tylko na inne minerały/biochemię) : - olejek myjący bezzapachowy z BU - zmieszany 8.07, użyty 3 razy, zakrętka chyba jest nieszczelna, więc do wysyłki będę musiałą pokombinować ![]() - puder Jadwiga, cera tłusta, trądzikowa - zostawię sobie (może, ale niekoniecznie) tylko małą odsypkę (ok. sampla edm) i resztę wymienię (poleciał cały) - sampel EDM Natural Relfections Fair - w oryginalnym słoiczku z sitkiem, 1g, nowy, nieużywany (brak foto) - używany sampelEDM, cień Casual Friday - bez LL - pędzel LHK Sunshade Minerals - użyty raz, wyprany, wymienię najchętniej na produkty mineralne/ biochemiczne - pędzel Flat Top Sunshade Minerals - użyty raz, wyprany, wymienię tylko na produkty mineralne/ biochemiczne - puder bambusowy z BU - ważny do 12.12 - na zdj widać ile zostało (w zasadzie brakuje tylko odsypki do pudełeczka na puder sypki z sitkiem z BU), wymieniam całość jaka została - sampel EDM korektora Sunlight - tylko wypróbowany - sampel EDM finishing dust - w oryginalnym słoiczku z sitkiem, 1g - użyty parę razy w małych ilościach - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) róż Swimming Pool - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) korektor Aussie Perk Me Up - próbka EDM (fiolka ok. 1ml) korektor Pearl Beige - mała próbka w strunie Happiness Bronzer - mała próbka w strunie Viki's Radiant Creation - mała próbka w strunie Rhapsody in Peach - próbka jakiegoś niebieskiego cienia ![]() Inne Zdj: w 2. poście. Oddam za drobiazg: - korale z bransoletką - zielony naszyjnik -"miedziany" naszyjnik - może ktoś ma ochotę na "zniżkowy kupon" na zakupy do Smyka - 25zł rabatu do zakupów za 100 zł ubranek z nowej kolekcji ![]() Wymienione: - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - używana parę razy, ja jednak nie potrafię nosić szminek, więc ją wymieniam. Bez drobinek, kremowa. - puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - używany pędzlem, bardzo małe zużycie, posiada drobinki rozświetlające, ale nie brokat, brak aplikatora, a jeszcze zapomniałam...trochę podrapane z wierzchu wieczko i luźne, te pudry chyba mają taką tendencję - Celia, krem półtłusty przeciw zmarszczkom do cery normalnej i suchej "kolagen+oliwka" KLIK - nowy, nieużywany, nie otwierany - balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formuła KLIK - 3 razy użyty, zaznaczone na zdj ile zostało - szampon Head&Shoulders przeciw wypadaniu włosów hairfall defense - zostało ok. 50% z 200ml, zaznaczone na zdj - zostawiam sobie - szampon dla dzieci Bambino - zostało ok.50% z 300ml, zaznaczone na zdj - oddałam koleżance - cień My Secret trio 301- używany - róż Essence z serii limitowanej 50's fever - 01 Love me tender - różyk mam z wymiany, zużycie widać na zdjęciu, używana głównie matowa strona, wymieniam go, bo trochę mi się już znudził, jednak jest bardzo ładny i oddam za coś fajnego ![]() - Ziaja Med, Kuracja Naczynkowa, Krem wyciszający rumień na dzień i na noc, SPF 10 KLIK- używany, zaznaczone na zdj ile zostało - przyspieszacz opalania z masłem kakaowym Dax - na plażę i do solarium, kupiony 3 tyg. temu, data ważności 09.2012, zużycie zaznaczone na zdj. początkowo było 150 ml - kolczyki Avon z kompletu Spotlight - raz założone
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-09-12 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały wątek kosmetyczny
cos za
puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - używany pędzlem, bardzo małe zużycie, posiada drobinki rozświetlające, ale nie brokat, brak aplikatora, a jeszcze zapomniałam...trochę podrapane z wierzchu wieczko i luźne, te pudry chyba mają taką tendencję - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - używana parę razy, ja jednak nie potrafię nosić szminek, więc ją wymieniam. Bez drobinek, kremowa. Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, różowa użyta około 3 razy balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formuła KLIK - 3 razy użyty, zaznaczone na zdj ile zostało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za ziaje med i lakiery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mogę wymienić te cienie Inglota za - szminka UCR Avon Srebrna Edycja - kolor Latte - używana parę razy, ja jednak nie potrafię nosić szminek, więc ją wymieniam. Bez drobinek, kremowa.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face i dwie kredki essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mi się u Ciebie podoba: - balsam Ziaja Oliwkowa Lekka Formuła KLIK - 3 razy użyty, zaznaczone na zdj ile zostało -biała kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - próbka podkładu Rimmel, Renew&Lift, 200 soft beige, 1,5ml
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hydrolatu jest do tej etykiety, ciężko powiedzieć jaka to częsc, bo butelka jest roszerzana na dole. Dla jasności załączam Ci zdjecie
![]() Nie ma sprawy ![]() ![]() Albo za ta ilośż rezygnuję z kredki.
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
więc mi się podoba biała kredka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Do tego balsamu nie jestem przekonana, bo ponoć jest tępy przy nakładaniu, a tego nie lubię
![]() Póki co chyba rezygnuję, bo mój hydrolacik strasznie lubię ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Eveline Colour Show - 387 Fressia - fiolet puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos za fioletowy lakier?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a dorzucisz mi jeszcze:
- puder Pierre Rene Smooth&Soft - No 13 Bronzing Face - ? ja oddam Tobie 35 tabletek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Niestety nie znalazłam nic. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.