|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ciuszki, różne, większe rozmiary
Wymieniem:
1. Golf czarny, NOWY z metką XXL Wogele 2. Sukienka bawełniana Sklep Indyjski . Przy moim wzroście 158cm sięga do kostek, Skracana., ale mało noszona. Regulowana długość ramiączek. Z tyłu związywana. Pod biustem: ok. 4ocm . Pod pachami: ok. 40cm. 3. Spódniczka w kwiatki, rozm. 12. Głownie wisi w szafie. Dł. 70cm. 4. Szal długość: 120cm. Tak samo jak szal, głownie wisi w szafie. Dla chętnych wyślę więcej zdjęć. Szukam: 1. Vademecum maturalne Operon z historii 2. Dużej torby, w której zmieści się książka A4. 3. Różnych innych rzeczy, które mogą mnie zaciekawić |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki, różne, większe rozmiary
Wymieniem
5. Plecak SemiLine -> Nowy!!!! 6. Malutka torebka na ramię -> chyba nigdy jej nie używałam <----jedzie do wysylaczkitlenu Edytowane przez eefcix Czas edycji: 2010-08-12 o 09:22 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
cos za torebeczke?
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Chyba za longa najbardziej mi sie oplaca A dasz rade zrobic wyrazniejsze zdjecie?![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ok czyli rezerwujemy jak na razie? No bialej mi sie nie oplaca wymieniac, nosze ja na galowo jak jest potrzeba Chyba ze wymieniamy od razu? Jutro rano bys wyslala (jesli dasz rade); masz 0 przekupek wiec powinnas wyslac pierwsza![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Dobra, ryzyk fizyk Nie musisz robic zdjec. Bedzie ok Wymiana adresow? Jesli tak to czekam na PW
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
masz dwa wątki - ten i kolejny z podręcznikami? bo jak narazie nic nie wypatrzyłam...szkoda, że nie masz już torebki
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

A dasz rade zrobic wyrazniejsze zdjecie?
Chyba ze wymieniamy od razu? Jutro rano bys wyslala (jesli dasz rade); masz 0 przekupek wiec powinnas wyslac pierwsza