|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki, różne, większe rozmiary
Wymieniem:
1. Golf czarny, NOWY z metką XXL Wogele 2. Sukienka bawełniana Sklep Indyjski . Przy moim wzroście 158cm sięga do kostek, Skracana., ale mało noszona. Regulowana długość ramiączek. Z tyłu związywana. Pod biustem: ok. 4ocm . Pod pachami: ok. 40cm. 3. Spódniczka w kwiatki, rozm. 12. Głownie wisi w szafie. Dł. 70cm. 4. Szal długość: 120cm. Tak samo jak szal, głownie wisi w szafie. Dla chętnych wyślę więcej zdjęć. Szukam: 1. Vademecum maturalne Operon z historii 2. Dużej torby, w której zmieści się książka A4. 3. Różnych innych rzeczy, które mogą mnie zaciekawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki, różne, większe rozmiary
Wymieniem
5. Plecak SemiLine -> Nowy!!!! 6. Malutka torebka na ramię -> chyba nigdy jej nie używałam <----jedzie do wysylaczkitlenu Edytowane przez eefcix Czas edycji: 2010-08-12 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cos za torebeczke?
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Chyba za longa najbardziej mi sie oplaca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ok czyli rezerwujemy jak na razie? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Dobra, ryzyk fizyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
masz dwa wątki - ten i kolejny z podręcznikami? bo jak narazie nic nie wypatrzyłam...szkoda, że nie masz już torebki
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.